Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nu bent jau pati pagertum kažkokio jei negeri :)

gi suprastum kad nepatenki į normas?

Atsakyti

beje, apie vit D vartojimą, tai ne vienas gydytojas, skirtingų profesijų, sakė, kad kadangi lietuviams praktiškai visiem trūksta, palaikomąją dozę verta pagerti ir be jokių tyrimų. nes perduozuot neįmanoma tos dozės. aišku, kai jau yra didelis trūkumas, palaikomosios dozės nepakanka, todėl, jeigu yra įtarimų, kaip pvz Kerpenai, geriau pasidaryti tyrimą

ir aišku,jeigu vartoji kokiu nors bendro pobūdžio papildus, kuriuose yra vit D, tai reikia priskaičiuoti ir tą dozę

Atsakyti

tau per pietus nukulniuoti iki Konarskio 2 ar Pylimo 1 man rodos nesudarytų didelio sunkumo

Pylimo 2  ir man pasiekiama, nors  ir nelabai pakeliui. :)

Nieko nevartoju ir praktiškai beveik nesu gyvenime vartojus jokių vitaminių ar papildų su keliom neilgom išimtim.

O šiaip jei jau gert, tai gal geriau pasidaryti tyrimą, nes jei rimtas trūkumas, tai ten kažkokią minimalią dozę pavartojus nieko nepajusi ir taip ir nežinosi, ar čia buvo problema, ar ne.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 kovo 2019 - 15:35

Katuk nesudarytu, o ten kas yra?

ten yra Antėja

jei rašo, kad savo tyrimus pakomentuoja, žiūrėti dešinėje

https://kraujotyrima...taminas-d-d2d3/

Atsakyti

ir beje, šiuo metu duoda dovanų prei šio tyrimo :D

https://kraujotyrima...apildas-dovanu/

Atsakyti

Ristina, labai gražūs darbeliai, pateikimas, nu tiesiog puiku!!! Tuos mergaitiškus spėju net manoji išrankioji mielai priglaustų.

Darboholiką turiu vieną bičiulį, nu ir nieko tu jam nepadarysi, bandai moralizuoti, kad bent šeštadieniais neturėtų dirbti, tai ima slėpti, kad dirbo, o paskui sužinai, kad ne tik šeštadienį, bet ir sekmadienį🙈šiandien kvietė pareiti pas jį dirbti, mandagiai bandžiau pasakyti, kad nieko toje srityje neišmanau, sako, nieko viskas išmokstama, tai tada jau dėjau kortas ant stalo, sakau nu jau ne, tavęs,kaip šefo tikrai nenoriu😃

Atsakyti

Teksrenos siūlo turiu visą ritę :B juodo su perėjimu į pilką baltą, ir kažkokio rausvumo su perėjimu į šviesią. Tai galėčiau perleist jei tikrų spalvos :rolleyes:

Ayksaranke.net prekiauja Teksrenos siūlais.

Atsakyti

Man išrašė D profilaktiškai po kapsulę bent kas 2 sav (ji skirta 1 savaitei). 1 išgėriau ir pamečiau kitas kažkur, nerandu. Kolegė sakė, kad jai rado tragišką vit D trūkumą. Tai ir aš vėl nusipirkau, ir vėl išgėriau 1 , nes ėmiau jausti man nepatinkančius dalykus. Išrašė man receptą beveik metus galiojantį.

Ristina, noriu kokios nors spalvos, kurią pamatysiu ir patiks :). Nepereinančių spalvų. Internete radau visus taškus. Noriu gyvai, Nedega. Katinėli, jeigu eisi kada pro šalį arba tyčia per pietus eisi pasivaikščioti, tai duok man žinoti. Bet su tuo žaliu namu man irgi prastai - kur dėt mašiną... Esu ten buvusi 1 kartą gyvenime sektos pradžioje, kai klausiau viską, ką sakot ir visas rekomenduotinas vietas lankiau :).

Atsakyti

Uo kaip tik tokius ir geriam mes, nu gerai reiks nukulniuot

suaugusiem tai gal ir visiem, o va draugė sakė jos vaikui (3 m.) pernai perteklius buvo

mes dar ir zuvu taukus geriam kazkaip kartu su tuo D

gal nebus baisaus trūkumo

aš šiaip saulę mėgstu, ir mėgstu šiltuoju laikotarpiu pagaudyt jos pas mamą ant pievutės be jokių kremų (atitinkamą laiką ir prie jūros jei įmanoma be kremo pasideginu, už ką MB mane labai tarkuoja, na o bet tačiau lazda turi 2 galus, saugomės saugomės o paskui trūkumai) tai gal labai didelio trūkumo ir neturiu

Restar o kokius tu simptomus jautei?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 kovo 2019 - 15:56

Visokie sąnarių paskaudėjimai, dabar širdies plote toks nemaloniai atpažįstamas skausmas, dar buvo nuovargis žiaurus vakare, dabar jau daug ilgiau galiu vakaroti. Čia ir geležies tragiškas trūkumas kai kur veikia, faktas, kad pasisavinimui geležies reikia ir D (ir ne tik).

Kerpena jau sulakstė iki Dvinyčio ♥. Siūlų yra. Dabar ramu - nueisiu, kai mirtinai prireiks :).

Atsakyti

Restar-pas tave dar ir skydliaukės bėdos gi. Tai tie simptomai ir ten tinkami.

Vaikų organizmai kiek kitoki,  kitaip veikia,  kitaip įsisavina visokius preparatus,  tai tikrai reik netaikyt bendrų principų. Lygiai taip pat kaip ir suaugusiems su visokiom lėtinėm ligom ar esantiems įvairiose rizikos grupėse.

Yra toj antėjoj akcija ir visokioms mikroelementų tyrimų programoms mačiau,  tai visai verta ir daugiau pasitirt :4u:  net pati susidomėjau :D 

Atsakyti

Laba

Kaip tik norėjau klausti apie vitaminus. Tai kaip ir  į temą dabar būsiu. Katuk, tu geri vit D? Kokias kapsules ar ampules? 

Ir gal ką iš B grupės pasiūlytumėt? Gal kuri geriat ir jaučiat, kad gerėja situacija. 

Atsakyti