Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aš tai bent jau šiandien tyngiu daryt cepelinus. jei labai norim karšto patiekalo, galim kugeliu pasitenkint :D

ir tada kiek mašinuotų išsikaičiuojam. kiek tų mašinų išvis surinksim. gal kaip tik trys ir bus :D

Atsakyti

Galim šaltibarščius daryt :)​ 

Atsakyti

Galim šaltibarščius daryt :)​ 

karštas pateikalas :D

Atsakyti

bulvių išsivirsim prie šaltibarščių :)

Atsakyti

Nu bulvės tai karštos :D​ 

Atsakyti

aš visai gal už

Atsakyti

Cepelinus valgyt galiu, daryt - kaip čia pasakius. Jeigu bus vadovaujantis asmuo :). Galiu priskust bulvių.

Katukas - burbanti miegapelė :). Tie japoniško stiliaus megztukai ir yra tokie pokeisčiai, bet žavūs. Aš atvira naujoms formoms ir faktūroms, man gražu :).

Mano pagrindinė visų švenčių organizatorė susirgusi... Prašė leisti švęsti ir vaikščioti po žmones - sakiau, kad leisiu, jeigu gerai jausis. Bandė dar pasidaryti naują kaukę, o kai aš išvažiavau trumpam nusipirkti vaistų, grįžus radau užmigusią... Antras asmuo komandoje po maniškės - labai norėjo eiti, ir būtų galėję eiti sau dvi sveikosios. Bet kur tau, mano mažoji su savo atskira nuomone, kaip visada. "Nenoriu šiemet" - buvo pareikšta. Tai nieko ir neįvyko... Jeigu organizatorė būtų turėjusi jėgų - būtų visas apibūrus ir suorganizavus, net brolį :). Jaučiu, net mūsų namo senukai nusiminę, nes jau metai iš metų būna pasiruošę, laukia, o tik  2 berniukai prasiėjo, net keista.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 kovo 2019 - 13:52

Qqutės megztelis :wub:                                       Użgavėnės...Žemaitijoje ,sako,gal labiausiai išlikusios tradicijos ,bet vakar grįžinėdama gatvėje mačiau tik 2 žydukus..mūsiškiai ėję gal tik kokį 1 karta. ..                                                O dabar tik savoje laiptinėje ir beišeina žydeliaut-koduotos durys stabdo..

Atsakyti

Kaip cepelinus kiekviena šeimininkė daro savaip, taip ir šaltibarščiams turbūt nebus vienodo recepto.

Pvz., mane vyras išmokinęs daryt su kefyru (2,5 arba 3,2 proc.) Ir pasukom. Skanu.

Atsakyti

Kaip cepelinus kiekviena šeimininkė daro savaip, taip ir šaltibarščiams turbūt nebus vienodo recepto.

Pvz., mane vyras išmokinęs daryt su kefyru (2,5 arba 3,2 proc.) Ir pasukom. Skanu.

svarbu nepridėt pomidorų vietoj agurkų :B

arba morkų vietoj burokų :D

Atsakyti

Eksperimentų būdu naujus receptus sukursim.

Gyd dirba nuo 15 val., pasirodo. Galvojau nuo 14. Teks palaukt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 06 kovo 2019 - 14:42

su pomidorais irgi skanu :D

Atsakyti