Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

keikiatės čia visokiais būdais :B  tiek apie reglanus, tiek apie sutrikimus :D

kažko man šiandien sunkoka, veidas kaip sumuštas, kaži ar nebus kokia nors alergija, pvz plaukų dažams :hmm:  nors iki šiol nesu pastebėjus

Atsakyti

Tai norint būti perfekcioniste ir reikia kantrybės :).  

Aš šiandien savo kantrybę demonstruosiu su spurgomis :D. PIrmam kartui man jos užtenka, bet jeigu daug terliojimosi, tai dažniausiai nebekartoju...

Atsakyti

ai, Lace, o tos tavo įkvėpėjos lėlytės su kokiais nors griaučiais? kaip jos taip stovi?

Atsakyti

maniškis sugalvojo mugei sausainius kepti :) sutarėm kad bus beatos avižiniai kokosiniai :) tai raz dva ir baigta, daug nekepsiu

kitas klausimas o kaip juos supakuot? mokytoja nesupakuotų pardavinėt neleido :)

Atsakyti

lėlė tiesa labai graži, net nesitikėjau tokio išraiškingo veido (nu man tie paruoštukai beveidžiai atrodė kraupokai :D )

Atsakyti

Qqute aš varysiu šiandien pirti tokių maišelių iš šiugždančio celofano :). Yra Ogmios mieste kažkokioj pakavimo parduotuvėj, Kalėdoms pirkau, į juos riešutus, pjaustytą sižlyvų sūrį, biskočius pakavau. Būna įvairaus dydžio. Tai galvoju ir grybukus, morengiukus į juos sudėsiu. O su spurgom, kadangi ketinam išpuošti dar jas, tai nežinau...

Atsakyti

ai, Lace, o tos tavo įkvėpėjos lėlytės su kokiais nors griaučiais? kaip jos taip stovi?

Taip, ten taip vadinamos karkasinės lėlės, jos gali stovėti be jokio parėmimo, galūnės lankstosi. Mano lėlė irgi nedidelį karkasą turi, bet tik tam, kad galva laikytųsi.  :rolleyes: 

Atsakyti

Vaiva tai pareiškė, kad jai Kaziuko mugėje labiau patinka pirkti, o ne pardavinėti  :D Bet Aušra įkalbėjo, kad vis tik pardavinėtų. Aš šiandien vėliau grįšiu namo, tai sakiau - jei jau norit prekiauti, tai pačios ir pasigaminkit  :) Žadėjo obuolių pyragą kept.  :B​ 

Atsakyti

įdomu kur dar galėtų jų būt tų maišelių, Ogmios miestas man labai nepakeliui..gal kokiam Depo :hmm:

atsimenu kažkada kai meduolius pakavau tai į kepimo maišus tuos :)

Atsakyti

maniškis irgi abejojo ar jis nori pardavinėt, bet aš jį žinau, nepadaro paskui gailis kad nepadarė. nes kiti tai daro, vaikšto ir zyzia nu kodėl aš nedariau

nu tai šiaip ne taip irgi įkalbėjau

dar siūliau iš karoliukų padėliot kokių ten paveiksliukų, buvo prisidaręs tų lygintuvu lyginamų tai draugams išdalino

bet jaučiu gaili jis karoliukų nes abejojo kažkaip, sudėliojo kaukolę ir dingo ūpas :D

Atsakyti

qqte, ieškojau aš gi pernykščiam swapui tokių maišėlių, tai turėjo CUPe PINPIN.

Atsakyti

Ačiū, Nite, eisiu mokytis ir namų darbų daryti   :D  Kada nors ir man pavyks kokį tobulą reglaną numegzti  :B​ 

Nereik tobulo, užteks tokio, kad aš nesikabinėčiau :lol:

Rankom lengviau kažkaip ir pamatuot gali, o vat mašina tai visai kitoks iššūkis :hmm:

Atsakyti