Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

panašu į senukus kažkiek, bet yra net ir maisto (duonos, makaronų ir t.t.)

nu kai kas pigiau nei maksimoj, tarkim tualetinis popierius, cipsai :D (cia MB kainas palygino)

be to yra rankdarbiavimui priemonių, papuošalų gamybai, karoliukų visokių, ir panašiai, siūlai tai šiūds ten, akriluotas akrilas

nebent siuvinejimui ar nėrimui medvilnės

gyvūnėlių yra (vaiks ties degu vis stypso, reikia jam), gėlių daug

nu žodžiu visokių niekučių ir rimtų reikalų irgi

Atsakyti

Qqute, tai kas ten gero tam Depe? Aš įsivaizdavau kaip Senukus, bet sprendžiant iš siūlų - tai daugiau visko, įvairiau, pigiau? Nes man tikrai labai nepakeliui, žinočiau, kad ko vertingo būna, tai užsukčiau kada specialiai.

mūsų vertybių sistema gali ir nesutapti :D

siūlų tikrai nėra vertingų. na, nebent tie siuvinėjimo, kas man neaktualu.

MB pirko kažkokių dailės priemonių, nors neatrodė smarkiai pigiau

daug gėlių ir vazonų, visokio sodo reikmenų (čia dar gilią žiemą, tai gal pavasarį dar daugiau)

visokie buties rakandai neatrodė pigiau ir daugiau tokie ekonominio varianto

gal kokie nors statybiniai reikalai ir pigiau, bet man jų nereikėjo

aš išėjau nusipirkusi kelias dirbtines šakeles su raudonom uogom, visai papigiai, gal po 1 eurą, net pati stebėjausi, nes visur tokios buvo bent po 4.

tada dar orchidėjos vazoną išsirinkau, bet kadangi ji žydi pas mane , tai dar ir nepersodinau

darbines pirštines MB, tikrai ne pigiausias, bet patvarias

ir kelis kažkokius nematytus vaisinius batonėlius :D

Atsakyti

Na, man tik smalsu :). Bandau patenkinti smalsumą, neiškėlus kojos iš namų - štai mano vertybių sistema :). Dar: jeigu gali nepirkti - nepirk :). Taip ir iki Kaziuko savaitgalį nenuėjau. Šiaip gal smalsu, tas jausmas, akių paganymas. Bet aš žinau, kad ko nors užsimanysiu ten būdama. O namie ramiai pagalvojau, ar man ko reikia, supratau, kad nieko, ir nenuėjau...

Atsakyti

Depo skintos gėlės šviežios ir pigios. Pirkau kolegei 10 rožių už 8 eur praeitą sekmadienį, tai dar dabar gražiausiai žydi ant stalo :wub: Ir dar konsultantai daug mieliau padeda negu senukuose. O kas nervina ten, tai tos aaaaaukštos lentynos, vis baisu, kad ant galvos kokia paletė neužgriūtų :B

Mano vakaro meniu varškiniai belgiški vafliai. 

Atsakyti

ei, Liniuka, o kokietie varškiniai belgiški? nes turiu kažkiek varškės, būt gerai sunaudot

Atsakyti

jo mezgimo siulai ten prasti, del pigiau/brangiau sunku pasakyt, nelyginau. Maciau is tolo didziule orandzerija, norisi ten ramiai, neskubant pasivaiksciot akis paganyt na ir siaip pasidairyt neskubant norisi tik susiruost i kita miesto gala zygdarbis :)

va i Ikeja paskutiniu metu daznai vaziuojam pavakarieniaut ir pasivaiksciot, tik Nordika i nevilti varo, karsta ten nezmoniskai, as per 10 min ten mirtinai pavargstu... Galetu rubine isirengt kaip Akropoly

Atsakyti

jo, konsultantai man irgi visai patiko tam Depo

Atsakyti

ei, Liniuka, o kokietie varškiniai belgiški? nes turiu kažkiek varškės, būt gerai sunaudot

Kažką panašaus į šitą receptą sumakaluoju.

http://shirshiulizda...afliai.html?m=1

Atsakyti

tai panašūs ir pas beata

man patiko o šeimyna neįvertino tų varškinių

Atsakyti

Aš dažniausiai tik varškinius ir kepu iš savo galvos ir visada išeina. Primaišau ir grikių miltų, ir avižinių dribsnių, jeigu netingiu ir obuolio įtarkuoju, neseniai dar moliūgo, viskas kažkaip sėkmingai dingsta, nieko neįtaria maniškiai, valgo be žodžių.

Gal kaip kas įpratę, man varškiniai labiausiai ir patinka, tik neseniai pradėjau bandyti kitokius, pagal receptus.

Atsakyti

Qqutė parodė savo naują megztinį FB ♥♥♥, nuostabus balionėlis  :4u:​ .

Atsakyti

Ieskojau kaip ji ikelt cia ir nuprendziau kad ryt darbe is kompo parodysiu  :ax:​ 

Atsakyti