Restar, saugojau taviškius ;)
O tau pro stotį važiuot nesigaus lankas? Nes pagal dabartinį planą - laukiu kol Ristina pagalvos ar jei gaunas važiuoti, jei ne, tai nuo stoties iki Nitės važiuočiau - vis į Liniukos pusę
Gerai . Biškį gal lankelis, bet nedidelis, netoli man stotis.
Planuojat ane Labai visų laukiu.
Gal kokią 12 renkamės?
Vinči, o Žuviukas nevažiuoja? Lyg ir minėjo kažką
Qqte, užstatau orkaitę, kad įsijungtų paryčiais, taip, kad baigtų kepti man keliantis. Kitaip tai tik savstgsli išeitų kept.
Nusikaliau ikejoj. O nuvažiavauttik smulkmenos, ir dairiausi to, ko reikėjo, bet vis tiek dar šio bei to pasirinkau ir daugiau. O pavargau, net nespejau suvokt, kada.
Gavau atsakymus. Mikoplazma norma iki 30. Mano virš 200...... pneumochlamidijos- neigiamas. Kokliušas- kitą savaitę atsakymai.
Tai nors turiu aiškumą. Nors kosulys mažesnis, nei vakar, bet lai gydytoja sprendžia ar keist antibus.
Ai, tinka tie antibai, kuriuos dabar geriu. Pasiskaičiau. Neįdomu tai, kad 2-3 mėnesius gali būt kosulys.
Sveikos
Ir nelabai...
živiukas labai norėjo į cepakus, bet taipsusideliojo, kad si savaitgsli po ilgo laiko gaunam pabuvimui su MB dviese ir dar ta profa jis kazkokiis spa mums nupirkes- tai jau nesigauna man šitas žygis
o ir mano sveikata tokia nuo praejusios savaite plaukiojanti. Ir mažius susirgo irdar visokiu aplinkos pagriuvimu ivyko.... tai reikia to relaxo ir spa labai.... nes nu viskam yra ribos
laukiu šviesesniu dienu ir linkiu jums smagaus susibegimo
Pažiūrėjau, kaip tik 12:01 išvažiuoja autobusas iš galinės stotelės ir po 3 min, jau būna prie Liniukos.
Kerpena, praktiškai kaip su asmeniniu vairuotoju
Žuviukai, sveik ir tu.
Žuviuk, niuma, sveikatos jums. niuma, tau kai jau dabar nustatė bacilą, gal galų gale išgydys.
Duona užminkyta, raugas atidėtas. Dabar reikia dar dviejų dalykų - nesusirgti iki šeštadienio ir nepamiršti raugo pasiimti.
Nuvažiavimą irgi išsiaiškinau, vietas google mapse apžiūrėjau.
O as iklimpau i knyga..megzdama skaiciau gaila miegodama nemoku skaityt...
Qqut, ka skaitai?