Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Visiškai pritariu Katukui. Ir kaip ragana pasidžiaugsiu, kad nenugriuviminis megztukas Qqtei gavosi :B

Raugo neturiu, irgi esu nužudžius.

Tai kaip dėl cepelinų/necepelinų?

Beje, kadangi sniegas nutirpo, tai mano kieme gal net 3 mašinas pavyks įtalpint :)​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Man qqutės megztukas patinka :wub: Kaip tik man viskas ten suderėję gražiai, ir tas raštas kad kiek pasislepia dėl faktūros man patinka, tokio minkštumo duoda :wub:

Šiandien labai graži diena :wub:  Po vakarykščio lietaus, tiesiog puiki :D

Vakar supratom, kad pas mūsuose helouvynas jau laimi prieš Užgavėnes lietuviškas :unsure:  Turiu omeny ne masines šventes, bet paprastų žmonių reakciją.

Ėjo merginos čigonaut ir kadangi toks prastas tamsus oras buvo,  lydėjau stovėdama už kampo  :D Tai ką galiu pasakyt, duris atidarė daug mažiau kaimynų namų, nei per helouvyną.. Gal blynų neturėjo, gal šiaip nešvenčia :D Bet buvau nustebus.

Bet ir iš tų atidariusių saldainių ir kitokio gėrio prisirinko užtektinai :D Kiti net laimingi buvo, kad aplankė :D Viena moteris telefonu kalbėdama sutikta gatvėj visa susižavėjus garsiai gyrėsi sutikus čigonaites :D

O dar ką pastebėjau, kad Rusnės draugėms jau gėda :D paauglystė gal. Mūsiškė tai tokia dalyvė artistė, tik leisk :D Tai dažnai viena ten tą tekstą atvarydavo, draugės jau į galą prisijungdavo :D

Ir vakar vietoj blynų buvo spurgos. Vidurinis vaikas pasistengė :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 06 kovo 2019 - 10:28

aš vakar nuotraukas apžiūrinėjau ir sakiau prašysiu tavęs aprašymo to iš šilko,kur anykščiuose fotografavau ir dar pati matavausi.man jis laaabai patiko,tas pečių išformavimas :wub: 

Pasiieškok pašte, tikrai buvau siuntus  :mirksiukas: 

Atsakyti

Manau siūlas per putlus ir per lengvas qqtės šitam megztinukui. Dėl jo kritimo trūksta, kad matytųsi, jog oversizinis, bet nestyrotų šonai.

Cepelinai man vis dar su klaustuku. Sėdžiu namie mamadienį pasiėmus dėl savijautos, po pietų važiuosiu kraują nusileist.

Kai paprašai vyro nupirkt: salotų kopūstų, burokėlių....:

Priedas  received_2208830099152961.jpeg   151,24KB   0 Parsiųsta kartų

:rolleyes:

Atsakyti

aii koks skirtumas, morkos ar burokėliai :D

Atsakyti

Galit nesivargint ir nekritikuot beje, nes man jis patinka gal net labiau nei užvalkaliukas va :D

nekeisčiau nieko, anei rankovių ilgio anei spalvos anei kritimo anei siūlo

(nu lūpas tai pasidažiau nes jokios spalvos rūbas manes nepapuošia kai jos pabalę)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 kovo 2019 - 11:13

aii koks skirtumas, morkos ar burokėliai :D

Esmė tame, kad prašiau pagamintų salotų.

Morkos sąraše irgi buvo.

Atsakyti

aa, aš turbūt taip kaip tavo vyras būčiau supratus :D

Atsakyti

Esmė tame, kad prašiau pagamintų salotų.

Morkos sąraše irgi buvo.

o tai pasigamint neišeis? :D

Atsakyti

o tai pasigamint neišeis? :D

Teko gamint. Ko visai neplanavau.

Pietūs-done. Einu panarpliot ką nors. Iki poliklinikos dar laiko turiu.

Atsakyti

kai norėčiau kopūstų salotų

kodėl aš niekad jų nepasidarau :hmm:

Atsakyti

Tai kaip dėl cepelinų/necepelinų?

Beje, kadangi sniegas nutirpo, tai mano kieme gal net 3 mašinas pavyks įtalpint :)​ 

Cepelinų tai lyg norėčiau, bet visai galiu ir apsieit, jei tik aš viena noriu :D

Lyg prisikalbinau vaiką pabūt pavežėtoju :rolleyes: vienžo, planuoju, o kaip išeis ...  

Atsakyti