Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kokia tyli diena  :blink: .

Taip gražiai saulė švietė, tai pėsčia iki pašto ir paštomato suvaikščiojau, bet supratau, kad reikia man kokios plonos kepurės iš kokio šilkkašmyrio pavasariui, kuris, kai vėjuotas, tai labai klastingas...

Atsakyti

Nežinau, amen tai tos plonos kepurės nieko nuo vėjo nesaugo, o jei nėra vėjo, tai tada ir nešalta. Geriau jau turėt pavasarinę striukę su kapišonu.

Atsakyti

Nu o jei plono kasmyro bet dviguba megzt?as tokios norejau pavasariui irgi

Atsakyti

Nuvežiau Emilį pas mamą ir mergaitiškai dviese pavakarojom su jaunystės drauge iš anglijos grįžusia. 

Atsakyti

O aš rankooves pabaigiau, dabar jau ratu žemyn ir iki galo

Toks pliušinis gaunasi, fainulis siulas (drops sky)

Ir dar išmėginau kokosų sviestą pasigamint  :yahoo:  

Gavosi

Atsakyti

Qqute, papasakok apie kokosų sviestą. Aš tik dabar prisėdau. Nudažiau grybukus, pridarėm morengiukų, džiovinasi dabar. Ryt numatytos Rasytės spurgos. Jeigu ne Kaziukui, tai namie suvalgymui :). Mezginio neliečiau net...

Atsakyti

Restar ogi imi kokoso drožles, dedi į kombainą ar blenderį ir mali kol pataps kosele

Mums patiko  vyras su varske valge vaikas be nieko, ryt jauciu ant bulkos uztepsim i mokykla vietoj kitu riesutu sviesto

Megsta maniskiai kokosus tai mums patiko

Atsakyti

Viskas, baigiau savo lėlių žaidimus :rolleyes:

Priedas  27EC4491-9FD0-4E1C-86DA-4D24D5FE224D.jpeg   251,79KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  0C07A93E-0726-4C6B-97DF-C434A322BC04.jpeg   219,82KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Wow, Lace!  :wub:  :wub: nerealiai!  :wub:​ 

Atsakyti

Lace❤️ net baldą nunėrei...nu labai, labai faina!!!

Labas rytas

Atsakyti

Oho. Net su makiažu. 

Atsakyti

Lace❤ net baldą nunėrei...nu labai, labai faina!!!

Labas rytas

Oi ne, baldas tai ne mano gamybos - ten tiesiog nedidelus pintas krepšiukas  :P 

Atsakyti