Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vietinės reikšmės :rolleyes:

Reik Liniukai parašyt - tikslaus adreso paklaust :D

ai, tu gi urvinė :D  mes savo urvelyje FB jau turim

gaila žinoma, kad taip retėja gretos....

Atsakyti

Darysim kugelio balių Kaune, kai bacilos išmirs.

Pridaviau ryte kraują. Su bajeriais. Per anksti atleidau pirštą, kur dūrio vietą laikiau. Visa kraujais apsipyliau. Gerai, kad trumpom rankovėm ir megztuku. Teko prausti ranką ir iš naujo klijuot. Per skystas. Krešėt nenori.

Atsakyti

Labas rytas,

Gal jau diena  :D

O tai šita, gal dar kartą norit atidėt cepelinus :ax: Savaitei, pvz  :ax: 

Atsakyti

Katukai, va tsu suknutės modelis ir batai :)

Priedas  Screenshot_20190307-122313_Samsung Internet.jpg   296,6KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, imu abu :D  tik būt gerai nuliukų kainoje pamažint :rolleyes:

Limti, mes tai gal ir atdiėtume, bet šeimininkė tai bussy woman

Atsakyti

Hylou :D ar gyvos?, nes kaip suprantu Kaunas link nusibaigimo - tai antibai, tai sanatorijos... 

Kadangi mažai rašau ,bet vis tiek viską žinau tai labai labai noriu į cepakus - plyyyyzzzz tik jūs neapsigalvokit, nes aš jau antrą kartą visaip derinuos - žodžiu NEAPSIGALVOKIT! 

Dar tiksliai nežinau kokiu būdu, nes pati esu be auto, bet kai nori ieškai galimybių ar ne ;)
Tai vat aš su traukiniais susipažinus ;) rasiu pro kur įlipt ir pro kur išlipt :D o paskui prie stoties kokių draugų paieškosiu, kad toliau kryptį parodytų :hihihi:

Atsakyti

Aš ir Limit noriu, ir Vincio siūlų noriu, nes jau bijojau, kad man niekas neatveš... (tikiuosi, kad nepardavei manųjų? :)) .

Tai dabar ir įdomu, kiek čia tų mašinų bus, jeigu maniškė tilptų, tai galėčiau nuo stoties Vincį prigriebti. Arba vyro paprašyti, kad mus abi nuvežtų.

Atsakyti

O kelintą renkamės?

Aš tai bandysiu į  troleibusais autobusais nusigauti, nepretenduoju į  mašinos vietą :) Buvau jau net susižiūrėjus, kur ten kas važiuoja, kaip atrodo vietos, bet dabar  nebeprisimenu nieko, reikės iš naujo aiškintis. Tikiuosi kosulys nepaims, nes vis gerklę pakutena, iš paskutiniųjų laikausi. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 07 kovo 2019 - 16:29

Kerpena o raugo atveši? :blush-anim-cl:

Atsakyti

Kaip tik šiandien ruošiuosi duoną kept, tai atidėsiu.  Tiksliau minkysiu šiandien, o keps jau paryčiais.

O duonos iškept atvežimui, ar prie cepelinų netinka? :)

Atsakyti

Aš, tiesa, tikiuosi, kad manęs vaikų virusas nepaims. Nes  3 dienom maždaug paguldo. Tikiuosi, kad vakar pradėjęs sirgti berniokas šeštadienį jau galės į Varšuvą varyt...

Raugo ir aš gal apimčiau, jeigu nepamiršiu. 

Atsakyti

Kerpena o tai keliesi paryčiais duoną įkepti?

Atsakyti