Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Katuk, žinau, viskas ten susiję.  Šiaip aš kaip Kerpena -nieko nevartoju dažniausiai, nebent blogai pasidaro, tada priešokiais...

Dariausi aš su D visokius dar mikroelementus, kai itin blogai jaučiausi pernai ar jau užpernai lapkritį. Tada netrūko NIČNIEKO, net D :).  man gaila pinigus mėtyt, jeigu nėra akivaizdaus poreikio tirtis...

Atsakyti

As tik neurorubina geriu kai kokie nervai suskausta tai padeda paprastai, o tu paprastesniu tai kompleksuose.skirtumo ne itin jutau.. daba jau jauciu pavasarini vitaminu trukuma, labai noriu salotu, citrinu...

Atsakyti

Pasikartosiu, man iš rekomenduotų 3 variantų pasirinkau tabletėm - Oriovit-D 4000 tv dozė, 100 tablečių čiulpiamų. Atstatymui ir reikia bent 3 mėn, o paskui galima jau dienos normą 1000 tv ar 2000 tv vartot.

Atsakyti

Laba

Kaip tik norėjau klausti apie vitaminus. Tai kaip ir  į temą dabar būsiu. Katuk, tu geri vit D? Kokias kapsules ar ampules? 

Ir gal ką iš B grupės pasiūlytumėt? Gal kuri geriat ir jaučiat, kad gerėja situacija. 

Oi toks ar žinovas :D kam akcija tą ir perku. Vit D žiūriu koks tų TV kiekis. Palaikymui užtebka ir 1000 ar 2000. Tas oilesen visai neblogas mano manymu

B grupės jau seniai nebevartojau. Vėlgi,  reik žiūrėt kokie kiekiai kokių vitaminų,  nes mūsų vaistinėse dažnai tik parodijos tų vitaminų. Mano pažįstamos IHerb giria...B12 didžiausias kiekis ant LT yra Neurorubin sudėty. B6 dažną alergizuoja....

Atsakyti

Aš MagnįB6 ampolėm vis sugeriu. Kai jaučiu, kad plikom rankom galiu ką nors nužudyt.

Mano žiniom, iš Kauno į cepelinus viena važiuoju.

Atsakyti

Sveikos :4u:

Aš irgi trumpai kaziuke prasiėjau, bet tai šalta, kad greit dingau. Papirkau tik lašinių, duonos ir medaus kekso.

Darboholikų pas mus nerasta. Ir tuom labai džiaugiuosi. Šiandien metinių bonusų diena :yahoo: Ta proga nunešiau pareiškimą :D​ 

Atsakyti

Gal susiskaičiuojam cepelinų valgytojas? 

Atsakyti

Aš MagnįB6 ampolėm vis sugeriu. Kai jaučiu, kad plikom rankom galiu ką nors nužudyt.

Mano žiniom, iš Kauno į cepelinus viena važiuoju.

:( . Ale užtat sulauksi daug dėmesio :)

Vau, Liniuka, kažko tokio ir tikėjausi.  Tikiuosi, kad tik garantuotai gavusi bonusą padėjai tą pareiškimą :). Manau, kad po šitos įmonės tau atviros visos durys. Papasakosi, kai gyvai susitiksim. Aš planuoju būti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 01 kovo 2019 - 20:55

Sveikos :4u:

:yahoo: Ta proga nunešiau pareiškimą :D​ 

Aplinkui paskutiniu metu vis išeina savanoriškai 'į niekur'. Juokiamės, kad populiari vieta tapo :D

Atsakyti

Aš ne į niekur :)​ Turiu jau naują sutartį. 

Atsakyti

Cepelinus valgysiu.

Liniuka pavasaris :)

Atsakyti

Aš planuoju but, nors to savaitgalio planai tai trigubinasi, tai viegubinas.. Tai Vln tai kaimas... 

Liniuka, tu pavarai!  :4u: 

Aš tai noriu į niekur... Nenoriu net pagalvot apie grįžimą ir šiaip nenoriu dirbt dar. :huh2: 

Atsakyti