Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Raugo vieną stiklainiuką ir aš padariau. Duona irg ryte kepsiu. Bet man u-tenka ir atsikėlus įjungti kokią 7 ar net 8, kai 9 išeinu į darbą.

Nei ką parodyt turėsiu, nei mezginio. Gal pradėsiu vėl kojines iš naujų siūlų :D.

O jau taip jėgų nėra, kad siaubas, kažkokios pavasarinės perturbacijos...

Pažadėjo atvežti vyras, jeigu ką.

Atsakyti

Kerpena, mane nuo jos jau gydė. Bet 2 savaičių neužteko. Bjaurus brudas. Dabar turiu skaičius, gal antibų dozę ar vartojimo ilgį pakoreguos.

qqte, sakei šviesa trukdo aplinkiniams vakarais. Gavau lemputę, kur Lace rodė. Pasikabinus kaip tik. Jos esmė, kad šviesos į šonus neskleidžia, tik į priekį. Miega šalia vyras tamsoj. nežinau ar apšvietimo skaitymui pakaktų, gal. 

Atsakyti

O jūs akių susigadint nebijot skaitydamas tamsoj tik su mažu šviesos šaltiniu :hmm:​ 

Atsakyti

Qqut, ka skaitai?

Koriko dukteri

qqte, sakei šviesa trukdo aplinkiniams vakarais. Gavau lemputę, kur Lace rodė. Pasikabinus kaip tik. Jos esmė, kad šviesos į šonus neskleidžia, tik į priekį. Miega šalia vyras tamsoj. nežinau ar apšvietimo skaitymui pakaktų, gal. 

As elektronine skaitau tai netrukdo

Bet miegot tai reikia gi :)

Liniuka nu uztenkamai tos sviesos. Akys tai susigadins bet ne nuo skaitymo. Nuo amziaus(o kuo tas sugadinimas pasireiskia beje?)

Atsakyti

Šiaip, vargina labiau, nei normalus apšvietimas, nes daugiau akis įsitempia. Iš kitos pusės, tas naktinis pamezgimas nebūna labai ilgai. 

Šįryt Emilis nuo 6 prikėlė. Jaučiuosi širšė.

Atsakyti

Labas rytas, 

Aš vakar tapau vieniša daugiavaike motina... Šiandien du išleidau, trečias dar miega, galima kavos įkalt. :D

Atsakyti

Labryt, 

Šarangė - iš kur vaikų papildomų gavai? :)

Aš vieną ką tik iš grūdai, kitą einu kelti, trečiam pamokos nuo 11, bet reikia pamatuoti temperatūrą, gal vėl nei, ketvirtas vakar dar du pilvo skausmu buvo, šiandien neis, bet tikiuosi, kad jau pasveiks, ryt į kelionę.

Vienai šiandien koncertas, kitai dovaną į gimtadienį pirkti, trečiam zlotų ir pagraužimų kelionei, kažką cepelinams prasimanyti... Ir taip kiekvieną dieną :)

Atsakyti

Restar, sese išleidau į kelionę be bambizo, visiems išbandymas, bet kol kas viskas ok :)

Kol kas  nulis minčių apie maistą, jau kaip šitoj srity man dabar sunku.... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 08 kovo 2019 - 08:12

Labas rytas,

na ką, moterys, solidarizuojamės :D

Šarange, o tai kaip rytoj su daugiavaikyste?

Atsakyti

Rytoj atvažiuos kita pamaina, be to geriausia aukle tai Lukne :D

Atsakyti

Gal kas nors iš meetininkių turi atliekamo melyno siulo, ne pačio ploniausio, kad butų galima megzt mašina iš vienos gijos? :) 

Atsakyti

Gal kas nors iš meetininkių turi atliekamo melyno siulo, ne pačio ploniausio, kad butų galima megzt mašina iš vienos gijos? :)

Nu ir paklausei :D 

Kokios sudėties? Kokio mėlynumo? Kokio tamsumo? Kiek?

Atsakyti