Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar, saugojau taviškius ;)
O tau pro stotį važiuot nesigaus lankas? Nes pagal dabartinį planą - laukiu kol Ristina pagalvos ar jei gaunas važiuoti, jei ne, tai nuo stoties iki Nitės važiuočiau - vis į Liniukos pusę :)

Atsakyti

Gerai :). Biškį gal lankelis, bet nedidelis, netoli man stotis. 

Atsakyti

Planuojat ane :D Labai visų laukiu.

Gal kokią 12 renkamės? 

Vinči, o Žuviukas nevažiuoja? Lyg ir minėjo kažką :hmm:​  

Atsakyti

Qqte, užstatau orkaitę, kad įsijungtų paryčiais, taip, kad baigtų  kepti man keliantis. Kitaip tai tik savstgsli išeitų kept.

Nusikaliau ikejoj. O nuvažiavauttik smulkmenos, ir dairiausi to, ko reikėjo, bet vis tiek dar šio bei to pasirinkau ir daugiau. O pavargau, net nespejau suvokt, kada.

Atsakyti

Gavau atsakymus. Mikoplazma norma iki 30. Mano virš 200...... pneumochlamidijos- neigiamas. Kokliušas- kitą savaitę atsakymai.

Tai nors turiu aiškumą. Nors kosulys mažesnis, nei vakar, bet lai gydytoja sprendžia ar keist antibus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 07 kovo 2019 - 19:38

Ai, tinka tie antibai, kuriuos dabar geriu. Pasiskaičiau. Neįdomu tai, kad 2-3 mėnesius gali būt kosulys.

Atsakyti

Sveikos :)

Ir nelabai...

živiukas labai norėjo į cepakus, bet taipsusideliojo, kad si savaitgsli po ilgo laiko gaunam pabuvimui su MB dviese ir dar ta profa jis kazkokiis spa mums nupirkes- tai jau nesigauna man šitas žygis :(

o ir mano sveikata tokia nuo praejusios savaite plaukiojanti. Ir mažius susirgo :( irdar visokiu aplinkos pagriuvimu ivyko.... tai reikia to relaxo ir spa labai.... nes nu viskam yra ribos :)

laukiu šviesesniu dienu :) ir linkiu jums smagaus susibegimo

Atsakyti

Pažiūrėjau, kaip tik 12:01 išvažiuoja autobusas iš galinės stotelės ir po 3 min, jau būna prie Liniukos. :D

Atsakyti

Kerpena, praktiškai kaip su asmeniniu vairuotoju :D

Žuviukai, sveik ir tu.

Atsakyti

Žuviuk, niuma, sveikatos jums. niuma, tau kai jau dabar nustatė bacilą, gal galų gale išgydys.

Duona užminkyta, raugas atidėtas. Dabar reikia dar dviejų dalykų - nesusirgti iki šeštadienio ir nepamiršti raugo pasiimti.

Nuvažiavimą irgi išsiaiškinau, vietas google mapse apžiūrėjau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 kovo 2019 - 22:35

O as iklimpau i knyga..megzdama skaiciau gaila miegodama nemoku skaityt...

Atsakyti

Qqut, ka skaitai?

Atsakyti