Lace, o kokio dydžio lėlė?
Megztukai kaip megztukai, bet Rūta tai grožis
O pas mus liūdesys... Katinui užėjo morčius ir jau savaitę nėr... Nebėr...
Apie 20cm
Kompetentingų žmonių trūkumas ir degantys projektai... Visą dieną prasėdi posėdžiuose, naktim dirba... karjeros maniškis turbūt nebepadarys, turi aukščiausias lubas kaip patarėjas, vadovaut jis netinkamas. Kažkokį priedą nuo sausio iki balandžio lyg gaus, bet tai dirba panašiai nuo rugsėjo. Dėl ko, manai, aš pikta ir nelaiminga buvau, kai susitikom? . Po metinio vertinimo pasiūlė 5 atostogų dienas viso labo, kurias turi išnaudoti iki balandžio. Nu. Tai 2 jau išnaudojo, kai aš buvau Rygoje. Klausiau vaikų - dirbo. Dar 3 liko, kurias nėra kada pasiimti. O kodėl? Nes atsakingas senovinis žmogus ir negali kitaip. Kaip ir dauguma mūsų. Ir tu ir aš irgi dirbam, nežiūrėdamos valandų, jeigu reikia. Bent man nuo to atlygis nesikeičia. Tik teik, kad man dar ir vaikai rūpi...
Aš pati su amžium darausi vis protingesnė šiuo klausimu. ir mokausi pasakyti “ne”. vienas reikalas - dirbti neskaičiuojant valandų, kai ištinka krizė, bet visai kas kita, kai tokia “krizė” tęsiasi daugiau nei pusę metų. Esu kelis kartus nesutikusi likti užsitęsusiuose po darbo valandų posėdžiuose, nes man tai neatrodė kaip krizė, o tiesiog kaip kažkieno negebejimas planuoti ir prisiimti adekvačių įsipareigojimų. Ir jei aš sąžiningai dirbu savo 8 valandas, tikėtis ar juo labiau reikalauti, kad nuolatos dirbsiu daugiau be jokio papildomo atlygio, yra nepagarbos išraiška,. Ir kažkas tų ilgų vakarojimų vaisiais naudojasi ir renka sau kreditus.
Bet aš turiu įtarimą, kad čia veikia ir kažkokie kiti mechanizmai. Žmogui reikia ne tik pinigų, bet ir pripažinimo, savo svarbumo ir nepakeičiamumo jausmo. Ir gal būtent dėl to tavo vyras ir varo dviem pamainom. Nes taip jaučiasi svarbus.