Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadgetas komandiruotėse.

Atsakyti

O save ar priskaičiavai  :D ir prie kurios grupės priskyrei  :D​ 

FB priskaičiavo :)

no to prie Vilno, to jasno ze

Atsakyti

Kerpena, jeigu paguos, tai vaikams šis viruso eiga tokia: 1 diena su temperatūra ir be plionkės, galvos skausmas, kita diena - jau šviesiau akyse, be temperatūros ir su pilvo skausmu, trečia diena dar pilvo skausmas likęs, bet jau daug geriau, ketvirta, bent merginai - viskas visai gerai. Tikiuosi, kad ir vaikinui  bus jau gerai. Sakė, kad daiktus dedasi jau į kelionę :). Beje, merginai irgi "nuskilo", nes klasiokui keliaujančiam sugipsavo koją, tai padovanojo kelionę. Ji norėjo, bet dar  + 70 eur pagailėjom...  Užregistravau ją, kad vieta nedingtų, o dabar galvoju, kad padoru būtų kažkiek pasiūlyti grąžinti tai šeimai... Bet tokiu atveju nebūčiau siūlius saviškės, net nežinau, kaip čia geriau daryti...

Aha, Gadget kai pranyko, tai suvisam. Komandiruotėse linksmai vakaroja, matyt :)

Atsakyti

Gadget kaip katinas, kai nori pareina :D

Tik maisto belia kiek neprisivežkit. Gal sutarkim, kad superku produktus cepams ir padarau tinginį. Na kava, arbata savaime aišku :D​ 

Atsakyti

Gadget kaip katinas, kai nori pareina :D

Tik maisto belia kiek neprisivežkit. Gal sutarkim, kad superku produktus cepams ir padarau tinginį. Na kava, arbata savaime aišku :D​ 

O tavo katinas ar parėjo?

Ojj jau tas maistas :essen:

Tuščiom rankom kaip ir neišeina ...

Atsivežt kaip į mokyklinę ekskursiją? Sau ir draugui?

O jei neužteks :blink: nes gi norisi, kad visos paragautų ir, aišku, kad pagirtų :flirt2: tikras galvosūkis :lol:

Atsakyti

Neparėjo... 

Atsakyti

liniuka, pasiklydo gal katukas isveztas i kitas teritorijas . gal kur i buvusius  namus nukeliavo :hmm:

Atsakyti

Ieškojom ir senuose namuose. O ir į naujus jau buvo įpratęs grįžt. Bet prieš dingsta t keletą dienų buvo kaip paklaikęs, morčius visų stiprumu reiškėsi. Tai matyt ir pražuvo iš to... 

Atsakyti

Labu :)

Pastebėjau, kad virtuvė kažkokia varginanti zona... visą dieną pirmyn-atgal, net kulnis skauda :( rankos nuo dažų neatsiplauna... 

Į cepakų fiestą pribūsiu savarankiškai, nes turiu reikalą Gariūnuose, o nuo ten ir Liniuka netoli  :4u: 

Atsakyti

Niuma per kiek tau laiko is wish lempute atejo?asir is ten uzsisakiau

Atsakyti

Aš irgi atšokau kadrilį virtuvej. Nugara akmens amžiaus. Sulipdžiau kažkokį tortą nesaldų, ar valgomas bus negarantuoju, o ir paragaut negalesiu :D Dar kinietiškus petukus su daržovem pagaminau. 

Ir dar blynus kepiau trečiam vaikui, nes visa kita buvo nevalgoma...  :B 

Atsakyti

Aš kovoju su savim,  nes reik pasidaryt vieną patiekalą atsivežamą. O sėdžiu kaip grybas ir nejudu

Su fantazija esu susipykus paskutiniu metu,  tai ilgai sukau galvą,  ką čia sugebu valgomo... nu ir nieko be savo lašišų ruleto nesusukau....jau galvojau kokia gėda bus su viena kuklia lėkštute... ale bet gal nebus?

Nu aš prisidėsiu prie cepakų gamybos :rolleyes: 

O geriamo nieko daugiau nereik? 

Atsakyti