Grįžom ir mes
Vincis tikiuosi, irgi saugiai grįžo.
Oro ir kelio bjaurumas
Sveikos,
Grįžus ir aš. Jooo, orelis "pasitaise"
Kelintas meetas bebutų, kiek jame chebros bedalyvautų, jausmas tas pats.. Ne viską maciau, ne su visom pakalbejau... Ne viską paragavau ir tt...
Labai smagu buvo po ilgo tarpo susimeetint ir pasicepelinint, Liniukos namai vieni už kitus cepeliningesni Diena praskriejo....
Einu gal foto sukelt ar ką.
Tik taip ir neišsitraukėm, pas ką kiti cepelinai
Liniuka, geresnių vietų nėra
Aš cepelinų dėka turiu antrą kišenę ir net rankovę pradėjau..
Ir tiek mezgiminių norų...
Labas,
Nieks nenori tokio alaso namie , šįkart net Liniukos vyras pėsčias pabėgo
.
Labas rytas,
Oj, prajuokino Restar... pas mane imanomas cepelinu balius, jei vyro nebutu namie, bet truputi geda del 4m nepabaigto remonto ir siaip strategiskai nepatogi vieta
Pas mane galima. Ir su visais mano vyrais. Yra kiti kambarisi jiems. O mums- pirmi du, kaip per kugelį, pamenat.
Labos
Cepakai jėginiai visų pirma emocijų užkrova. Skonis irgi super geras, pargrįžimas saugus ir greitas.
Aš vis dar priimamajam... laukiam neurologo. Miego praktiškai nebuvo - budėjimas, nes vaikučius ir naktį veža...
Alkana (kaip norėčiau to ko vakar po cepakų kiekio net neparagavau!), nemiegojus, sėdima dalis apmirus nuo sėdėjimo... turiu mezginį, bet rankos nekyla
Vinči, stiprybės
Mano vyras perduoda pagyrimus Nitei už mišrainę
Labas
Grižau nuo pusio kelio labai sunkiai. Grįžus dar namus susitvarkiau. Sriubą šiandienai išsiviriau. Šiandien dirbu. Kolkas su mezginiu ir filmu
Kaip visada po meetų- laikinas štilis.
Nuvežiau Gytį į Megą, filmą- žmonių masė, bilietų nerasta nei į vėlesnį seansą. Nupirkau ryt rytui.
Mažius į vakarą vėl šildymą įsijungė.
Laba diena,
Nite, kokia čia tokia super mišrainė buvo?
Šiandien Amsterdame lietus, bet bėgiojančių šimtai, dviratininkų tūkstančiai, banglentininkų dešimtys. Prie jūros buvau
Tulpių svogūnų prisipirkau, galima namo