Kam dryžiukų likučiams sunaudot.
zoom-out-detail.jpg 207,44KB 0 Parsiųsta kartų
Lace, nu dailiai. Įsivaizduoju, kiek krapštymosi, norint suteikti patinkančią išraišką. Man be šansų tokie dailieji rankdarbiai.
Qqute, nu įdomiai. Daryt nenoriu, tik paragaut Aš tiek prikankinau kažkada blenderį su riešutų sviestu, kad nusprendžiau, jog pigiau nusipirkt. Ir ant energy ballsų kryželį padėjau. Baisu sudeginti aparatus (ne su vienu bandžiau, visus apvėliau).
labas rytas,
Lace, gražu... bet man ji kažkokia piktoka bet vistiek - pagarba tokiai smulkenybei.
Restar, blenderis tavo silpnokas mano kūdikis nuolat gaminasi riešutų sviestus ir ne balls'us, bet slice'us tai tfu tfu tfu, visi aparatai vietoj. aš pati vakar sugebėjau sudaužyt blenderio indą.... gerai, kad ne patį aparatą.
o kombainas pas mane kažkoks su apsauga, tiesiog iki tam tikro lygio kaista ir įsijungia saugiklis, t,y, tiesiog nebeįsijungia, palauki kol pravėsta ir tada vėl gali sukt
Dar parodysiu Rūtos megztinius
Pagaliau nufotografavome "Pabėgimo megztuką" Du kartus taisytas, spalva labai graži, buvau labai patenkinta, kaip gavosi kaklą apskaičiuoti ir realizuoti, bet.... siūlas praktiškai visai neturi tamprumo ir kritimo. Trečią kartą nebetaisysiu, nes nieko geriau išspausti nebepavyks... Su Rūta nusprendėm, kad sunešios tokį.
Oj Lace kaip gražiai atrodo tavo žalioji mergaitė
Man tik šiek tiek kliūna reglano linijų vieta mano galva galvoja, kad rankovės galėtų būt prie kaklo platesnės, tada linijos atsirastų "žemiau", t.y. arčiau vidurio ir geriau gultų ties krūtine ir nugaroj ant menčių. Bet čia toks "diagnozė" - nu kaip charakterio spėjimas iš akių spalvos