O vokiečiai dar neakcijuoja Dropsų kažin?
Saulėlydis tokį mezgė
Nėr labai švelni Šetlando vilna, man tai neduria, bet tokia vilniška, paskalbus labai pašvelnėja ir pasikeičia, bet ji sakyčiau toms, kurios mėgsta naturalią vilną
Tai tada man reikia merinukų, aš vilnos nemėgstu, jei ką užmatysi tinkamo, šauk
tai eik į rusišką aprašymą. net nemokant skaityt rusiškai, gali atsirinkti kokiam dydžiui kiek akių reik užsidėt
Jau viskas išprinteriuota, susegta, lauks eilės, ačiū
Kudlius raudonas nerealus. Įsivaizduoju, kad prikankino tokie siūlai. Bet jaučiu, kad labai tinka tavo princesei.
Nuoširdi - o kas pirmas eilėj pas tave?
o aş vilną dievinu ir jos kvapą, pamenu kai šalia močiutės būdavau, kai ji verpdavo,net man duodavo pabandyti. Ir avelių pilkų vienu metu laikė . Vaikystės prisiminimai patys šilčiausi ir ypač iš mylimiausios močiutės.
Saulė trumpam išlindo, tai nufotkinau savo vakarykščius pabaigtukus Šiek tiek ir jaunasis fotografas asistavo Rezultatas vis tiek ne super, bet kol kas tik taip gaunasi parodyt
Šalis Multnomah iš Ravelry. Siūlai Malabrigo Lace 1 sruoga, virbalai 3,75. Spalvos ne mano, tai turbūt dovanosiu mamai. Raštai elementariausi, mezgėsi neįdomiai, reikėjo automobilinio projekto, tai mezgiau
Kardiganas-užmestukas. Pirminė idėja buvo megzti gal net paltą iki kelių, galų gale siūlų užteko tik tokiam ilgiui. Daug kartų permezginėjau atskiras detales. Rankoves dariau pradžioje raštuotas, paskui pamaniau, kad storina, permezgiau be raštų Ilgį šiek tiek kaitaliojau. Apykaklė irgi ne iš pirmo karto gavosi ir sujungimas su kūnu vis tiek neidealus. O dar kokią klaidą padariau, pastebėjau beje tik fotografuodama, net ne matuodama - apykaklė uždengia dalį rašto Nu kaip taip neapskaičiavau, bet jau neperdarinėsiu
Siūlai įdomūs, vilna su linu (ir su akrilu), minkštučiai, šiek tiek melanžiniai, suėjo 450 g. Virbalai 3,25, 3,5 ir 4.
Ahoy, lendu į tarpą tarp logopedės ir treniruotės,
kudlių prikaliau ant kuolo, tik dėl prikolo oho, beveik poetė žodžiu - vaizdas ant vaiko tikrai bus, tik negaliu pasakyti, kada tikrai. Gal net kitą savaitę, jei prognozės elgsis taip kaip prisižadėjusios... Mažei jis laaaabai patinka, o mane biški pakankino, kitam kartui jau būčiau geriau pasikausčiusi tokiam siūlui, o ir nesakau ne... kažko tai paskutiniu metu patraukė ant keistesnių faktūrų
Ristin tavo baltukas labai liuks, matosi, kad ne mažas, bet pats modelis reikalauja daugiau laisvumo, tada būtų tobula, tad prašom ruošti antrą dublį
O man Donstop megztukas kaip tik spalviškai labiau - mano, nei skara, o ir reikėjimu stipriai lenkia, žodžiu griebtinas daiktas
Ai, Nite, kaip aš tave suprantu, mums pernai buvo toks metas, kai buvom kažkuom užrūstinę techikos Dievą, jau net bijojau, kas dar...
tiek žinių, kinkau arklius ir varau toliau