Tai jau tada ne simbolinė, o juokinga kaina... Mes po 570 kas pusmetį. Nepalyginsi, aišku, su tom, kur kas mėnesį panašiai.
Labas rytas,
Man įdomu kaip jie traktuoja tuos simbolinius mokescius?
Šiandien lekiu i Ukm pas gyd. gal kokią mezgeją sutiksiu
Vakar pabaigiau Luknes spuogių, taip smagiai ir greit nusimezge ir visai neblogas gavosi, kad norisi dar kažko tokio kabinančio
labas rytas
rankovinu,liko nedaug, kažkaip užėjo noras pirma rankoves pabaigt o tada jau žemyn
Labas rytas,
Qqute, į darbą neini ar darbe rankovini?
Šarange, rodyk spuogių . Aš mažajai užsimaniau pilko megztinio su geltonais spuogais, ale reikia Ristinos masterclasso, kaip ten tuos spuogus gražiai inkorporuoti...
Nee, turėjau omeny kai mezgu tada rankovinu darbe tai tik noriu rankovint
Vakar prasimezgiau Vernit alpaką su Drops Lace. Raudona plytinę su Burgundy spalva. Nu grožyyys gavosi. Neįkyrus melanžas ir storis geras. Natsumi.
Niuma, tiks tau prie plaukų . Ale kai jau grįžai į darbą, tai tiek turbiškai gal nebeprimegsi . (Pavydolės šneka ).
Oj ne ne, neprimegsiu. Bet kad aš neturbiškai. Labai gerai dabar Ravelriu naudojuosi dėl datų žymėjimo. Vienas megztinis per mėnesį buvo. Na plius, movos, kojinės, bet čia mažiukai. Liniuka, tai dirbdama greičiau mezgė (antros pavydolės šneka )
Gruodį - Gyčio rudas.
Sausį - mano švarkas.
Vasarį - Viliaus pyniuotis.
Licėjus imdavo 15 eurų mėnesiui. Tai buvo savanoriškas mokyklos fondo rėmimas. Nebuvo privaloma, bet nuolat primindavo ir netgi paviešindavo, kas neparėmė. Ir pateikdavo ataskaitas, kur fondo pinigus išleido. Visokios salių nuomos, medžiaga renginiams ir pan. Manau, kad verta, nes tada mažiau šiaip rinkliiavų.
Šiandien turiu laisvą dieną. Gėris. Tinginiauju visiškai
Man pikčiausia, kai būna metiniai mokesčiai, 2 proc reikalavimas ir vis tiek dar papildomos rinkliavos remontams. Plius vaiko krepšelius visos mokyklos gauna. Tai prieš tas papildomas rinkliavas - keliu bangas.
Katuk, kaip tavo jaunoji vairuotoja, ar leidi pavairuot? Ar gal jau kokią "mažulę" nupirkot jai? .
O tiesa ar bajeris, kad licėjuj būdavo iškabinami visų vaikų vidurkiai ant sienų? Valstybinės mokyklos privalomas rėmimas su neparėmusių viešinimu skamba... hm, kaip ir Jurkevičiaus pasisakymas kažkada Verslo žinių konferencijoje - labai jau kontroversiškai.
Vidurkių ant sienų nemačiau realiai gi net dienyne nematai kitų vaikų.
O vat visokių įdomių moksleivių darbų būdavo parodos.
Beje, tas viešinimas vykdavo ne visai viešai. Tiesiog tėvų atstovai mokyklos taryboj atsiųsdavo el. paštu sąrašiukus su nemokėjusių pavardėm arba tiesiog pranešdavo, kad koks nors ten 1/3 tik surinkta, suprask-kur tavo indėlis.
Iš kitos pusės-jeigu aš finansuoju renginius ir užklasinę veiklą, norėčiau kad ir kiti prisidėtų.
Ir sąžiningai-100 proc aš pati nemokėjau. Sumokėdavau iškart kokiam pusmečiui ir tokią sumą, kokia man atrodė tinkama. Nepamirštam, kad egzai man kainavo po 650 kiekvienai.
Bet vistiek manau, kad buvo verta. Motyvacja kažkokia kitokia ten. Ir dabar studijuojant atrodo dvigubai lengviau. Net šiek tiek apmaudu.
Vairuotojai duodu šiek tiek pavairuot. Kiek mano nervai atlaiko. Suprantu, kad reiktų daugisu, bet dzr labai neužtikrinta ji, o ir sąlygos oro ne pačios dėkingiausios.
Šiandien lyg ir antra turėtų laikyt
Mažulės dar ateity turim tokią idėją, jei su MB nuo rudens išvyksim, imti sau naują, o dukroms palikt Škodą