Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

o tai kam tą apykaklę taip smarkiai atlenkei? ar ji kažkaip prikabinta?

man tai to kakluošalo spalvos visai malonios. o vat megztukas tai toks pilkas pilkas, man tai pnorisi kažkokių spalvų šiuo metu, kad net neįdomu žiūrėt :D iš kur toks siūlas-vilna su linu?

Apykaklė taip ir turi gulėti, bent tokia mintis buvo  :) Niekaip neprikabinta, pati taip laikosi. Orientavausi į tokius modelius:

http://global.llbean...28.html#start=1

Megztukas rudas, ne pilkas  :) Toks net smėlio daugiau. Bet šiaip jo, nuobodoka spalva, aš ir pati mėgstu ryškiau  :)  Šį kartą rinkausi tokią, kad prie visko tiktų, nes visgi nesusegamas, visad teks derinti prie po apačia velkamo rūbo...

Siūlai Kartopu Ketenli Yun

Atsakyti

dontstop kam mezgi. sau ar dukrytei šitą?

Didelei mergaitei, t y sau  :)   :angel_not: 

Atsakyti

nu bet gi gali tą apykaklę ir ne taip daug užlenkt. ar negali? nes užlenkus mažiau, daugiau tų pynių matytųsi

Atsakyti

Sau nesenai nusimezgiau iš prabangesnio siūlo megztuką. Bet nenešiosiu :B nes mažas jis. Negražiai atrodo.

Aš ryt pas tave atvažiuoju (tikiuosi šį kartą jau niekas nepamaišys) su bordo siūlais.
Pasidėk šitą man pasimatavimui ir kainą susiskaičiuok iki ryt. Man seminaram reikia tokio grožio prie juodų kelnių arba sijono.

Atsakyti

nu bet gi gali tą apykaklę ir ne taip daug užlenkt. ar negali? nes užlenkus mažiau, daugiau tų pynių matytųsi

Neaa, ji užsilenkia per sujungimo su kūnu vietą, tai arba užlenkt, arba visai atlenkt  :hmm:

UPD: pagalvojau, o jei atlenkt ir pagarint lygintuvu, gal laikytųsi ir atlenkus ne per sujungimą, ačiū už idėją  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 23 vasario 2017 - 17:05

Ristin tavo baltukas labai liuks, matosi, kad ne mažas, bet pats modelis reikalauja daugiau laisvumo, tada būtų tobula, tad prašom ruošti antrą dublį  :P

Antras dublis tikrai bus :D bet bus jau žmoniškos spalvos :D

Atsakyti

Dontstop jei ji lenkiasi per sujungimo su kunu vieta tai gal reiktu pamegzt daugiai tos apykakles ir pagarinus lenkt per viduri pvz? Man ekranas irgi pilka rodo pilka bet labai dailu O va skara kazkokia..murzina gal atrofo, nemegstu tokiu margalu tiesiog, toks prabangus siulas o vaizdas jo bobutiskas mano akim

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 vasario 2017 - 18:35

Donstop, bet tu varai kaip turbinė mašina :blink: , arba turi kelis kiniečius namuose pasislėpusi, nebesuvokiami tempai, ir tau galva neskauda kaip išsirinkti kokį modelį, imi ir mezgi, ne taip kaip ne kai kurios tetos :P čia ilgai svarsto, renkasi, kol išsirenka...

Šaunuolė, gražūs mezginiai :wub:

Atsakyti

o man dontstop paskutinis toks labai jau laisvokai megztas,änt greituju...

tempu nepavydziu :ax:  geriau jau mažiau,bet delikatniau  :ax: ne kiekybe,o kokybe...

Atsakyti

Mano lauktuvės :) nėr į ką žiūrėti, o 37 eu... ot kainikes :)

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 23 vasario 2017 - 20:54

šiandien knygų atlaiduose buvom  :B puiki diena,krūvelė knygų,Nojui didžiausias įspūdis Prezidentę iš arti pamatyt ir prieš ją kaip laistytuvui nusišypsot.sake,kad geros jam sitos atostogos :)

ryt diktantas  :wub:  svarbeuse mažai klaidu padariti  :D​ 

Atsakyti

Mano lauktuvės :) nėr į ką žiūrėti, o 37 eu... ot kainikes :)

o kam tau tie leliukiski siulai po viena kamuoliuka? ka is ju zadi megzti?

Atsakyti