Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kam dryžiukų likučiams sunaudot.

Priedas  zoom-out-detail.jpg   207,44KB   0 Parsiųsta kartų

https://www.dayanakn...Kdly9IW8g8w&m=1

Atsakyti

Oho. Net su makiažu. 

Bet be karolių ir rankinės :rolleyes:

Atsakyti

Bet be karolių ir rankinės :rolleyes:

Karolių neplanuoju, man ant megztinio negražu  :B O rankinę ar kuprinę gal ir gaminsiu kažkada, kai vėl ūpas užeis  :D Dar norėčiau batus perdaryti, šitais nesu iki galo patenkinta  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Lace, nu dailiai. Įsivaizduoju, kiek krapštymosi, norint suteikti patinkančią išraišką. Man be šansų tokie dailieji rankdarbiai. 

Qqute, nu įdomiai. Daryt nenoriu, tik paragaut :)  Aš tiek prikankinau kažkada blenderį su riešutų sviestu, kad nusprendžiau, jog pigiau nusipirkt. Ir ant energy ballsų kryželį padėjau. Baisu sudeginti aparatus (ne su vienu bandžiau, visus apvėliau). 

Atsakyti

labas rytas,

Lace, gražu... bet man ji kažkokia piktoka :D bet vistiek - pagarba tokiai smulkenybei.

Restar, blenderis tavo silpnokas :D  mano kūdikis nuolat gaminasi riešutų sviestus ir ne balls'us, bet slice'us :D tai tfu tfu tfu, visi aparatai vietoj. aš pati vakar sugebėjau sudaužyt blenderio indą.... gerai, kad ne patį aparatą.

o kombainas pas mane kažkoks su apsauga, tiesiog iki tam tikro lygio kaista ir įsijungia saugiklis, t,y, tiesiog nebeįsijungia, palauki kol pravėsta ir tada vėl gali sukt

Atsakyti

Dar parodysiu Rūtos megztinius   :rolleyes: 

Pagaliau nufotografavome "Pabėgimo megztuką"  :) Du kartus taisytas, spalva labai graži, buvau labai patenkinta, kaip gavosi kaklą apskaičiuoti ir realizuoti, bet.... siūlas praktiškai visai neturi tamprumo ir kritimo. Trečią kartą nebetaisysiu, nes nieko geriau išspausti nebepavyks... Su Rūta nusprendėm, kad sunešios tokį.  :unsure: 

405B6D3C-1CD0-44B3-AA08-764F663C0563_med

3249D50E-B630-4006-91CA-D20CB599CD07_med

85D58FA1-8C8E-4FF5-B482-E59AFE8EE58C_med

Atsakyti

Ir žalias pavasario šauklys  :wub: Šitą truputį ilginsiu, turėjau įtarimą, kad bus trumpokas, bet aprašyme būtent tokie centimetrai buvo. 

53FBB266-7E7A-407C-89AA-C6A35758341E_med

30A4B43C-0211-42E5-9532-A7D1DE153C8B_med

C0C1907A-DC96-49B0-BD89-4DCB77BDC91F_med

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 28 vasario 2019 - 09:33

Labas rytas

Lacė su savo mezginiais, ypač lėle ištraukė iš pakabukų  :wub: 

Atsakyti

Karolių neplanuoju, man ant megztinio negražu  :B O rankinę ar kuprinę gal ir gaminsiu kažkada, kai vėl ūpas užeis  :D Dar norėčiau batus perdaryti, šitais nesu iki galo patenkinta  :rolleyes:​ 

O jeigu broškė :rolleyes: man kaip šarkai kažkokio "blizgučio" trūksta  :ax: 

Atsakyti

Oj Lace :bigsmile: kaip gražiai atrodo tavo žalioji mergaitė :wub:

Man tik šiek tiek kliūna reglano linijų vieta :hmm: mano galva galvoja, kad rankovės galėtų būt prie kaklo platesnės, tada linijos atsirastų "žemiau", t.y. arčiau vidurio ir geriau gultų ties krūtine ir nugaroj ant menčių. Bet čia toks "diagnozė"  :wink:  -  nu kaip charakterio spėjimas iš akių spalvos :D

Atsakyti

labai grazi Ruta su mamos mezginiais.  lele piktoka, nu bet  tokia paaugle lele, pasiputusi :)

nemezgu jau n dienu :)   ( is mezgoholikes ataskaitos) :D

Atsakyti

O jeigu broškė :rolleyes: man kaip šarkai kažkokio "blizgučio" trūksta  :ax: 

Apsvarstysiu tokį variantą  :D​ 

Atsakyti