Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sugriešijau pas berniukus šiandien... Garstyčinis merinas

Kauno g. žinau Migracijos tarnybą :D  tik.

Jsu pavydžiu spalvos. Ką megsi?

Atsakyti

Kauno g. žinau Migracijos tarnybą :D  tik.

Tik  :hmm: eeee :hmm:  Migracijos tarnyba Naugarduko gatvėj  :lol:

Kauno gatvėj Odos ir veneros ligų centras  :D nu bet irgi gal tai  ne būsima Liniukos darbovietė  :lol: 

Atsakyti

Tik  :hmm: eeee :hmm:  Migracijos tarnyba Naugarduko gatvėj  :lol:

Kauno gatvėj Odos ir veneros ligų centras  :D nu bet irgi gal tai  ne būsima Liniukos darbovietė  :lol: 

Ai tai reiškias nieko aš nežinau :D

O Maxima? Kauno ar ne?

Dar kažkoks viešbutis yr :hmm:​ 

Atsakyti

o siūlinės nėra? :hmm:​ 

Atsakyti

o siūlinės nėra? :hmm:​ 

Yra  :D​ Siūlų šalis, pačioj gatvės pradžioj

Atsakyti

Liniuka!!! Vau kaip tučia šauniai! Sėkmės naujuose vandenyse :)

o Restar planuoji i Devbridge organizuojama personalo rengini atvažiuoti? Susimatysim ;)

savaitgallis mano naminis... su mazyojju padauza tei tik mama ir tegali buti. Pietuku jau jis nemiega... tai kol dičkis futbolo turnyre kovojo už geriausio žaidėjo taurę, o tetis sirgo už jį, aš kuo tik nebuvau..... bet va visu kitu planu nei milimetro nepajudinau- uztai kai uzmigo- mezgimas pradejo rankose rūkti. Baisiai norisi jau ta megztuka pabaigti.... bet kol kas vis dar kuna virbaluoju :)

Atsakyti

Žuviuk, planuoju :). Aš iš mūsų pusės organizuoju :)  

Atsakyti

Kauno g. dvi iki yra, dar socialinė rūpyba, ar kas ten, kur visokias pašalpas dalija :) Kas dar ką žino, gal ir atspėsim, kur  Liniuka eina dirbt .:hihihi:

Atsakyti

Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti :hihihi:

Dar Kauno g.  žinau yra pabėgimo kambarys ir turgus :D​ 

Atsakyti

Visos balsavimuose? 

Atsakyti

Moin,

vakar bruolinau šalį ir išardžiau🙈

Turiu jausmą, kad kažką ne taip darau susisukdama siūlus, kažkaip mezgant ima ir atsišakoja jie, išlenda vis kokia ilgesnė ar trumpesnė gija ir jei tik nesužiūriu ar tai prasimezga koks sudvigubintas siūlas ar nukarą, tai vakar tos kliurkas tiek sunervino...

Šįryt mezgiau iš naujo, bet jau taip flegmiškai, akis ispūtusi, kad pavargau, atėjau prie virbalų ir filmo. 

Atsakyti

Kapseika, o tu mašina bandai megzti iš kelių siūliukų susivijus jau vieną? Man net rankom mezgant taip nutinka, taigi, nepatinka, o mašina net ne rizikuoju, tik atskirus į bliūdą susideda.

Aš baktusinu. Ir neapsisprendžiu, kuriam iš vyrukų bus, o gal man :D, nes ir aš tokio noriu. 

Atsakyti