Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristinos pagyros vertos pagyrų puodo - labai gražu.

Man tai kaziuko mugė po langais, bet  taip tingiu net žiūrėti į tą pusę. Sesuo kvietė aplankyti, ji maitina alkanus kažkur prie Katedros, bet viduje vyksta derybos, ar sukti čia iš kelio namo.

Paskutiniu metu iš vis tokia nepaslanki. Vaikštau diena iš dienos taip pačiais maršrutais, retai kur iš kelio pasuku. Net jei su mašina kad atvažiuoju, tai po to tik greitai namo. Kažkada čia susikaupė visokių reikaliukų iš Senuku ar pan. parduotuvės, tai ir galvoju, bet kaip dabar čia tuos senukus pasiekti. Kaip tik tą dieną su mašina buvau. Galvoju galiu pro ikea prasukti, bet staiga suvokiu, kad taip nenoriu, netgi bijau, kad ten kažkur nerasiu kur pasukti, ar  dar kas nutiks. Tai per prievartą vijau tą senatvę iš savęs ir nuvažiavau. O savaitgaliais tai taip nenoriu iš namų kur nors eiti, kad net silpna pasidaro, jei pagalvoju, kad yra kokių reikalų parduotuvėse ar dar kur.

Ai dar dėl tų gabių vaikų.

Mano antras sūnus pradinėje mokykloje neturėjo ką veikti, viskas savaime ėjosi be pastangų, mokytojos tik gyrė... Nors ne iki tiek, kad siūlytų klasę peršokti. Tai jam labai sveika buvo, kad nuo 5 į gimnaziją įstojo. Pirmą pusmetį buvo šokas, kad reikia mokytis ir net tada ne geriausias. Bet paskui apsiprato ir viskas gerai buvo.

O iš perkeltų į aukštesnę klasę žinau porą žmonių, bet jie mano bendraamžiai maždaug, su dabartiniais vaikais neteko susidurt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 kovo 2019 - 15:38

Kerpena, aš tave visiškai suprantu. Aš tik ir galvoju, kaip čia padaryti, kad kur nors nevažiuoti :). Tie reikalai užima tiek laiko, išderina, fu.

Beje, nežinau tavo maršruto, bet pamenu, kaip tu minėjai apie Dvinytį, kuris tau lyg ir daugmaž pakeliui. Jeigu kada bus ūpo ir eitum pro šalį, gal gali pažiūrėti kaip ten situacija su Teksrena siūlais? Kokia kaina vilnos, gal spalvas nufotkintum ir darbo laiką man :). Nes man ten taip nepakeliui, nervina, kad su mašina nelabai (nes kur ją palikt), tai jeigu ruoščiausi autobusu, tai reikia žinoti ar verta ir kada :). Nes vyro pirštinės būtent iš Šarangės kažkada dovanotos Teksrenos pereinamos. Na, man taip patiko ta vilnelė, tokia vilniška ♥. Norėčiau gal net megztinio. Internete parduoda po maždaug 2 eur., bet pasirinkimo spalvų nėra, o Sagų pasaulyje Minsko IKI, kur man patogu, po 3 eur. Tai ir įdomu, ar verta čia pirkti, ar yra pigiau. ("Neverta visai, nes pilna namie siūlų" - prabilo sąžinės balsas, bet...).

Atsakyti

Kerpena o tu nenori vitamino D tyrimo pasidaryt?

nors savaitgaliais ir man sunku save iš namų ištempt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 kovo 2019 - 15:18

Turėsiu galvoje dvinytį. Man atrodo jis dirba iki 17, kad po darbo kažkada bandžiau  radau uždarytą, nors dar gal net 17 nebuvo. Tai reikia eit arba penktadienį, kai darbas anksčiau baigiasi, arba išnešt savo lašininius kada per pietus, būtų tam gera proga. :D

Atsakyti

daug Teksrenos būdavo žaliam name Kalvarijų g

Atsakyti

Kerpena o tu nenori vitamino D tyrimo pasidaryt?

nenoriu :hihihi: pagalvok, kaip smarkiai iš kelio sukt reiktų. :dry2:

Atsakyti

nenoriu :hihihi: pagalvok, kaip smarkiai iš kelio sukt reiktų. :dry2:

mes tau galim kokią nors laboratoriją surasti su mažiausiu nusukimu :D

Atsakyti

ir šitą man suraskit irgi

ba aš geriu lašiukus nesidarius jokių tyrimų, Simo neurologė liepė :D

Atsakyti

Ristina, čia kazkokia kolekcija ar šiaip fotosesijai?  :wub:​ 

Tik šiaip, bendra, lietuvių gamintojų :)

Atsakyti

ir šitą man suraskit irgi

ba aš geriu lašiukus nesidarius jokių tyrimų, Simo neurologė liepė :D

tau per pietus nukulniuoti iki Konarskio 2 ar Pylimo 1 man rodos nesudarytų didelio sunkumo

Atsakyti

O su tais tyrimais toks klausimas - jei tose laboratorijose pasidarai tyrimą - tai jei tarkim rastų man ten sakykim vitamino D trūkumą, ar parašytų pagal situaciją, kaip gydytis, ar paskui su tais tyrimų rezultatais dar reikia gydytojo ieškotis?

Dvinytyje kažkada tai buvo labai gausus teksrenos pasirinkimas ir pardavėjos sakė, kad kaina pas juos pati mažiausia.  Dabar tas dvinytis traukėsi traukėsi vis, tai net nežinau, bet kažkada žiemą lyg dar mačiau, kad yra tų siūlų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 kovo 2019 - 15:30

Katuk nesudarytu, o ten kas yra?

Atsakyti