Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

labos :)  zinau kad  mezgeju temoj labai daug siuveju . tai manau rasiu atsakyma i savo klausima :)

taigi, priesistore.  penktadieni issitraukiau   siuvamaja,  nes reik sunui sodo namukui pasiut uzuolaidas. tiksliau persiut pagal langus  nupirktasiais . taigi.  reik nusiut 8 siules po 1,5 metro. nu ir ka... as savo senutes 1985 m gimimo  neuzkuriu.  tiksliau  veikia elektra, nu bet  siuliu nedaro. zingsniukas ir  truksta siulas.  kazko as ten nebemoku.  itartinai man ta apatine spulike dedasi,   siulo is ten nebemoka paimt . gal ta ratuka kas nureguliavo.  bet sukaliojau ant visu raidziu nu ir tas pats.  nesiuva nors tu ka. 3 valandas  prazaidziau, niekaip neklauso manes. tada  pasiemiau adata ir rankytemis tuos 12 metru  siuvau . vaaaaaaaaaaaaaaajei. daugiau nebenoriu . taigi arba su sita reik is naujo mokintis, gal kokio meistro  remonto reiktu... arba reik naujos. vyras visoms keturiomis uz nauja.  tai  vat klausimas.kokia rinktis  nauja. vyras  kazkokia Rubina  nuziurejes. o as visazines sektos  nuomones noriu. kokias turit? kokiomis patenkintos .  butu veikianti normaliai, tai gal ir  vel pradeciau normaliau siut ka nors sau :)

Atsakyti

Lusi, aš turiu kokių 20 metų amžiaus PFAF. Vis dar siuva  :rolleyes: Buvau prieš keletą metų užsikepusi naujos, tuo metu kiek domėjausi, buvau Janome nusižiūrėjusi. Bet tada nusipirkau Bruolį, atsiprašiau savo senutės ir po šiai dienai sėkmingai ją naudoju.  :D 

Atsakyti

Labas dienas

Lusasita,  pas mane Singer. Gana paprasta. Gal 20 siūlių,  kilpos siuvimas,  siuvinėjimas,  kurio nenaudoju. Yra apmėtymo siūlė,  bet jos neįvaldžiau. Sakyčiau,  gal tu nunešk saviškę remontui. Maniškei kažkas panašaus buvo,  jau dabar nepamenu,  ką remontavo,  sukainavo nemažai,  bet vėl siuva kaip bitė.

Atsakyti

Aha, Restar, prisižiūrėjau, kai visokios Olaivos rodinėja prisuktus keksiukus, tai kažkaip ir papūginausi, o apie tai, kad susukt kelis mažiukus ir paleisti nepapagalvojau🙈 dėkui už paprotinimą! 

Atsakyti

Mes su anyta abi Bernina naudojamės. Bet parodyčiau meistrui. Gal maža smulkmena, nemanau, kad tu tą mašiną nudėvėjys. Dar turiu kokio 100 m senumo Naumann rankinę, irgi siuva. 

Atsakyti

Pažiūrėjau Žaliąją knygą - labai mano filmas💚

Įsijungiau Vienintelė galimybė One Chance, taip pat fainas sekmadienio filmas, tuoj tuoj užbaigsiu kepurę, rankos liks niekuom neužimtos. 

Atsakyti

o gal vilnietes koki meistriuka   patikima turit .  Panevezyje tai nezinau net kur ieskot .

Atsakyti

Sveikos,

Po ilgų klajonių po LT mes jau namie.

Atnešu spuogių parodyt, esu labai patenkinta nes: labai smagiai mezgėsi, nes sunaudojau seniai gulėjusių siūlų likučius ir kaip nekeista Luknė labai patenkinta :D

IMG_8029_medium2.JPG

IMG_8033_medium2.JPG

IMG_8036_medium2.JPG

IMG_8044_medium2.JPG

Atsakyti

Ale Luknė kokia visa panelė. Gražūs abu modeliai- ir nešiotoja ir nešiojamas.

Atsakyti

laba,

Šarange labai faini modeliai :wub: nors megztika kažkodėl daug storesni įsivaizdavau  :hmm: 

Atsakyti

Lukne labai ištįso per šiuos mokslo metus, o labiausiai, atrodo, kol gulejau ligoninej :) 

Atsakyti

Megztukas jau matytas, beždžionausiu :). O jau panelė, panelė ♥. Siūlo tokio turėjai ar miksavai, nes toks gražus melanžiukas ♥.

Lusasita, aš tik Siuvimo stilių žinau, ten ir taiso mašinas. http://www.siuvimoma...angos-remontas/ .

Atsakyti