Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

kepė kepė kepė kepė booba blynus :D

žinau tokią dainą

o blynų dar nekepiau.

nežinau, ar kepsiu vakare. tada ir nuspręsiu :D

nemėgstu miltinių. Bulviniai taip, bet jų kepimas nervuoja :rolleyes:

Atsakyti

O vakarienei per užgavėnes paprastai kepu Kėdainių blynus - bulvinius su faršo įdaru. :)

Atsakyti

Šarange, man šitie labai skanūs būdavo, kai seniau kepdavau dažniau http://www.sonatinos...-obuoliais.html, dar mielinius kepu pagal Beatą.  Kai juos taip "dažnai" kepu, tai man labiau patinka su konkrečiu receptu ir kad tikrai būtų skanūs, o ne paprasti :).

Atsakyti

Labas,

blynų nekepiau šiais metais. Kai kepdavau paprastus miltinius tai vietoj vandens kefyrą pilu, kartais obuolio įtarkuoju

Atsakyti

Labas rytas,

Vakar jau tingėjau tešlą maišyti, tai blynai bus tik vakare.

Man Užgavėnės tai visada apie mielinius blynus. Tik niekada nesu naudojus sausų mielių, tai šiandien bandysiu :)

Pamenu buvo metų, kai mielių parduotuvėj neįmanoma buvo rast :D

Bulvinius blynus labai mėgstu valgyt, bet ne kept :D

Savaitaglį pradėjau reišiniauti, bet pirštas tai tuoj kiauras liks.. Ir atrodo, taip nesparčiai einasi, lyg ant vietos, nors karoliukų mažėja, galvoju, ar teisingai pasiskaičiavau :D

Kaimynei dar nuo Kalėdų pažadėjus buvau :ninja:

Atsakyti

Aš irgi nesu didele blynų gerbeja, bet kai kepu suvalgau nuo keptuves vieną kitą, o dabar dar ir miltų vengiu, tai blynai ne draugai... Bet va vakar vistiek vargau :D

Aš šiaip į paprastus miltinius bananą įtarkuoju, tai lb pageriną reikalą :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 05 kovo 2019 - 10:04

1f0c205f6610eb68baaf1676c96bd97e.gif

Atsakyti

Paskutiniu metu tik taip akis nuleidinėju :)

Atsakyti

Paskutiniu metu tik taip akis nuleidinėju :)

iš kur išmokai :D

tai iš esmės tas pats, kaip išmegzti antrą ir užkelti pirmą, bet šiam video sutaupo vieną veiksmą, o gal ir du

Atsakyti

katuk vaizdas kitoks gaunasi nes tas akis gaunasi kaip sukryziuoji

ismokau kazkada seniai kai mezgiau pagal kazkoki ten aprasa  tokia kaklaskare sesers vyrui,(purlsoho berods puslapy)

paskui ilgai nedariau, o daba prisiminiau kai reikėjo elastingesnio nuleidimo

gražiai kraštukas žiūrisi, toks ne grandinėle o kaip ripsu būtų

Atsakyti

Sveikos, 

Vakare i darba, tai blynu nebus. 

Pasidejau pliusiuka - buvau Depi, kadangi i didele nepazystama parduotuve mane galima ileist tik penktadienio vakare ir tiketis, kad iki pirmadienio grysiu... Tai maciau tik pusantro skyriaus :)

Vaziavau medicinine praeit, i tokia tolybe, kur zmones praktiskai kaip ir negyvena :) bet pro Depo, tai gryzdama uzejau...

Prie to pacio i Promo, kad jei jau vaziuot i ia miesto gala, tai reikia visur apeit... Pripirkau saldumynu. 

Kazkaip daug cia visko as spejau nuveikt, tik va suplanuotas mezgimas nuplaukia panasu kad... 

Atsakyti

Uzbaigimo buda buda issisaugau, kaip tik ruosiausi kazko panasaus ieskot. :) Laiku uzejau as cia 

Atsakyti