Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aš dažniausiai tik varškinius ir kepu iš savo galvos ir visada išeina. Primaišau ir grikių miltų, ir avižinių dribsnių, jeigu netingiu ir obuolio įtarkuoju, neseniai dar moliūgo, viskas kažkaip sėkmingai dingsta, nieko neįtaria maniškiai, valgo be žodžių.

Gal kaip kas įpratę, man varškiniai labiausiai ir patinka, tik neseniai pradėjau bandyti kitokius, pagal receptus.

As apskritai visokius varskinius dalykus labiausia megstu..ir blynus ir pyragus ir spurgas...

Ech pamegzciau mielai dar bet trukdo sviesa zmogam. Laukiu tos antkaklines lemputes, uzsakiau is wish ir klausimas ar sulauksiu ir kada sulauksiu

Su kolege jau apziurejpm kaip is viesbucio iki wooly nusigaut. Kolege nors matomai nemezga bet siulus megsta :)

Atsakyti

Qqute - tu mano draugė :). Man ir spurgos varškinės labiausiai patinka. Tad tos Rasytės užrodytos... nu, skanios, gana lengvai pasigamina,nes nelimpa prie rankų, greit išverda, bet kad būtų vau.... varškinės skanesnės :).

Kokiam viešbutyje gyvensit? mes buvom bandos jausmo genamos išsirinkę pačiam centre gana pigų variantą. Tai toks buvęs kažkada prabangus :), kaip ir viskas neblogai, bet būna geriau.

Atsakyti

Restar zinok kazkokiam irgi centro 4 zvaigzdziu. Kadangi pirkom per grupini tai gavom pusrycius vakariene ir sauna dar uz 60 euru ( uz dvivieti kambari tai vienai 30)

Pavadinimas giliai rankinej o as jau lovoj..bet kazkaip ne itin ten man svarbu viesbutis labiau vieta rupi.

O mes dar minties pasiskraidyt neatsisakom tikiuosi?

Beje gal kuri duonos kepeja raugu sestadieni pasidalintu?sugadinau savo...

Atsakyti

Labas rytas,

qqte, galiu tradiciškai pasidalint, kaip tik ruošiuosi kepti šiomis dienomis.  Nebent Liniuka turi ir dalintųsi, tai tada vežt nereikėtų. :)

Aš irgi mačiau FB tave labai gražią su nauju megztiniu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 kovo 2019 - 07:44

Labas iš ryto,

Kaziukas artėja mokykloj,šiandien su lukne pakuosim citrininį čiobrelį,pati einamiausia prekė mokykloje :) rankdarbių jokių nesugalvojau,bile ko gaminti nesinori,tai užteks arbatėlių

jau bėga klevų sula :wub: 

vakar apie 21,30 Nojus sako: ryt technologijos,tai reiks vilnos,porolono ir tų spec adatų :Dnu kaip man patinka tas mano vaikas  :D tai visa laimė,kad kažkada mama vėlė,badė,tai visko yra

ilgasis savaitgalis nusimato,faina :B  ieškau tilto gražioj aplinkoj aplink Kauną,reikia tilto studiją daryti,oj bus įdomu  :wub:​ 

Atsakyti

Tai vaikai dažnai taip.

Mano merginai jau netoli 15, bet irgi panašiai. Mokykloje mezga dabar. Tai ten mezgė visokių raštų bandinius (čia tokia užduotis buvo) ir kalbėjom, kad kai jau apspręs ką   norės megzti, tai reikės kitų siūlų. Bet kadangi dar nebuvo apsisprendus, tai ir neieškojom. Pirmadienį sėdžiu darbe ir ji man rašo:

- Tai ar turėsi man siūlų, nes jau rytoj reikia? 

- Ką megsi?

- Kažką panašaus į riešines. Galvoju, tai jau riešinėms, tikrai rasiu siūlų.

- Bet ne tokias kaip tu mezgi. Iš storų siūlų.  Aš aišku ir nesitikėjau, kad ji megs 1,25 nr virbalais iš trijų merino gijų. Bet dėl viso pikto klausiu:

- Tai kokio storumo reikia?

- Na kokio 6-7 nr virbalams. :)

Tokio storumo siūlų mano drakius tikrai neturi. Aišku galima gal ką dvigubai sudėti, ar iš kelių siūlų susivyti, bet kai reikia rytoj, o kai abi grįšim bus vėlus vakaras, tai neaišku ar mano variantas kuris įtiks, o ieškoti pirkti bus per vėlu. Visa laimė, kad ji laukė folkloro ir iki jo buvo dar valanda ir dar gerai, kad banko kortelę turi. Tai liepiau važiuoti pačiai į siūlinę, išsirinkti ir pervedžiau, kiek reikėjo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 06 kovo 2019 - 09:17

labas rytas

nu va kažkiek ežiukas rūke

plius siūlas paslepia rašto faktūrą, gal ne iš tokio pūkiaus reljefas ryškesnis būtPriedas  upload_medium2.jpg   73,71KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.ravelry..../bright-sweater

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 kovo 2019 - 09:17

Bet kada tu ir spėji, juk ką tik užvalkaliuką  rodeisi?

Atsakyti

qqte labai, labai fainas  :wub:  ir aš tokio kada nors norėsiu  :ax: 

Atsakyti

qqte labai, labai fainas  :wub:  ir aš tokio kada nors norėsiu  :ax:

aš vakar nuotraukas apžiūrinėjau ir sakiau prašysiu tavęs aprašymo to iš šilko,kur anykščiuose fotografavau ir dar pati matavausi.man jis laaabai patiko,tas pečių išformavimas :wub:​ 

Atsakyti

Kerpena taigi atostogos buvo vasari

Atsakyti

labas

o man šįkart kažko qqtės megztelis nelabai...

kas nepatinka:

kažkoks negulintis, nelygus, tikriausiai siūlo faktūra ne ta. sprendžiu ne iš šitos foto, jeigu ką, iš FB matytų daugiau

keistos formos. prie kaklo ir pečių lyg prigludęs, o po to išplatėja, ir dar tokiu burbulu. qqtė tampa panaši į kultūristą :D

tokios formos megztukui daryčiau gal rankoves trumpesnes

ir toks kaklo aukštumas man rodos prie šitos formos ne itin

nu ir spalva kažkokia ne tokia. net ne tai kad man asmeniškai, bet man rodos ir qqtę pradangina. greičiausia lūpdažio trūksta :D

patinka nelygi apačia ir rankovių raštas. va.

tai va.

dar gali būti kalta ir mano bjauri natūra :B  bei nuotaika.

nemezgiau nuo savaitgalio. nors galėjau. kažko netraukia. gal dėl to, kad eilėje kišenės maišelis, kurį labai nepatogu megzti.

bet užtat pasidariau visiška miegapelė. lūžtu anksti, ryte neatsikeliu ir dieną traukia horizontali padėtis....

Atsakyti