Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos, 

Šįkart gaminom sausainius ant ilgo pagaliuko, kaip ledinukus. Labai fainai atrodo pardavimui. 

Gal nupaveikslavai, parodyk!

Šiandien aš turbūt tingiu... 

Vakar pasisukau siūlų, prie darbinio kostiumo tinkamų. Nutariau, kad reikia šalio, bais daug lakstymo iš pastato į pastatą, į rūbinę bais nepatogu kas kart eiti, o šalį galėčiau ir kur nors į stalčių įsimetus laikyt. 

Atsakyti

Kapseika, tai grand renginys jau praūžė pas tave ar dar ne? Jeigu taip - kaip pavyko, atsipalaidavai šiek tiek?

Vyras išvarė į Suvalkiją, metines dėdės, dvynys į mokyklą - šianidne gimnazijos diena, privaloma, dvynė sesė į muzikos mokyklą papildomai pagroti, mažoji miega, nes... mokytoja buvo parašiusi prieš mėnesį, kad choro repeticija bus šiandien, o kas gali atsiminti tai... Dičkis irgi miega. Bandau kažkiek dirbti, ko nespėjau vakar padaryt ir žiūriu į gražuolį baktusą, kuris guli šalia, ir taip vilioja virbalai bei koks filmas... Tuoj ir imsiuosi to :).

Atsakyti

Priedas  E83DAC8A-2FFA-436F-8ED8-391C993DF991.jpeg   155,9KB   1 Parsiųsta kartų  

Kapseika, va tokie negražiausi namie likę :D be bantukų.

Gal norėtum vietoj šalio geriau užmestuką pasigamint? Praktiškai tas pats, tik rankoves pridėt reik, o panaudojimas universalus ir patogus  :mirksiukas:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limit: 02 kovo 2019 - 12:08

Restar, renginys kitą savaitę, bet parengiamuosius darbus baigėm tiekėjai, valymo darbai ir pan. suorganizuoti, tai biški atsikvėpėm... Nors įtampa tvyro ore, ši savaitgalį griežtai po namus, nes jau ateinčią savaitę būsiu darboholikė, valandų neskaičiuosiu😃

Restar kažkada minėjai, kad kažkas ten tave įkvėpė šaliams megzti, lyg ir kažkas su knitty ar pan. Primink prašau 

Atsakyti

Kapseika, na, jeigu viskas susistygavo, tai ir bus gerai. Mes tai va tokį renginį turėsim didžiausią:  https://motivatedatwork.lt/, iki to dar irgi nemažai, po to - International HR day pirmąsyk LT organizuosim...

https://www.facebook.com/catsknitting/tai šita įkvėpė būtent kašmyriniam šaliui mašininiui :). Viskas elementaru, bet man patinka estetika, spalvitetas. Megztinį  kokį net pirkčiau. Bet šaliko tai sąžinė neleidžia, nes net aš su mašina nusibrūžint galiu. Bet va vėl suabejojau, ar man reikia :). Nieko man iš tiesų netrūksta ant kaklo, turiu daugiau, negu galiu sunešioti. Aišku, norisi vis ko naujesnio :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 02 kovo 2019 - 12:36

Darboholizmas yra liga. Dažniausias simptomas - proto trūkumas. Jei atrodo, kad kiti negali padaryti, tai susireikšminimo problema ir nemokėjimas deleguoti. Jei gerai paaiškini, visi viską išmoksta ir puikiai padaro. Reikia leist kitiems klysti ir mokėt atsipalaiduoti, nes visos klaidos yra ištaisomos. Gal tik branduolinės raketos mygtuką paspaudus, jau nesugrąžinsi. Nors ir ten yra tam tikrų apsaugų. Taigi, pradžioje reik dirbti su savim ir savo smegenim. Čia buvo žodis darboholikės, kuri po truputį gydosi. :)

Vakar baigiau švarkelį, kuris buvo liemenė. Liko SPA ir gal bus galima nešiot.

Atsakyti

Oi, Jurgitak, tu šiaip teisi, bet daug žingsnių iki pasikeitimo. Pirmiausia - reikia suvokti, kad tai problema, suvokti, kad tai įmanoma pakeisti, tada norėti keisti, tada pradėti kažką daryti :). Dauguma iki pirmo žingsnio neateina. Nes gerai ir taip. Kol neįvyksta koks stiprus sukrėtimas. Ir yra skirtumas, kai darboholizmas chroniškas, kai be to negali, ir kaip etapinis - kai nėra laiko nieko mokyti, niekam deleguoti, nes reikia daryti viską greitai. Ir šiaip čia labai svarbi vadovų rolė - pamatyti situaciją ir padėti jos išvengti. O kai esi vadovas pats :)... Ir neturi pavaldinių (buvusi mano situacija)... Buvau prisidirbus iki kraujo iš nosies, iki tragiško nemiegojimo. Sugebėjau rasti savanorių, išrasti genialių sprendimų, kurie ir dabar dar veikia, bet ta visa atsakomybė ant vieno žmogaus pečių už visos organizacijos veiklą... tai negalėjo tęstis ilgai. Bet buvo nutikę 2 kartus po 4-5 mėnesius... Prisimenu su siaubu.

Atsakyti

Palikau vakar mašiną servise. Skaudžiai. Beveik 700. 

Atsakyti

Restar, taip, svarbiausia - norėti, daugiau visa kita - tik pasiteisinimai ir kapo duobė. Puikių įmonių ir darbų yra nemažai, bet yra ir nenoras pajudinti savo užpakalį. Laiko, tam ko nori, visada randam. (Jei sakytum, kad nėra laiko darbo paieškoms). Juk ne savo nuosavose įmonėse dirbam, kad rūpintis dėl akcininkų investuotų pinigų. Realiai mane žavi dabartinių 25mečių požiūris į darbdavį - arba sudarai puikias sąlygas, arba visogero ir turėk papildomas išlaidas naujo darbuotojo paieškoms ir apmokymui, jei nemoki tvarkytis ir nesupranti kas yra darbo krūvis. Jaunimas turi tą teisingą savęs suvokimą, ne taip, kaip mes 40mečiai, kurie už viską turi būti tobulai atsakingi.

Atsakyti

Aš tikrai nieko nenoriu keisti :), nes šiuo metu apie geresnį darbą negaliu ir svajoti. Pagrindinis žodis - patogus. Na, ir įdomu, žinoma, įvairu. O ir 25mečiams keisti viską daug lengviau nei 45mečiams :)

Atsakyti

Labas rytas

Nu žaviuosi Liniuka tiesiog. Ir bandau sugalvot kokią krūtesnę firmą,  kur išėjo. :D gal jau bent mieste bazuosies?

Krūčiau už thermofisherį nebūna :D Aišku čia jų pačių ir piaru suformuota aplinkos nuomonė. Sulaukiau ne iš vieno didelio nustebimo, kaip galima išeit iš ten :) 

Bazuosiuos Kauno g. Grįžtu į civilizaciją :D

Ir pritariu, kad nepakeičiamų nėra, kad reikia mokytis deleguoti darbus ir ugdyti kolektyvą. Pas mus neseniai atleido vieną didelį vadovą, nes jo padaliny labai daug kas vėlavo. O problema, kad jis viską darė pats. O šiaip tai visiems buvo šokas, jo darbuotojai verkė išlydėdami, nerealiai fainas ir geras žmogus, pradirbęs 20 metų... Nepakeičiamų nėra. 

Atsakyti

Sugriešijau pas berniukus šiandien... Garstyčinis merinas

Atsakyti