Aš šiandien tingiu tingėt. Ryte iki Kėdainių suvažinėjau pirmyn atgal. O dabar kimarinu. Namo noriu tiesą pasakius. Ir net nemegezt, o pamiegot
Katuk, kiekvienam savos problemos . Man irgi aktualu, ar kainą 20 ar 50 ct daryt .
Pastebėjau, kad VIlnius biškį tvarkosi, žemes iš pakelių, nuo šaligatvių šluoja, tai čia tau dėkot? . Nes kai buvau Rygoje, tai labai atkreipiau dėmesį, kokios švarios gatvės ir šaligatviai, didelis kontrastas su Vilnius pasirodė.
Laba
Rašiau rašiau ir dingo...
Lace, NUOSTABI tavo lėlė, o megztukai TOBULI
Katuk, gali būti dėl dažų, man taip buvo, nors kirpėja netikėjo, bet sutapimas negali būti, pabandėm kartą voverės ryžą spalvą, tai 3 dienas galvą be proto niežėjo ir veidas ištinęs buvo, ypač rytais, kaip kad bitė tarpuaky įgėlus būtų... Dažų firma ta pati, bet matyt į pigmentą sureagavo.
Vis garsiau ir garsiau apie etatų mažinimus kalba, tai žiūrėsim ką pasiūlys, ar 0,75, ar 0,5, nu žiauru.
Dar klausimas, Restar vyras VMI dirba, gal žinos, kad VMI neprikibtų, kokią sumą galima gauti už savo rankdarbius (per metus), o nuo kokios jau reikia apie patentus ar tai kažką galvoti?
Katuk, kiekvienam savos problemos . Man irgi aktualu, ar kainą 20 ar 50 ct daryt .
Pastebėjau, kad VIlnius biškį tvarkosi, žemes iš pakelių, nuo šaligatvių šluoja, tai čia tau dėkot? . Nes kai buvau Rygoje, tai labai atkreipiau dėmesį, kokios švarios gatvės ir šaligatviai, didelis kontrastas su Vilnius pasirodė.
nu neeee, ne visai man
sutarčių vykdymas ir kontrolė jau visai ne mano reikalas. bet faktas tas, kad prie sutarties sąlygų esu prisidėjus. ir tiek.
yra numatytos baudos už nevykdymą gan rimtos, tai jeigu tiekėjas bijo ir nenori tų baudų, tai tvarkosi.. Bet pvz kitoj miesto daly, tai nebijo ir to - nesitvarko, kiek žmonių skundų buvo per žiemą....
dabar dėlioju vaikų žaidimo aikštelių priežiūrą. tai jei turit kokių pageidavimų - pats laikas juos pareikšti
o dėl ko galva skauda šiandien- Liepkalnio sankryža. nu čia tai koks absurdynas...
dar jeigu koks tiltas sugrius - tai bus mano kaltė
druskos įsigijimas mano kompetencijoj
na ir dar keletą smulkenybių turiu...
Druską iš mūsų perki?
Nuoširdukai, man atrodo 2,500 nepamokestinama.
perku iš to, kas pasiūlo geriausias sąlygas turi druskos? sudalyvauk.
Druską iš mūsų perki?
Nuoširdukai, man atrodo 2,500 nepamokestinama.
Oi, tai man čia tokios sumos niekada nebus pasiekiamos Ačiū
o tai čia mašina megzti megztukai? aš galvojau virbaluoti
pabėgimo megztukas mašina, tik atnaros virbalais, o žalias pavasarinis virbalais ;)
perku iš to, kas pasiūlo geriausias sąlygas turi druskos? sudalyvauk.
Kolegos turi. Jie pagrinde visiem tiekia. Gal ir dalyvauja.
ne nu katuk aš nekalbu kad man atsipirks, bet vaikas vistiek nori bent eurą iš to viso užsidirbt tai jis ir sako tu parašyk mokytojai ir paklausk iki kiek galima
sakau nu pats paklausk
bet gi jei pasakys galima iki tiek ir tiek tai nereiškia kad reik maksimumą užsidėt o už kiek pats pirktų jis nesigaudo dar labai, nes paprastai nieko neperka
Kolegos turi. Jie pagrinde visiem tiekia. Gal ir dalyvauja.
mūsų paskutiniai tiekėjai atsisakė tiekti
ne nu katuk aš nekalbu kad man atsipirks, bet vaikas vistiek nori bent eurą iš to viso užsidirbt tai jis ir sako tu parašyk mokytojai ir paklausk iki kiek galima
sakau nu pats paklausk
bet gi jei pasakys galima iki tiek ir tiek tai nereiškia kad reik maksimumą užsidėt o už kiek pats pirktų jis nesigaudo dar labai, nes paprastai nieko neperka
tavo vaikis protingas, man rodos eigoj sugalvos, kaip jam užsidirbt