Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ligvita, o kur ten Promo prie Depo?

Atsakyti

Ligvita, o kur ten Promo prie Depo?

Tai namo gi as pro Promo vaziavau, Ukmerges g. 

Atsakyti

Nuo Big 3g neveza, tai kaip ir pateisinamas islipimas :) nesvarbu, kad prie Promo jis irgi nestoja :)))))

Atsakyti

Ai tą, tai žinau,

O tai depo ten irgi yra?. Aš žinau tik prie Gariūnų, nors dar nebuvau niekada. Esu buvus tik Klaipėdoj. Seniai, kai Vilniuj dar nebuvo

Atsakyti

Ai tą, tai žinau,

O tai depo ten irgi yra?. Aš žinau tik prie Gariūnų, nors dar nebuvau niekada. Esu buvus tik Klaipėdoj. Seniai, kai Vilniuj dar nebuvo

Depo naujas atsidarė ne taip seniai už Bigo, visai qqtei po langais, galima sakyt :D

Atsakyti

As isivaizdavau, kad jis ten kazkur dar toliau... tik gaila, kad 3g neveza iki galo.  Reiks savaitgali su Mantu nuvaziuot paslankiot, nes dabar prie siuvinejimo siulu зависла... Visa Anchor palete ir uz adekvacia kaina.  Dar maciau daug dazu visokiausiu tapymui ir katinu skyriu :) viena akim Bet kadangi planavau i Proma uzeit isvaziuodama is namu, tai siulais ir apsiribojau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ligvita: 05 kovo 2019 - 14:21

Matai į tą miesto kraštą  nevažiuoju niekada, tai net nežinojau, kad antras depo atsidarė. :)

Atsakyti

aš gi čia neseniai pypsėjau :D

Atsakyti

Matai į tą miesto kraštą  nevažiuoju niekada, tai net nežinojau, kad antras depo atsidarė. :)

As i Silta siula kartais vaziuoju, i Promo. Nors jei tik i Promo reikia, tai Mantas vaziuoja vienas daznai, nes ten pagrinde saldumynus, popkornus ir panasu slamsta perka :)

Atsakyti

sestadieni ir as pro jusu depo, promo, biga pravaziavau :) i biga tradiciskai uzeinam grizdami namo :)

Atsakyti

nu va galim meeta daryt beveik :D

Atsakyti

Qqute, tai kas ten gero tam Depe? Aš įsivaizdavau kaip Senukus, bet sprendžiant iš siūlų - tai daugiau visko, įvairiau, pigiau? Nes man tikrai labai nepakeliui, žinočiau, kad ko vertingo būna, tai užsukčiau kada specialiai.

Atsakyti