va mažiukas panašus
kažin, čia ne šalia Liniukos atsiras prekybcentris?
nu va, ir antras mano kūdikis jau oficialus vairuotojas
Vakar toookio gražumo blizgį Instagrame mačiau, gailiuosi dabar, kad neužsaugojau, nes nepamenu apačios. Viršus ir rankovės - mohera (berods) kiauraraščiu, tik kūnas su žvyneliais, du atskiri siūlai. Bendras vaizdas gražus. Ar tai melsva, ar tai pilka spalvos.
kažin, čia ne šalia Liniukos atsiras prekybcentris?
Aha šalia manęs
nu va, ir antras mano kūdikis jau oficialus vairuotojas
Tai tavo vyras dabar turi tris vairuotojas
ale tai pasisekė
vat kur motyvacija pačiam išsilaikyt
cia kaip as turiu tris vairuotojus. nu beveik keturis, bet dar priedo visuomeninio transporto vairuotoju paslaugomis naudojuosi
Laba,
Niumos tortas koks fainas
Siūlų žvynelinių turiu ir aš, dar Olaiva seniai suveikus man Guli, laukia eilės, nors minty jau grožis yra
Liniuka, jokie ne pokyčiai čia su tom kelionėm kažkaip netyčia gavosi
Šiem metam buvo suplanuota tik viena - į Bukovelį.
Bet užmatėm Jordaniją po 10 Eur, tai kažkaip buvo griekas neimt (praktiškai fainiausia kelionė, kiek iki šiol turėjau, nors ir su nuostoliais), o paskui dar paaiškėjo, kad vyras taškų bilietui sukaupė su AirBaltic. Kadangi pasirinkimas labai siauras, tai Amsterdamas buvo vienintelis, kuriame nubuvus, jei imt skrydžius tik iš Vilniaus. Jei taškų tų nepanaudoji iki tam tikros datos, tai jie anuliuojasi. Patiko ir šitas, bet savo noru laisvu, tai būčiau planavus ant tulių laukų žydėjimo, šiuo metu dar tik pati pradžia viso grožio, tik pumpurai.
Sveikinimai abiems Katukaitėms Ratuotos moteriškės šeimoj visos
Limit kur tokių kelionių būna
Mano kolega neseniai buvo Jordanijoj. Tai sakė, kad pati šalis yra išpirkusi bilietus, kad pritraukt turistų, bet nepasiriošusi priimt jų viduje. Tipo purvina, brangu, keliai blogi, nuo.oro uosto iki viešbučio toli. O pamatyt nelabai yr ką.
Tai jam ne itin patiko. Bet va, Limit visai kitokia nuomonė
Ktuk juk yra dvi keliautijų grupės, vieni - viskas įskaičiuota, kiti nori pamatyti/susipažinti su gamta, kultūra. Pakeliauti po šalį.