Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Grįžom ir mes :rolleyes:
Vincis tikiuosi, irgi saugiai grįžo.

Oro ir kelio bjaurumas  :bijau2: 

Atsakyti

Sveikos, 

Grįžus ir aš. Jooo, orelis "pasitaise" 

Kelintas meetas bebutų, kiek jame chebros bedalyvautų, jausmas tas pats..  Ne viską maciau, ne su visom pakalbejau... Ne viską paragavau ir tt...

Labai smagu buvo po ilgo tarpo susimeetint ir pasicepelinint, Liniukos namai vieni už kitus cepeliningesni :D Diena praskriejo.... 

Einu gal foto sukelt ar ką. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 09 kovo 2019 - 22:12

Tik taip ir neišsitraukėm, pas ką kiti cepelinai :P​ 

Atsakyti

Liniuka,  geresnių vietų nėra :D 

Aš  cepelinų dėka turiu antrą kišenę ir net rankovę pradėjau..

Ir tiek mezgiminių norų...

Atsakyti

Labas, 

Nieks nenori tokio alaso namie :D, šįkart net Liniukos vyras pėsčias pabėgo :).

Atsakyti

Labas rytas, 

Oj, prajuokino Restar... :D pas mane imanomas cepelinu balius, jei vyro nebutu namie, bet truputi geda del 4m nepabaigto remonto ir siaip strategiskai nepatogi vieta :D 

Atsakyti

Pas mane galima. Ir su visais mano vyrais. Yra kiti kambarisi jiems. O mums- pirmi du, kaip per kugelį, pamenat.

Atsakyti

Labos :)

Cepakai jėginiai visų pirma emocijų užkrova. Skonis irgi super geras, pargrįžimas saugus ir greitas. 

Aš vis dar priimamajam... laukiam neurologo. Miego praktiškai nebuvo - budėjimas, nes vaikučius ir naktį veža...

Alkana (kaip norėčiau to ko vakar po cepakų kiekio net neparagavau!), nemiegojus, sėdima dalis apmirus nuo sėdėjimo... turiu mezginį, bet rankos nekyla

Atsakyti

Vinči, stiprybės :4u:

Mano vyras perduoda pagyrimus Nitei už mišrainę :4u:​ 

Atsakyti

Labas

Grižau nuo pusio kelio labai sunkiai. Grįžus dar namus susitvarkiau. Sriubą šiandienai išsiviriau. Šiandien dirbu. Kolkas su mezginiu ir filmu :)

Atsakyti

Kaip visada po meetų- laikinas štilis.

Nuvežiau Gytį į Megą, filmą- žmonių masė, bilietų nerasta nei į vėlesnį seansą. Nupirkau ryt rytui.

Mažius į vakarą vėl šildymą įsijungė.

Atsakyti

Laba diena, 

Nite, kokia čia tokia super mišrainė buvo? 

Šiandien Amsterdame lietus, bet bėgiojančių šimtai, dviratininkų tūkstančiai, banglentininkų dešimtys. Prie jūros buvau :)

Tulpių svogūnų prisipirkau, galima namo :D

Atsakyti