Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kiek tau reik ir kokio mėlynumo?

šiaip gal ir neturiu :D  bet negali žinot

Atsakyti

šiaip gal ir neturiu :D  bet negali žinot

O aš greičiausiai turiu :rolleyes: bet ką tempt, kai beveik viskas vienaip ar kitaip mėėlyyynaaa :angel2:

Atsakyti

Gražaus ir gero :D šiaip vyriškai melyno, labiau tamsaus, ne žydro, ne medvilnes, ne pukuoto.... pusvilne, merinas gali but. Kokiu iki  300g jei sunkesnis, jei lengvesnis apie 200g, :D

Atsakyti

Gražaus ir gero :D šiaip vyriškai melyno, labiau tamsaus, ne žydro, ne medvilnes, ne pukuoto.... pusvilne, merinas gali but. Kokiu iki  300g jei sunkesnis, jei lengvesnis apie 200g, :D

Turiu :D gražus ir geras  :D vidutinio tamsumo, gryna vilna, mezgiau mažiui kepurę, labai gerai nešiojosi. 50g/132m, turiu 4 pilnus ir vieną pradėtą  :rolleyes: 

Atiduosiu už šypseną :D

Atsakyti

Su moteriškių diena :4u:

Priedas  1.jpg   134,11KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Turiu :D gražus ir geras  :D vidutinio tamsumo, gryna vilna, mezgiau mažiui kepurę, labai gerai nešiojosi. 50g/132m, turiu 4 pilnus ir vieną pradėtą  :rolleyes: 

Atiduosiu už šypseną :D

Nuuu, atsinešk apžiūret reik kandumą ir storumą, ar eis per mašiną...  :rolleyes:

Ristina ar atsikasei?  :4u:​ 

Atsakyti

Ristina ar atsikasei?  :4u:​ 

Ausys jau kyšo :D

Atsakyti

O mane išvertė iš koto. Restar, teks tau raugą vežti.

Atsakyti

Nu, eina švilpt... Aš tai nusipirksiu mildronato ir tikiuosi, kad galėsiu apversti liežuvį, ir kad pilvo virusas taip ir neaplankys. Raugo stiklainiuką vieną turiu, bet tai pas LIniuką bus galima pasidalinti ir pamaitinti, jeigu ruginių miltų namie yra.

Tai visgi kiek mūsų bus ir kaip su bulvėm/mėsa cepelinams?

Atsakyti

ir mašinom :D

Atsakyti

labas

mano maške dar sanatorijoje. Bet išsinuomavau tai kaip ir galiu būti su savo pledu 

vinci tu iš Kauno važiuoji? 

Atsakyti

Sveikos. Skaitau apie cepelinus ir juodas pavydas ima. Tik, kad sestadieni turiu but visai kitame Lietuvos gale, bet nuotrauku lauksiu lauksiu.

Atsakyti