Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Vakar gana intensyvią dieną turėjom, tai net nepasidžiaugiau, kaip pasisekė mano vaikams :) Pagaliau nusivežiau į taip žadėtą baseiną. Ir kažkada žiūriu, kad berniuką treniruoja plaukt. Nuėjau pas trenerę pasiklausinėt, kiek čia individualios treniruotės kainuoja. Sako- čia grupinė, bet vaikas tik vienas. Tuomet labai greitai mano 2 vnt buvo greitai pristatyti prie treniruotės :D Nes abu nemoka plaukt ir žadėjau į sporto mokyklos baseiną leist. Ten būtų nemokamai (kaip daugiavaikiams), bet reikėtų pavežiot ir laukt..
Impulse- mokama, plius- aš išsipirkus 4 mėnesius. Ir tikiuosi vaikams bent pusę kainos kompensuos savivaldybė pagal tą programą, kad sumoka 15 ar pan eurų už vieną būrelį.

Gale treniruotės Vilius plaukė pats :) Prasidės vandens linksmybės. Nupirkau jau mažiui ratą ant kaklo :) Vežiosiuosi visu vaikus.

Atsakyti

FB bando įtikint, kad ir Gytis buvo toks mažiukas, kaip dabar Emilis. Foto prieš 6 metus:

168070_174438525927237_1478787_n.jpg?oh=

Atsakyti

Labas,

niuma, žaviuosi tavo atgimusiu aktyvumu visomis kryptimis :super:

Žadėjau tau pirtie kepurę vakar velt, bet tokia sveikata neaiški buvo, lyg temperatūros truputį buvo, lyg pykino, tai taip ir neužteko jėgų

Čia prisiminiau, kad žadėjau sau sausio 1 susikurti facebook prisijungimą ir išeiti iš urvo, bet dabar suvokiau, kad jau sausio 8, o aš dar jo neturiu.

Po -20 šiandieninis -10 atrodo visai šiltai. :)

Šiandien buvo nauja patirtis - vaistų leidimas šuniui. Žmogui esu keletą kartų leidus.

Pas veterinarą, tai labai spurdėjo, taikėsi sprukt, bet tylėjo, o man leidžiant tai labai verkė. Tai net nežinau, ar kažkaip skaudžiau leidau, ar laikanti dukra labai gailėjo ir bandė tuo pasinaudot., sugraudint.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 sausio 2017 - 12:37

Labas :4u: 

Lace vau, pagarba :4u: Dar tokiu oru. Dziaugiuos uz tave. Kas per zygis? 

Yra tokia kompanija "Kertam kampą", prisiekę žygeiviai ir šiaip smagi kompanija.  :)  tai su jais žygiuojam. Mano sąnariams vakarykščių 17km buvo daugoka, šiandien vyrą vieną išleidau, pati mezgu jaukiai prie židinio :wub: 

Atsakyti

Sveikos, sekmadienio popietę :4u:

Kažkokia ilga ši savaitė.

Vakar sugebėjau per dieną numegzt megztinį :D (aišku, mašina talkino) tai šiandien rankyčių nejaučiu :D

Tik gaila, kad foto normalios nebus  :unsure:

Siūlai - Angora2.

52f8ff948374t.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ristina: 08 sausio 2017 - 14:08

Ristina, čia iš viengubo ar sudėjai du siūlus? Toks storokas atrodo.

Dar ne nebaigiau, bet gal galit kas papasakoti rogutinio kašmyro skalbimo ypatybes, kaip ten tas siūlo grožis atskleidžia? Olaiva pirty sakė, kad reikia gręžti ant 1000 apsisukimų, kas man nepavyks, nes mašina daugiausiai 800 gręžia, bet tai gal užteks. O kaip skalbiat - irgi mašina, ar tik gręžti reiki ja?

Atsakyti

Viengubas siūlas :) pūkai pastorina :D

Skalbk gal rankom :hmm: džiovint reik apsukų.

Atsakyti

Sveikos, Ristina, labai mano skonio megztinis :4u: . Spalvos, detalės liuks.

Aš vakar pusę vakaro siūlus sukau, tada riešinių mėginuką pasimezgiau. Oi, bėda, neįmatau, nesugraibau... Ir karoliukai mezginy kitaip atrodo, nei maišelyje, nežinau, nežinau...

O iš ryto atsakančiai pablioviau iš ... džiaugsmo. Po 18 dienų komos ir daug nerimo - pirmas pagerėjimas. Gaila, kad nemačiau, bet labai vakar tikėjau, kad pagerės. Tai sakė, kad buvo atsimerkęs ir kairė ranka reaguoja į komandas. Tai tiek mažai, bet mums tiek daug, kad šiandien jaučiuos kaip ant sparnų.

Atsakyti

Restar :4u:  įsivaizduoju tavo džiaugsmą :bigsmile:

Atsakyti

Restar, kaip gera girdėti 💙 Labai, labai. 

Ristina, 🎈 už skaudančias rankas, bet tiek kiek matosi, labai vykęs darbelis. 

Tiek prisikaupė, bet telefonu rašyt bais nesiseka, o kompa MB su savo mokslais okupavęs.

Atsakyti

Labas

Restar su geromis naujienomis :4u: 

Atsakyti

Restar...

Ojei kaip super

Zinokit jei ryt neisaus tai as kalta...suku siulus. Megsiu😂😂😂😂😂😂

Atsakyti