Pažystamos situacijos kad nesugrius įmonė be manęs ir galima rasti kitas išeitis suprato kai sirgau ir niekas nedrįso skambinti. Liga ir manę išmokė pasakyti NE, reikėjo to išmokti daug ankščiau
kam pyniuoto užvalkaliuko?
kai norim kelis raštus išbandyt, bet labiausia patinka lygusis mezgimas
Prasibėgau per Kaziuką pietų pertraukos metu. Oras šiaip sau, pirkti nelabai yra ką, bet vis tiek tuščiomis negrįžau - pirkau stintų, alaus, duonos ir stiklo papuošalą ant kaklo ir į ausis Dar Orienburgo skaras pačiupinėjau, beveik buvau susigundžiusi...
Pagyrų puodas
IMG_5906.png 714,69KB
0 Parsiųsta kartų
DSC_5069.png 638,03KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_4376.png 1,46MB
0 Parsiųsta kartų
DSC_4811.png 726,35KB
0 Parsiųsta kartų
Labos
Ristin, wwwwooooooowwww
Qqšk, kaip sekės tavo mažajam Kazziukui bizniauti , a beis kitais metais
Ristina čia tavo kūriniai?grooožiai
Lace kaip čia nesusitikom
mes irgi slankiojom, ir skaras apžiūrinėjau
riešines keliose vietose
pavalgėm su MB ten pat, nu ir irgi pasipirkinėjom, šimtalapio gabaliuką, kažkokio 5 riešutų skanėsto su spanguolėm, ir ridikėlių su krapais
Simas skambino ir sakė kad viską pardavė ir užsidirbo 2.60 (10 caucainių nešėsi)
va pasirodau kas nematė FB
20190228_200102-COLLAGE.jpg 141,6KB 0 Parsiųsta kartų
Man labiausiai patinka lygusis mezgimas, net ir rankovės lygios.
Mokyklinė Kaziuko mugė praūžė. Šiemet ypatumas tas, kad milžiniški kiekiai saldumynų. Buvo jau prakutę vaikai ir gerti daugiau pardavinėjo, dabar mūsiškė su naminiu limonadu buvo populiari. Kainos tai nejuokingos, konkurencija milžiniška . Tai visai džiaugiuosi, kad šio to ir namo parsinešti liko mažei. Jai baisiai patiko prekiauti .
O susitikusi mokytoją likau šiek tiek sutrikusi. Nes užsiminė apie tai, kad gal vertėtų mažąją kelti į antrą klasę. Automatiškai pasakiau ne, nes nenoriu mokytojos palikti. O dabar svarstau, gal ir geriau būtų baigti mokyklą metais anksčiau, būti su stipresniais vaikais... Nes iš esmės ji varo kiečiau negu kaimynė antrokė. Su tėčiu tais retais kartais, kai anas būna namie, išsimokė dauginti jau dviženklius skaičius . Bet viena mokytis savo malonumui, kita - išsiplėšti iš klasės, bandyti pritapti, forsuoti su mokslais, nežinau...
Ristina, labai gražūs darbai, o užvis labiausiai - visuma foto ♥.
oho, nu dviženklių skaičių daugint tai nei trečioj dar klasėj nesimoko
Ristina čia tavo kūriniai?
Mezginiai - mano
Kas per sausainiai?
Pas mus Kaziuks bus tik pirmadienį
Kad aš gaučiau pasiūlymą pirmoką iškelt į kitą klasę... pas mus kita problema. Klasiokai "rinktiniai". ... bet nelabai čia viešai galiu plėstis
Restar, galiu iš netolimo giminaičio patirties pasisakyti. jis gal 4 klasę prašoko, nes irgi nelabai turėjo ką veikti. tai dar mažesnėse klasėse lyg ir nieko, bet nuo 9-os kai prasidėjo paauglystė, buvo sunkoka, nes matyt ir pasijautė metų skirtumas ne tik tarp klasiokų, bet ir tinginystė suveikė. mokyklą baigė ne visai prastai, bet kažkodėl man rodos, kad savu laiku būtų didesni pasiekimai.
faktas, kad su berniukais visai kitaip ir faktas, kad visi žmonės skirtingi.
Ristina - na, ką galiu pasakyti - tiesiog profesionalu. bravo.
qqtės bernaičiui irgi liuks.
kaži ko man užsimanyt toj Kaziuko mugėj. kas buvot, kaip kainos?
Ristina ogi iš Beatos pirmos knygos avižinių dribsnių su kokosų drožlėm ir medum