Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nitės mišrainė ir man patiko. Tik kad nelabai jau viskas tilpo :D 

Ryžiai (klausimas kaip tokius išvirt,  man sunkiai gaunas)

Agurkas

Sūdyta lašiša

Jūros kopūstai ( kokius perki?)

O daugiau ir nepamenu ingredientų :D​ 

Atsakyti

Nitės mišrainė ir man patiko. Tik kad nelabai jau viskas tilpo :D

Ryžiai (klausimas kaip tokius išvirt,  man sunkiai gaunas)

Agurkas

Sūdyta lašiša

Jūros kopūstai ( kokius perki?)

O daugiau ir nepamenu ingredientų :D​ 

O daugiau ir nebuvo ingredientų :D

Ryžiai iš maxės Favorit maišeliuose plikyti. Fokusas - nepervirt ir dar šiltus sumaišyt su kopūstais. Jūros kopūstus perku sveriamus Norfoj. Lašiša šįkart naminio sūdymo, bet gali būt ir rūkyta. Agurkas šviežias, bet gali būti ir marinuotas, jei norisi aštriau. Ir vietoj druskos žuvies padažas :rolleyes:  Naudoju šitą https://foxshop.lt/z...zas-squid-300ml

Atsakyti

Mano vyras perduoda pagyrimus Nitei už mišrainę :4u:​ 

Skanaus :D maniškis tokių "nesąmonių" nevalgo :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 10 kovo 2019 - 18:48

Mes irgi šiandien į kiną bandėm pakliūti. Dar gyvenime tiek žmonių nemačiau :blink: Atstovėjom eilėj pusvalandį, Miglė ėjo į Kapitonė Marvel. O mes likom be bilietų :B

Limit, pasipasakok, kur tu čia taip keliauji ištisai? Kas per pokyčiai gyvenime :hmm:

Labai gražų filmą pažiūrėjau, rekomenduoju. https://m.imdb.com/title/tt6175820/

Atsakyti

Nite, kaip tau foto parodyt? Labai tavo žydrajį megztuką fb aptarineja ir giria :D

Man šiandien depresija po tokios  vakarykštės dienos....  :angel_sadangel:

Mūsų vaikai irgi buvo filme. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 10 kovo 2019 - 19:02

Man depresijos nėr, bet esu "sekama"  :ax:

Nes negali žinot, kada vėl mamka pasakys atia ir dings visai dienai  :lol:​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Et praėjo cepelinų savaitgalis, praskriejo ore🙈 be mezginio... Bet buvo smagu... Matau, kad ir pas jus geros nuotaikos. Tik sergantiems siunčiu po🎈

Atsakyti

O daugiau ir nebuvo ingredientų :D

Ryžiai iš maxės Favorit maišeliuose plikyti. Fokusas - nepervirt ir dar šiltus sumaišyt su kopūstais. Jūros kopūstus perku sveriamus Norfoj. Lašiša šįkart naminio sūdymo, bet gali būt ir rūkyta. Agurkas šviežias, bet gali būti ir marinuotas, jei norisi aštriau. Ir vietoj druskos žuvies padažas :rolleyes:  Naudoju šitą https://foxshop.lt/z...zas-squid-300ml

mmmm, beveik sushis bliude :)  skanu turetu but labai, issisaugau. o ji sluoksniuojasi ar makalajuojasi ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 11 kovo 2019 - 10:16

Turbūt vienintelis produktas kurio neprisijaukinu, tai jūros kopūstai  :oh: jaunystei valgiau, o dabar niekaip, o gal skani neberandu  :hmm: 

Atsakyti

Sveikos :)

matau smagiai pasibuvot :) mes tik neseniai grizom is po savaitgalinio poilsio su SPA ir be vaiku :) pasiilge visi bieni kitu :) vel meile ir ramybe tvyro ore :)

ta proga einu sriubytes virti :)

Atsakyti

Sutepiau medaus tortą. Bus vyro gimtadieniui. Senai jau ką saldaus buvau kepus.

Baigiau moherini švarkelį apnert. Reiks skalbt ir galvot, ar per visą siūt mažas perlamutrines sagas, ar palikt kaip užmestuką. Galėsiu imtis Natsumi ir žvynelių.

Atsakyti

Niuma, o kas yra zvyneliai???

natsumi... siandien as jo rankove pradejau :) tai jeijos nebus begalybines- gal greit baigsiu :)

Meeto foto tai labiausiai qqutes baltukas ir nites pyniuotis uzstrigo :)

Atsakyti