Man tik rankovių išėmimai lyg skiriasi, ar čia tik foto taip išėjo, vienas labiau išimtas, kitas tiesesnis atrodo
o kam tau tie leliukiski siulai po viena kamuoliuka? ka is ju zadi megzti?
Paveiksliukams išmegzti, tokių neturėjau, tai papildžiau paletę
ai,kas dar man kliuna mezginiuose:kai gerojoj pusej buna isvirkscios akys,tai kas dvi eilutes gaunasi tarpeliai tokie polaisviai,butent kas dvi eilutes laisviau.vat tas man nelabai...tankiau mezgant to nebuna...
Olaiva,ne visada.as turiu tokia mmm..... ypatybe tiesiog geras ir isvirkscias akis mezgu skirtingu laisvumu.tai reik arba skirtingo numerio virbalu arba jau labai susikaupus ziuret ka darai.bet tai tada maza kaifo.
I isvirkscia puse ne kiekvienas lenda,bet geroj pusej privengiu rastu kur pagrindas isvirkscios akys
Olaiva tikrai buna, labai priklauso nuo siulo, beje as specialiai kartais stengiuosi laisviau megzt nes kartais laisvesnio mezgimo mezginiai ypac jei pukeli turi daug graziau atrodo ir kritimas kitas Bet laisvas mezgimas ir nelygus mezgimas ne tas pats, laisvesni mezginiai irgi buna ir lygus ir dailus, sakau siulas ir praktika...nu arba dar isvirkscia puse plonesniu virbalu megzt padeda
Tarp kitko as pagalvojau kad ten ripsas pas dontstop
Labas
Qqte labai tinka tau tas dryzius
Ristinos baltas man grazus ir balta spalva man patinka
Paziurejau Zaklina. Patiko
Laba vakara
Olaiva,ne visada.as turiu tokia mmm..... ypatybe tiesiog geras ir isvirkscias akis mezgu skirtingu laisvumu.tai reik arba skirtingo numerio virbalu arba jau labai susikaupus ziuret ka darai.bet tai tada maza kaifo.
I isvirkscia puse ne kiekvienas lenda,bet geroj pusej privengiu rastu kur pagrindas isvirkscios akys
as tai esu megeja isvirksciu akiu gerojoj mezginio pusej
Labas rytas
Ačiū už komentarus dėl mano darbelių
Nors pagarsėjau kaip greitamezgė, bet šitie negreit gavosi: kardiganą numezgiau per 1 mėn ir 2 d, šalį - per 18 d. Dėl laisvumo negaliu nesutikt, aš mezgu tik laisvai arba labai laisvai Kitaip nemoku tiesiog Dėl eilių po 2 išvirkščiajam rašte - irgi, visada man taip gaunasi, bet nevengiu išvirkščiojo rašto, netrūkumas man tai Dar vienas mano mezginių (visų) "defektas" - nelygios akys lygiajam rašte Ir irgi nieko nedarau, nevengiu, nemaskuoju - nesiekiu parduotuvinio vaizdo ir aplamai aš neperfekcionistė Ir man net patinka, kad iš tokių smulkmenų aplinkiniai pastebi, kad daiktas rankom megztas Pačiu tuo faktu, kad aš nešioju tik savadarbius megztinius, jokių pirktinių neturiu, aš labai didžiuojuosi Kažkur nukrypau nuo temos, tiesiog pastaruoju metu daug diskusijų youtubėj apie tai kokia yra siekiamybė - parduotuvinio megztuko lygis, kur visos akys lygut lygutėlės ir nesimato, kad rankom megzta, tai aš tokio vaizdo nesiekiu
Bet tai nereiškia, kad nesu dėkinga už visas pastabas, to ir atėjau į temą, tobulėti, augti, mokytis naujų dalykų
Nuoširdi, galvos neskauda dėl apsisprendimo, skauda dėl kitų dalykų - norų ir galimybių neatitikimo Per mėn aš dabar (ribotą laiką, kol nedirbu) galiu numegzti apie 5 darbelius. O prisaugau norimų medelių kasdien ir po 5 ir daugiau Tiek čia iš temos, tiek iš ravelry, dar internete, youtubėje ... norų kolekcija didėja geometrine progresija, tempai nea, ir taip maximalūs...
Aš skubu pasipildyt garderobą, kol galiu tam skirti laiko
Mano tokia situacija: aš pradėjau megzti sau kažkur šio rudens vidury, o prieš tai mezgiau pirmojo dekreto metu - prieš 8-9 metus. Paskui dirbau ir neturėjau laiko. Dabar tebenešioju tuos 8-9 metų senumo mezgtukus, niekas jiems neatsitiko, nenusinešiojo, dydis tebetinka. Ale po tiek laiko jau ir moraliai paseno, iš mados išėjo, jau ir skonis pasikeitė mano, ir kai kurie figūros ypatumai...Tai turiu tikslą pakeisti visą savo megztą garderobą per maždaug pusmetį Ko reikia - visko reikia, mezgtukų, liemenių, tunikų prie tympų, vasarinių topų ... jei išdrįsiu vėl prasidėt su sukniom, poros neatsisakyčiau savo garderobe turėt Na o konkrečius modelius iš visų norų kolekcijos pasirenku pagal turimus siūlus, nes turiu ir tikslą sumegzt kuo daugiau sankaupų, nebetelpa niekur, ant galvos krenta spintas atsidarius Antras dalykas - renkuosi tokį modelį, kur būtų kokia nors naujovė man, ar naujas, dar nebandytas, raštas, ar sukirpimas, ar bent akių užmetimo ar nuleidimo kitoks metodas ar pan. Eit pramintu keliu neįdomu, norisi naujų įspūdžių ir iššūkių
labas rytas,
įdomu ,apie ką šiemet bus diktanto tekstas.visad kažkokios aktualijos būna,tai Nojus nusprendė,kad apie Trumpą
iš po vakar dar petį skauda nuo krepšio,pilno knygų
Nojui į kišenę,o Luknei į batą įdėjom savo tel numeriukus,sakau pasimesit-sukitės iš padėties,buvo vienur klasiokės seneliai,prekiavo knygom,sakau iki jų eikit,pasiskambinsit mums žodžiu vaikams ir mums buvo laisvė
per du vakarus perskaičiau labai neblogą,greit skaitomą,aišku didelės meninės vertės neturinčią,bet juokingą knygą.rekomenduoju šios srities darbuotojoms ir ne tik pirkt neverta,tik iš bibliotekos nebent
labas rytas
ką čia papasakot jumi...pagaliau penktadienis, tikiuosi su megztiniu MB pasistūmėt
primatavau vakar, nu kūnas toks tik tik, rankovės gal kiek platokos bet realiai ne baisiai, aišku pasimatys kai aš jas numegsiu, bet kuo toliau tuo vaizdelis geresnis
norų saraše atsirado ilga liemene tabaluojančiais skvernais, stačiakampio arba apverstos trapecijos formos
norėčiau iš dundagos tik ką prie jos pridėt
o šitą vis noriu paskaitinėt, bet į biblioteką nevaikštau o pirkt tai tikrai gaila pinigų..laukiu gal kas nusipirks ir paskolins
turiu įtarimą kad aš autorę pažįstu, tikrai žinau rašytoją tokiu vardu, tik va pavardė ne tokia buvo, bet aš jos mergautinės tai nežinau
pertikrinau, tikrai ta pati
nu dabar tai tikrai eisiu ieškot tos knygos gal net nusipirksiu