Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ai,tai ten žiūri ar tos kraujagyslės nėra kaip nors susipynusios,susiaurėjusios.Žiūri ir iškart sumatuoja spindį.Pas mane ,sakė,pavyzdingai  tiesios :D ir spindis geras. Bet galva svaigo,siuntė ir MRT ,bet,  kad nustojo svaigt,kol sulaukiau eiles,tai ir nebenuėjau... :unsure: Paskui vėl buvo užsvaigus,savigyda užsiėmiau,kol sulaukiau pas neurologa,vėl praėjo :D 

Atsakyti

Sveikos, 

Man šiandien išeiginė, tai miegojau iki 10:20 :B

Vakar dariausi tyrimus... Nustebino beveik geri atsakymai, o bet tačiau kodel vis dar nepakylu be stebuklingų tablečių?  :oh:

Ryt Kaunas. 

Reik gal ką pamegzt, Nites siulus ištestuot. Tas samaninis kailis jau puse sofos dengia, tai vakare apsiklosiu ir pamegsiu, liko rankoves.

Atsakyti

Man irgi ryt Kaunas  :bigsmile: . Planuojam su Žuviuku papietauti nuo 11.40 iki 12.40 maždaug. Nežinau kur, klauskit jos :), bet būtų faina, jeigu dar kas norėtų prisijungti.

Atsakyti

katuk,  tyre ir man tas kaklo kraujagysles. pas mane uzsilanksciusi miego arterija , dar ten visokiu linkiu yra ... :(

Atsakyti

o šiandien turiu kažkokią įdomią procedūrą-tyrimą. Kaklo kraujagyslių skenavimą. nesat tokio darę?

Man atrodo vyro tėvui neseniai darė, tai pasakė, kad kažkokios ten plokštelės, kur paskui gali atitrūkti ir sukelti insultą, per daug atšokusios. O gal ir ką kitą darė, bet kažką su kaklo kraujagyslėm

Kerpena - jau sveika? Išsipildė mano prognozė dėl sirgimo trukmės?

Maždaug išsipildė. Penktadienį gulėjau kaip lapas, paskui jau lyg nieko, bet dar maistą saugojausi. Bet pirmadienį  iš ryto  kažką aktyviau namie paveikiau, tai kažkaip silpnoka pasidarė, šaltas prakaitas išpylė. O paskui jau maisto įvairesnio užvalgiau, tai dar pilvas lyg vėl sunerimo. Bet vakar jau išėjau  į darbą, tik vėl prigėriau pelynų ir saugojausi maistą, tai tai jau kaip ir gerai.

Per pietus šiek tiek prasiėjau visokiais reikalais ir užklydau į Mezgimo zoną. mačiau, kad moteris viena siūlus žiūrinėja, bet nieko nepagalvojau. Su pardavėja šnekam, ko aš čia ieškau, ką ruošiuosi megzti, o ta moteris atsisuka į mane ir kažką sako - pasirodo ten ingriga. Tai dar paskui pakeliui iki mano darbo ėjom. Tokia dabar pradžiugus jaučiuos. Kartais gerai iš įprasto kelio nukrypt :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 kovo 2019 - 13:17

Ar pirkot ką, Kerpena ir Ingriga? :)

Atsakyti

Nieko nepirkom nei viena.

Atsakyti

Zuviuk, Restar O KURRRRRR? Turiu iseigine, ir lyg nieko neveikiu tip laiku. LYG

Atsakyti

Žuviukas sakė, kad veš mane į Akropolį :), jeigu neapsigalvojo, laikas ribotas, iki 13 val. jau turi būti jos įmonėje :). Tai gal ji patikslins.

Kerpena - tai nesugebėjot atsakyti į klausimą, ką megsit? :D O šiaip man ten irgi per didelis pasirinkimas. O ties siūlai, kurių nėra niekur kitur, tikrai nepigūs, kad pirktum į biblioteką... Bet planuoju, jeigu pavyks, į dar kokius kursus nueiti (Gadget - jeigu girdi - į kankorėžių turbūt :) , tai margiukų baktusams norėsiu....

Atsakyti

Ten tai geras buvo  :D stoviu ir galvoju kad girdetas balsas salia stovincios moters, pasisuku, o ten Kerpena.  :super:​ 

Atsakyti

Restar, taigi rašiau, kad nieko nepirkom nei viena. Aš tai ieškojau konkretaus dalyko- bet nebuvo spalvos.

Kaip ir baigiau megzti savo pusmečio megztinį iš rogutinio kašmyro, kurį vasarą per atostogas pradėjau ir kuris vis dėlto bus dukrai o ne man, ko šiek tiek gaila, nes man gražus, tokio norėjau, o dukra kažin ar labai džiaugsis.

O dabar galvojau megzti iš savo kažkada turgelyje nusipirktos pelenų rožinės medvilnės. Ir galvoju, kad gali man būti mažoka siūlų megztiniui. Tai norėjau pridėti kokį ploną siūlą - galvojau, gal drops Lace, ar kokio plono merino giją. Bet nieko tinkančio nebuvo.

Nite, o tavo tas visų išgirtas šviesus, kur cepelinuose pozuoji - koks ten modelis? Ar ten tavo išgalvotas?

Jau turbūt FB rašiau, kad net ir man pradėjo norėtis kokį nuleistapetį išbandyti.

Dar Natsumi visos giria, tai apžiūrinėju, bet nežinau gerai, ko noriu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 kovo 2019 - 14:41

Nite, o tavo tas visų išgirtas šviesus, kur cepelinuose pozuoji - koks ten modelis? Ar ten tavo išgalvotas?

Joks ten modelis :rolleyes: negaliu sakyt, kad pati išgalvojau :D gabaliukas iš ten, gabaliukas iš šen - kompiliacija  :D 

Atsakyti