Pasidomėkit, kokios išmokos darbo biržoj, ir suprasit, ko čia daug kas į niekur eina
Labas rytas,
Liniuka, tipo geros? Kiek algos, tiek išmokos? Aš dar nepasidomejus ir tai noriu į niekur
Max 600 pusę metų mano žiniom.
Į cepelinus suskaičiuoju nuo 7 iki 10 žmonių.
niuma, mane priskaičiavai?
Geičiausiai būsiu.
Labas rytas
Taip, Kerpena.
Liniuka, Katukas, Restar, Kerpena, Nite, qqte, Šarangė, niuma, Lace (?), Vincis (?), Ristina (?).
Ką praleidau?
Labas rytas
Nu žaviuosi Liniuka tiesiog. Ir bandau sugalvot kokią krūtesnę firmą, kur išėjo. gal jau bent mieste bazuosies?
Aš tai nenoriu į niekur. Realiai net nelabai noriu 3 metų atostogų su alga....
Šiaj dienai gal norėčiau pakeist gyvenamą vietą... kas ir gresia tuos 3 metus. Bet kai žinai, kad laikinai ir kad ten jau buvai, tai nelabai ir džiugina
Labas. As manau prisijunkciau i cepelinus. Nebus paskaitu kita savaite
Labas rytas,
Cepelinai man vėl niekaip nesusiderina.. gaila gaila..
Liniuka, sėkmės tau pokyčiuos
Apie papildus - jei kas į burną įdėtų, tai gerčiau reguliariai. Dar turbūt nieko nesu suvartojus iki galo. Puspilnes pakuotes išmest reik, žuvų taukų butelius. Kažkaip reik susikaupt bent geležį sugert.
Ristinos pasirodymas wow!!
Pas mus darboholikų nerasta. Bet pamenu vieną kelionę į Romą, kur sesė su kompu ir telefonu nesiskyrė, tai nekažką buvo. Paskui greit išėjo iš to darbo.
Aš pati iš tinginių kategorijos.. ir atidėliotojų.. Bet kažkaip nudirbu darbus. Paskui net stebiuosi
Kaziuko mugė Rusnės mokykloj stambi šventė. Tik visi pinigai mokyklai eina, bet vis tiek smagu. Šįkart gaminom sausainius ant ilgo pagaliuko, kaip ledinukus. Labai fainai atrodo pardavimui.
Labas rytas
O Kacumota?
Pas mus darboholiku irgi nėra, nors MB labai pareigos žmogas bet susitvarko darbo metu, kruvis adekvatus
Mano mažas atrado šešėlius ant sienos nuo pirščiukų. Žaidžia.
Mmm nu koki skanu simtalapi nusipirkau
Kepejai kazkokie is panevezio
Oi, Limit, kokios mes panašios . Gaila dėl cepelinų, kad nebūsi.... Bastūnė .
Mes nei vienas pagal natūrą nesam darboholikai. Bet, kad ir kaip nesinori susireikšminti, abu nepakeičiami kartais būnam. Mano darbe tai tiesiog žmonių nėra. Pas vyrą - kitų, tokių kaip jis .