Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o kaip sveikatos, Šarange, Niuma? ar leis pakeliaut ir pacepelinaut?

Aš pasuoju. Kraujas geras, plaučiai švarūs, gerklė švari. Nosis užsikimšus, odą skauda, tempa maža. Savijauta šū-na. Treti antibai.

Faraway važiuoja mano žiniom.

Vincio planai keičiasi kasdieną- gal iš Vilniaus prisijungs.

Ristina- sava eiga.

Atsakyti

Niuma, tai del ko antibai, jei viskas daug maž ok?  :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 06 kovo 2019 - 18:27

Spėja, kad mikoplazma pilnai neišgydyta. O jos kraujas nerodo. Kosčiu bile kaip. Spazmiškai. Į kmuk užsiregint kovui vietų nebuvo. Laukiu kovo vidurio, kad balandžiui papulčiau. Pas pulmonologą dėl astmos.

Iškeičiau siūlus į kačiukus :) Prie Emilio darželio pardavinėjo moteriškutė kojines. Nereikia man jų, bet turėjau keliose ritėse neišmegztų siūlų. Nunešiau. Tiksliau, jau einančią susistabdžiau :) Atgal gavau dovanų irgi :) 

Priedas  received_503012036892289.jpeg   120,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Nu bet Niuma, tu ir pavarai šiemet, beveik kaip aš... Nes man tai panašu, kad irgi uždegimai iki galo neišgydyti, nes baiges antibai, ir maudimai prasidejo vel... 

Jeigu aš nesupasuosiu tai busiu su auto, o kelintą val.planuojam?apie 12h?

Prie cepakų produktų psisidečiau finansiškai, nenoriu pažadet nieko konkretaus atvežt  :) 

Atsakyti

Šarange, 15 metų biuletenių neėmus (išskyrus 3 dekretus :D) tai kai pradėjau sausio 4..... vis tikiuosi pabaigos.

Dar ir tuos priešuždegiminius vaistus baigiau kvėpuot. Irgi gal paaktyvino kosulį. Vis tiek kažkada pasveiksiu. Pavasaris.

Atsakyti

katuk, kaip įdomu, ką tu vadini baltais grybais, nes va Ukrainoj, tai visi baravykai iš miško ir kiti geri grybai ten vadinami belyje gryby :hmm: Trilitriais pardavinėja :D

Jo,  kai priminei,  tai aišku,  kad baravykai pas slavus balti.

Aš tai šampinjonus,  nes jie balti :D​ 

Atsakyti

Uj Niuma nu tikrai jau isijautei cia sirgt

Kokius daba antibus parase?bet tai mikoplazma jei kraujo neblogina tai ir tempos nekelia gi.

Nu sveik, kai gaila kad nebusi sestad...

Atsakyti

37,6 dabar tempa. Eritromiciną. Dar paieškot reikėjo, kol radau, kur nusipirkt.

qqte, kovo 30 d Žalgirio arenoj paroda. Vincis su savo dažytais siūlais dalyvaus. Įėjimas nemokamas. Teks jums atvažiuot į Kauną, kad kaunietės vis pabyra. Čia susitiksim :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 06 kovo 2019 - 19:28

Jo,  kai priminei,  tai aišku,  kad baravykai pas slavus balti.

Aš tai šampinjonus,  nes jie balti :D​ 

Aš paskutiniu metu perku tik rudus šampinjonus Lidle  :rolleyes: daug labiau jie man "grybiški" negu tie balti  :D 

Atsakyti

O ar būna kur nors tų kinietiškų grybų pirkt? Dabar susimasčiau... 

Atsakyti

https://zalgirioaren...ign-for-life-2/susitinkam :) 

Atsakyti

O ar būna kur nors tų kinietiškų grybų pirkt? Dabar susimasčiau... 

Būna džiovintų.

Šviežių nepamenu,  ar mačius.

Nite,  ir aš dažnai perku rudus,  bet jie vistiek šampinjonai :D 

Niuma :4u:  :4u: nu kažkokia užsislėpus bacila pas tave. Sveik,  ir mažiau lakstyk. Bet tai įdomiai. Negali būt,  kad kraujas nerodo jokio uždegimo. Gi temperatūra. O tai mikoplazmas išsitirt nenori? Irgi iš kraujo gi

Atsakyti