Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Žuviukai, blizgis - žvyneliai rutuliukai :)

Priedas  IMG_20190217_120216_576.jpg   144,5KB   0 Parsiųsta kartų

Džiūsta

Priedas  received_381677889078389.jpeg   141,38KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_648414888944046.jpeg   248,25KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, kaip fainiai sugalvojus apnėrimą! Ir švarkelio spalva tokia visur pritaikoma. Įdomu bus ant tavęs pamatyti. Kiek moheros sumezgei?

Atsakyti

Čia senas reikalas, pas Vincį mašina nusibrūžinus ir pamiršus buvau. Mohera vyniojama man atrodo. Nežinau, kiek sunaudojau.  Ir plius pridėtas siūlas - viskozė su medvilne, kur būna susukta ant (pamiršau žodį :D) kokono. Tai kiek to siūlo liko, tiek ir apnėriau.

Priedas  received_158626381708107.jpeg   186,96KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

niumos žvyneliuotas bus gražus,toks siūlas smagiai mezgasi,prieimenu,kaip savo tamsiai mėlyną mezgiau,norėtųsi dar kokio...

na,kuri jau velykoms ruošiatės,prisipažinkit ? ;)

53498369_1945531475573941_50821073653821

Atsakyti

Labas rytas

Niuma tavo Natsumi bus su žvyneliais ar apie du skirtingus mezginius kalbi  :hmm:  Aš irgi Natsumi pradėjau, juoduli atidėjau kol apsispręsiu.

Atsakyti

labas rytas :)

nu ir aš pradedu Natsumi naujo norėt

Niumos spalvine prasme seilėtekį kelia labai :)

savo žvynuoto pabaigiau kūnelį bet gavosi platokas ir nuleidus paprastai susisuko labai apačia, nežinau ar dabar ardyt ar tikėtis kad išskalbus pagerės, bet paskui skalbtą jau sunku bus taisyt

o ir apdorojimo kad nesisuktų nesugalvoju tam siūlui

norėjau kuo lakoniškiau, jokių icordų, ripsų, užlenktų kraštelių irgi nenoriu

belieka stulpeliai

arba turiu dar vieną idėją prisiūt nėrinio juostelę

bet bijau kad bus jau visai perkrauta, ir blizgučiai ir nėriniai :hmm:

bet...o ko gi ne, dar pagalvosiu kai nurankovinsiu (bo gali būt kad visokiem ten stulpeliams siūlų neužteks)

Atsakyti

labas rytas

Olaiva, nu su tokiom vištom tai nejuokauk :D

qqte, o tai kokią nors  juostelę siūk iš vidinės pusės, nesimatys, ale bet suvaldys. net tai tempai... šeštadienį mačiau ten kažkur netoli apie pažastis, o pirmadienį jau baigtas kūnas....

mano ripsinė rankovė atodo ant vietos mezgama :B

natsumui siūlai atidėti jau gal kokie trys metai. bet kai rankos atsilaisvina, kažkur užkrenta ta idėja :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 12 kovo 2019 - 09:29

katuk apie juostelę iš vidinės pusės irgi galvojau, bet kai aš tokia siuvėja...sakai suvaldys raitymąsi?

Atsakyti

katuk apie juostelę iš vidinės pusės irgi galvojau, bet kai aš tokia siuvėja...sakai suvaldys raitymąsi?

aš tai pati nesu bandžiusi, bet žmonės sako, kad gali :D

dar kažkada esu rodžiusi tok apnėrimą stulpelinį, kuris tipo irgi suvaldo raitymąsi

Atsakyti

va , kažkas tokio

https://www.stranama.../post/11640129/

mocherai

https://www.stranama...page=2#comments

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 12 kovo 2019 - 09:53

turiu gražaus bukle t. mėlyno siūlo, noriu tokio nuo viršaus mezgamo aprėdo,tik ilgesnio,gal kuri turit kokį panašų aprašymą?

flogs-jacket_5246093542_o_medium2.jpg

https://www.ravelry....ry/flogs-jacket

Atsakyti

aha šitą žinau apnėrimą, nu bet...žvynelius nelabai smagu nert

nebent kažkokiu kitu siūlu tada jau

Atsakyti