Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ktuk juk yra dvi keliautijų grupės, vieni - viskas įskaičiuota, kiti nori pamatyti/susipažinti su gamta, kultūra. Pakeliauti po šalį.

Tai ir sakau,  kad bilietai į tą Jordaniją pigūs,  bet jei nori komforto,  tai nesigaus pigi kelionė,  nes visa kita kaInuos nemažai

Mano.kūdikiai ryt išvaro į Londę :D  bilietas pirmyn-atgal tekainavo 23 eurus. Gerai,  kad draugė priims nakvynei. Bet maistelis tai pakainuos daugiau nei tie bilietai turbūt

Atsakyti

Kad Jordanijoj nėr ką pamatyt, tai net nežinau, ką pasakyt  :blink: Gal reiktų pasiguglint prieš važiuojant. 

Nebent tikslas 5* viešbutis su baseinu ant jūros kranto. Tada reik varyt prie Raudonosios jūros, pilna toj daly tokių. Prie Negyvosios irgi. 

Mes nuomavom mašiną ir lankėm neturistines vietas. Buvau sužavėta žmonių svetingumu ir šalies grožiu :wub: 

O šiaip tai taip, pigų bilietą nusipirkt nesunku, bet visa kita, deja, kainuoja nemažai, nakvynė, maistas. Ypač, jei su šeima. 

Atsakyti

Jo Limit,  jis važiavo prie Negyvosios. Tai dėl to ir skundės keliais. O toj daly matyt ir nėr ką pamatyt :D 

Bet aš pažįstu tą savo viskuo nepatenkintą kolegą,  tai nieko daugiau ir nesitikėjau. Buvo įdomu.palygint dviejų žmonių įspūdžius,  lyg skirtingose šalyse būtų buvę.

Atsakyti

Tai gerai, kad nevažiavo prie Raudonosios :D Link ten keliai dar prastesni, bet tikrai daaaaug geresni nei Ukrainoj link Rumunijos :D :bijau2: Dabar tai jau linksma prisiminus :D

Atsakyti

Aš irgi norėjau sakyt, kad tam Katuko kolegai turbūt visada ir keliai prasti, ir šiaip nieko gero. Natūra takaja :D

Atsakyti

Labas rytas,

Liniuka, ar įsigijai naują skalbimo mašiną? Jei taip, tai kokią rinkaisi?

Vakar mūsiškė ko gero jau tikrai nususibaigė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 kovo 2019 - 07:58

Kerpena, pirkom Bosh. Kažkokį ne patį naujausią modelį, tai ir kaina padori 340 eur. Tik mūsiškė iš suauresnių, tai gal tau mažoka bus. Jei įdomu namie galėsiu tikslesnį modelį pažiūrėt. O šiaip tai labai patenkinta, dirba tyliai. 

Atsakyti

Tai, kad jau ir pas mus žmonių po truputį mažėja.

Senoji buvo 5 kg, siaura iš viršaus atsidaranti. Dabar, kai žiūrėjau kažkada kažko laukdama, ten net siauresnės kai kurios po 6 kg. parašyta buvo.O dilesnės net po 8 kg.  Nors nesigilinau labai, tada dar nereikėjo, tik taip apsižvalgiau. Gal ten tos didesnės, kažkokios iš vis padidintos. Parduotuvėj viskas atrodo mažesnio dydžio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 kovo 2019 - 10:21

Helou,

kas geresnio?

vakar smagiai rankovę megztelėjau, bet vistiek kažkaip be pabaigos ji.

o šiandien turiu kažkokią įdomią procedūrą-tyrimą. Kaklo kraujagyslių skenavimą. nesat tokio darę?

ai, dar megzdama vakar bandžiau žiūrėti kažkok filmą per LNk berods. Paliktieji. neištvėriau, nes labai jau ilgas, bet įdomu, aks ten per mintis buvo, nes pusę filmo pražiūrėjau, bet nesupratau :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 13 kovo 2019 - 11:09

Katuk,čia kaip ta procedūra daroma?Man echoskopu tyrė kaklo kraujagyssles,kai galvos svaigimas buvo užėjęs. 

Atsakyti

​Negaliu foto įkelt... Tai va nuoroda mano kojinytės :). Kol kas viena, bet labai man ji patinka ♥: https://www.ravelry..../mano-kojines-2, iš Vincio siūlų.

Kerpena - jau sveika? Išsipildė mano prognozė dėl sirgimo trukmės?

Atsakyti

Katuk,čia kaip ta procedūra daroma?Man echoskopu tyrė kaklo kraujagyssles,kai galvos svaigimas buvo užėjęs. 

tai jojo, kažkokiu ultragarsu pasižiūri kaip ten kraujas varinėjamas tose kraujagyslėse. tas pats kas echoskopas, tik kaip suprantu, iškart ten visus rodiklius matuoja ir išvadas pateikia pats aparatas. ir irgi dėl galvos svaigimų eisiu

Atsakyti