Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar kodėl nepatenkinta? labai fainai  :wub: 

Atsakyti

Restar, į Instagramą įkėlei, o čia neparodei visų gražių spalvotų pirštinaičių. 

Atsakyti

Nepatenkina savo "grožiu", pirštinėm tai patenkinta labai :).

Niuma, kokį instagramą, kada? Nekėliau aš, nekėliau, nenaudoju Instagram visai, Sonatai nusiunčiau. 

O su čia parodymu man rimtai problema, galiu tik į Ravelry sukelt ir nuorodą įmest, nes man nebeleidžia iš ten su jų dabartiniu failo plėtiniu įkelti foto tiesiai. Daugiau žinojau tik radikal.ru, bet jau nebenoriu ten lįst, ir viskas - daugiau no idea, kaip parodyt, nes keliant tiesiai - per dideli failai.

Atsakyti

Restar, aš nepamokslauju, dalinuosi savo asmenine patirtim. Turbūt nėra žmogaus, kuris vienaip ar kitaip panašioje situacijoje nebūtų atsidūręs. Ir tik pats žmogus gali sau padėti. Gerai sakai, matyt turi įkristi tas paskutinis lašas į kantrybės taurę, kad pradėti sau ir aplinkiniams kelti tą nepatogų klausimą - "kodėl, vardan ko aš tai darau?" Ir kai neberandi save tenkinančio atsakymo - prasideda pokytis.  :rolleyes: 

Labai smagiai apžiūrėjau tavo pirštininius džiaugsmus  :wub: Bet megzti jų vis dar nenoriu  :B​ 

Atsakyti

oho koks pirštinynas

Nepatenkina savo "grožiu", pirštinėm tai patenkinta labai :).

Niuma, kokį instagramą, kada? Nekėliau aš, nekėliau, nenaudoju Instagram visai, Sonatai nusiunčiau. 

O su čia parodymu man rimtai problema, galiu tik į Ravelry sukelt ir nuorodą įmest, nes man nebeleidžia iš ten su jų dabartiniu failo plėtiniu įkelti foto tiesiai. Daugiau žinojau tik radikal.ru, bet jau nebenoriu ten lįst, ir viskas - daugiau no idea, kaip parodyt, nes keliant tiesiai - per dideli failai.

aš iš ravelrio susikeliu i kompa nuotraukas ir tada jau iš kompo leidžia

arba iš pikasos (ten automatiškai visas nuotraukas man sukelia, plius galima pasidaryt koliažą :)

Atsakyti

Nu jo... iš kompo į Ravelry, iš Ravelry į kompą ir tada SM :). Man iš tel sukelia į Google photos tiesiai, tiesiai iš ten į Rav keliu. 

Lace, vyrai, bent kai kurie, tiesiog biškį kitokie. Aš pati jaučiu ir susistabdau jau. O vyrai miršta nuo širdies smūgio taip ir nepratarę nei žodžio niekam... To labiausiai ir bijau. Tiksliai žinau, kad jis nieko dėl savęs nepadarys, grįžęs dar dėl mūsų stengiasi, kiek to laiko lieka. Kartais grįžta, kai mes jau gulim. Net papietaut neranda kada, užsidirba... man tai pažįstamas jausmas. Dėl to ir kaupiuosi aš pakilti į kovą už savo žmogų. Žinau, tai gana dviprasmiška, užtat ir bandau išvengti. bet kadangi truputį pažįstu tą viršininkę, tai nėra man labai baisu, tik reikia tinkamus argumentus susiformuluoti.

Atsakyti

o tai viršininkė  ką padarys? privers jį išeit laiku?

Atsakyti

Na, viršininkas yra tas žmogus, kuris atsakingas už savo darbuotojus ir jų darbo krūvį. Kadangi  niekas nepasako, tai to krūvio gal net neįsivaizduoja. Įėjimas su magnetinėmis kortelėmis, tegu pasižiūri, kada ateina ir išeina iš darbo. Kai atsivers akys, gal ką sugalvos, pvz. papildomą darbuotoją priimti, perskirstyti krūvį, paliekant jam esminius darbus, kurių niekas kitas negali padaryti, tačiau yra daug nesąmonių, kurias gali daryti kažkas kitas. Vien nuo mano skambučio jau suprastų, kad yra tikrai blogai. Jis tikrai ne iš tų, kurie nenori grįžti namo ar jaučia malonumą persidirbti - didelė šeima nebuvo mano užgaida, o abiejų noras.

Atsakyti

Niuma, kokį instagramą, kada? Nekėliau aš, nekėliau, nenaudoju Instagram visai, 

Tiksliai, ne tu įkėlus. Nesenai mačiau daug skirtingo dydžio spalvotų pirštinaičių ir buvau šventai įsitikinus, kad tavo (ne visada į vardus pažiūriu, jei man kas gražu)

Atsakyti

Na, viršininkas yra tas žmogus, kuris atsakingas už savo darbuotojus ir jų darbo krūvį. Kadangi  niekas nepasako, tai to krūvio gal net neįsivaizduoja. Įėjimas su magnetinėmis kortelėmis, tegu pasižiūri, kada ateina ir išeina iš darbo. Kai atsivers akys, gal ką sugalvos, pvz. papildomą darbuotoją priimti, perskirstyti krūvį, paliekant jam esminius darbus, kurių niekas kitas negali padaryti, tačiau yra daug nesąmonių, kurias gali daryti kažkas kitas. Vien nuo mano skambučio jau suprastų, kad yra tikrai blogai. Jis tikrai ne iš tų, kurie nenori grįžti namo ar jaučia malonumą persidirbti - didelė šeima nebuvo mano užgaida, o abiejų noras.

bet jis greičiausiai yra iš tų žmonių, kurie nori padaryti darbą iki galo ir gerai. tai nepriklausomai nuo viršininko kontrolės, jis tą darys ir toliau. ir jeigu tam reiks papildomo laiko, jis j skirs.

tiesiog aš turiu namuose panašų variantą, ir jis pats yra viršininkas. pasiskųst nėra kam. o pasiteisinimai tokie: darbą padaryti reikia. jeigu kam nors jį paskiri - nepadaro arba padaro netinkamai ir tenka perdaryt.

Atsakyti

Restar, labai pažįstama situacija su vyro darbu. maniškis irgi visada dirbo nežinia kiek, ar valstybinėje įstaigoje, ar privačioje. Bet aš tai nežinau kokių nors priemonių, kokiomis galėčiau kovoti prieš ką nors, ar už ką nors, nes man atrodo, kad ten jo sprendimas, būdas ar dar nežinau kas.

O spalvotos pirštinės man irgi gimdo norą vis dėlto pabandyti. Kelis kartus vos nepradėjau. Bet galvoju, jei jau imtis, tai gal vis dėlto reikia kokių spalvotų siūlų, kad linksmiau būtų

Atsakyti

Mano šefas darboholikas. Aš jus tik užjaust galiu... Į laiškus 1-2 val nakties tiesiog nereaguoju.

Atsakyti