Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oi, tie protingi bernai kartais gali būti tokie nepraktiški :)

Vaikų žaidimo aikštelės jau nelabai aktualu. Dar vaikams biškį aktualu, bet aš jau neinu kartu, nematau, tai ir galvos neskauda.

Nuoširduk, paklausiu, kai grįš. Vakar grįžo 22 val... Dirba košmarišku režimu, o kas liūdniausia - sako, kad nežinia, kada turės atostogas... Dirba ir naktim, ir savaitgaliais... Pykau visaip, dabar vėl atsileidau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 28 vasario 2019 - 16:32

va va kažkodėl protingumas su praktiškumu visai nesusijęs ypač vyrams :)

Atsakyti

Nuoširduk, paklausiu, kai grįš. Vakar grįžo 22 val... Dirba košmarišku režimu, o kas liūdniausia - sako, kad nežinia, kada turės atostogas... Dirba ir naktim, ir savaitgaliais... Pykau visaip, dabar vėl atsileidau...

Ačiū labai :wub: , nedega, bet smalsu žinoti :4u:

Atsakyti

Nereik tobulo, užteks tokio, kad aš nesikabinėčiau :lol:

Rankom lengviau kažkaip ir pamatuot gali, o vat mašina tai visai kitoks iššūkis :hmm:

Kai jau Nite neturės prie ko prikibti - garantuotai bus tobula  :D 

Atsakyti

Vakar grįžo 22 val... Dirba košmarišku režimu, o kas liūdniausia - sako, kad nežinia, kada turės atostogas... Dirba ir naktim, ir savaitgaliais... Pykau visaip, dabar vėl atsileidau...

O kodėl tiek dirba? Anksčiau lyg nebūdavo tiek.  :unsure: 

Iš tokio darbo turi būti būti kažkokia nauda - ar finansinė, ar kažkoks įdirbis karjerai (kas vėl gi kažkada į finansinę naudą turėtų pavirsti) ar bent jau pasitenkinimas iš savirealizacijos. Bet jei tai tik savirealizacija, tai šeimai turėtų būti pikta - vienas realizuojasi, o kitas turi dvigubą naminį krūvį ant pečių užsiversti.

Atsakyti

O kodėl tiek dirba? Anksčiau lyg nebūdavo tiek.  :unsure:

Iš tokio darbo turi būti būti kažkokia nauda - ar finansinė, ar kažkoks įdirbis karjerai (kas vėl gi kažkada į finansinę naudą turėtų pavirsti) ar bent jau pasitenkinimas iš savirealizacijos. Bet jei tai tik savirealizacija, tai šeimai turėtų būti pikta - vienas realizuojasi, o kitas turi dvigubą naminį krūvį ant pečių užsiversti.

Oj,  galima aš pasinaudosiu tavo apibendrinimu. Pas mane panaši situacija... bet kaip tą pakeisti...nebent dukra galėtų išaškinti įtariu :D​ 

Atsakyti

Lace, o kokio dydžio lėlė? 

Megztukai kaip megztukai, bet Rūta tai grožis :wub:

O pas mus liūdesys... Katinui užėjo morčius ir jau savaitę nėr... Nebėr... 

Atsakyti

Kompetentingų žmonių trūkumas ir degantys projektai... Visą dieną prasėdi posėdžiuose, naktim dirba... karjeros maniškis turbūt nebepadarys, turi aukščiausias lubas kaip patarėjas, vadovaut jis netinkamas. Kažkokį priedą nuo sausio iki balandžio lyg gaus, bet tai dirba panašiai nuo rugsėjo. Dėl ko, manai, aš pikta ir nelaiminga buvau, kai susitikom? :). Po metinio vertinimo pasiūlė 5 atostogų dienas viso labo, kurias turi išnaudoti iki balandžio. Nu. Tai  2 jau išnaudojo, kai aš buvau Rygoje. Klausiau vaikų - dirbo. Dar 3 liko, kurias nėra kada pasiimti. O kodėl? Nes atsakingas senovinis žmogus ir negali kitaip. Kaip ir dauguma mūsų. Ir tu ir aš irgi dirbam, nežiūrėdamos valandų, jeigu reikia. Bent man nuo to atlygis nesikeičia. Tik teik, kad man dar ir vaikai rūpi...

Atsakyti

laba

kaziukas sakot - ps dičkį irgi dėjau bus :) tik kad gal jau pats kažką pasidarysi - praėjusiais metaisi irgi stengiausi daug nesikišti, bet vistiek teko, nes kepiniai yra negalima prekė :) o pačiam daug padaryti - sunku :D tai ir aš ir MB buvo įtraukti :)

na bet pagaba yra ok.

bet va kai darželyje riekia daryti projekta iš antrinių žaliavų, kai mažasis viską ką padarai išardo - tai lai pati auklėtoja i darosi :D kai paaugs, supras kad faina - tada ir darysim.

vakar mezgiau - ryt vel tikiuosi megzti :D

šiandien buvo Grey anatomijos naujos serijos vakaras o dabar jau paduskaites saukia, nes kažkokia zaraza kabinas ir visas jegas išsiurbia....

Atsakyti

Lace, o kokio dydžio lėlė? 

Megztukai kaip megztukai, bet Rūta tai grožis :wub:

O pas mus liūdesys... Katinui užėjo morčius ir jau savaitę nėr... Nebėr... 

Apie 20cm  :) 

Kompetentingų žmonių trūkumas ir degantys projektai... Visą dieną prasėdi posėdžiuose, naktim dirba... karjeros maniškis turbūt nebepadarys, turi aukščiausias lubas kaip patarėjas, vadovaut jis netinkamas. Kažkokį priedą nuo sausio iki balandžio lyg gaus, bet tai dirba panašiai nuo rugsėjo. Dėl ko, manai, aš pikta ir nelaiminga buvau, kai susitikom? :). Po metinio vertinimo pasiūlė 5 atostogų dienas viso labo, kurias turi išnaudoti iki balandžio. Nu. Tai  2 jau išnaudojo, kai aš buvau Rygoje. Klausiau vaikų - dirbo. Dar 3 liko, kurias nėra kada pasiimti. O kodėl? Nes atsakingas senovinis žmogus ir negali kitaip. Kaip ir dauguma mūsų. Ir tu ir aš irgi dirbam, nežiūrėdamos valandų, jeigu reikia. Bent man nuo to atlygis nesikeičia. Tik teik, kad man dar ir vaikai rūpi...

Aš pati su amžium darausi vis protingesnė šiuo klausimu.  :rolleyes: ir mokausi pasakyti “ne”.  :unsure: vienas reikalas - dirbti neskaičiuojant valandų, kai ištinka krizė, bet visai kas kita, kai tokia “krizė” tęsiasi daugiau nei pusę metų. Esu kelis kartus nesutikusi likti užsitęsusiuose po darbo valandų posėdžiuose, nes man tai neatrodė kaip krizė, o tiesiog kaip kažkieno negebejimas planuoti ir prisiimti adekvačių įsipareigojimų. Ir jei aš sąžiningai dirbu savo 8 valandas, tikėtis ar juo labiau reikalauti, kad nuolatos dirbsiu daugiau be jokio papildomo atlygio, yra nepagarbos išraiška,. Ir kažkas tų ilgų vakarojimų vaisiais naudojasi ir renka sau kreditus. 

Bet aš turiu įtarimą, kad čia veikia ir kažkokie kiti mechanizmai. Žmogui reikia ne tik pinigų, bet ir pripažinimo, savo svarbumo ir nepakeičiamumo jausmo. Ir gal būtent  dėl to tavo vyras ir varo dviem pamainom. Nes taip jaučiasi svarbus.

Atsakyti

Labas,

galima įvardinti vienaip ar kitaip, nieko aš nepakeisiu. Nebent departamento viršininkei paskambinsiu, vyrą perspėjau, jis mielai sutinka, bet aš nesusikaupiu :). Trūksta, matyt, dar to paskutinio lašo :).  Tu, Lace, protinga, moki už save pakovoti, o mes...  Esu dirbusi viena, kai be jokių šansų sirgti ar imti biuletenį dėl vaikų buvo, nei jokių mamadienių - išgyvenau. Gal nebuvo taip blogai :). Žodžiu, neturiu ūpo filosofuoti ilgiau, viską suprantu, bet kartais yra kaip yra. 

Nuotaiką pakėlė rytinis radinys (savim nesu patenkinta, bet...): http://www.mezgimozona.lt/blog.html

Atsakyti

Restar, kaip fainiai :wub:

Atsakyti