Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Panos, aš tik grįžau iš koncerto be plionkės, padai dega, galva be nei vienos minties. Gal aš kokių vaisių nupirksiu ar ko, bet nepagaminsiu, matyt, nieko. Bet, kiek aš pamenu, tai niekada nieko nepritrūkdavom. Man užteks cepelinų ir gabalėlio kokio pyrago :). Geriu vandenį ir arbatą.

Nekastruoti katinai taip jau padaro. Būna, kad ir pas kitus apsigyvena. Grįžta po kelių mėn. Nebūčiau rizikavus su mylimu katinu taip :).

Atsakyti

Niuma per kiek tau laiko is wish lempute atejo?asir is ten uzsisakiau

Užsakiau prieš važiuodama į Palangą, gavau šią savaitę, tai gal kokias 3 savaites.

Bet buvo prekių, kurias užsakius prieš Kalėdas, o irgi tik dabar gavau. Nors kitos per 2savaites atėjo.

Atsakyti

Nu idomu kaip ten ateis man Kalbejau su mama, tai visai nieko jau lyg nuotaika, bet laukia daug tyrimu ir operacija. Nu tikiu bus viskas ok. Ant nervu visa savaite kazkaip tai del vieno tai del kito (su kolege susipykau nesipykdama)

Del maistu tai kazkaipnjau rimtai, nupirksiu gal koki uzkandi gamint ner jokios nuotaikos

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 08 kovo 2019 - 20:52

Paskaičius, kiek ten visko ruošiat, tai atrodo, kad visam savaitgaliui renkatės. O dar kai man valgyt nesinori. Ką tik riekę duonos suvalgiau, pirmas maistas šiandien. Ir tai nežina,  geriau ar blogiau.

Atsakyti

Saliut, 

cepelinus panašu, kad ir aš ryt valgysiu, draugutė ryt organizuoja cepelinų balių 😃

Konferencija atlaikyta, 3 dienos po 12 val. ant kojų, tai  kai šį ryt 3.30 keltis teko jau buvo sunku... Kiek kilometrų nužingsniavau net nežinau, vargas su valytojais, ką su pirštu parodei ta pavalė, tai taip ir variau ratais po kiekvieno work shop'o per visą fabriką tikrindama kiekvieną kampą, ir taip su aukštakulniais ir čia tarp kitų darbų  bėgtele🙈. Bet visumoj labai smagu, o ir išbandymas kolegų, pamačiau su kuo ramiai į žvalgybą eičiau 😁ne be kliurkų aišku, visokie autobusu velavimai ir pan. O ir Lt atstovas pasirodo buvo, smagiai pavendravom. 

Pėdų nejaučiu, bet tai megzti netrukdo😃

Noriu vienam žvejui kepą ant greičio suregzti. Nu nes žvejys, nors prie dūšios dėk, ne tik žuvį saugaus, bet ir vos ne bet ką ko patiliukais užsigeisi, va užsiminiau kad kaimiškų Lt bulvių norėčiau, ryt maišiukas jau bus mūsų namuose😃

Atsakyti

Oi laukiam laukiam :D

Atsakyti

Oi laukiam laukiam :D

Nu dar nelaukit :lol: dar mano šioferis  miega :lol:

Atsakyti

Net pavydėti jėgų neturiu. Temperatūros nebėra, pilvas ramus. Atsikėliau, bet nuo pusantros paros  gulėjimo skauda visur, vos pajudu. Ir silpnumas vis dėlto dar jaučiasi, kažin ar nereikės  atgal į lovą.

Atsakyti

Labas rytas,

Skanių cepelinų!! 😉  

Nepersivalgykit  :D

Fotografuokit, renkit reportažą, nes kai kas graužiasi nedalyvaudama..  

Smagaus jums laiko 🥂 

Glėbys dar tulpių visoms pavėluotas🌷 Priedas  C15D8728-CE68-4477-911D-79AD25FD75F7.jpeg   531,04KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 09 kovo 2019 - 10:22

Labas

aš biški vėluosiu. Dar po namus kuičiuosi......,..

Atsakyti

Laabas. Mes dar irgi pusryciaujam su pizamom

Atsakyti

Liniuka ar silta pas tave?

Atsakyti