Močiutės, močiutės... o senelių žmonomis būt nenorit? 😂😁
Taxify Rygoj parsisiunčiau. Gėris.
Mano vyras visuomeniniu į darbą keliauja, vaikai irgi, aš pati kartais irgi. Tenka ir pasivaikščiot. Esu šalčmirė, tad man reikia visko šilto . Normalius karštus žmones supratau tik vienu gyvenimo etapu- kai maitinau dvynius. Tada užsivedęs turbo fabrikėlis ir mane gerai šildė. Dabar... namie esu su vilnonėm kojinėm ir avikailio tapkėm, storu vilnoniu megztiniu - pats tas . Dar mano rankų ir kojų dydžiai nestandartiniai, tai tenka pirt vyriškas kojinės ir pirštines. O pati nusimezgu kokias noriu savo dydžio. Beje, man, kaip ir Qqutei kai šalta, tik storos kumštinės reikalingos.
Tai va, tie skirtumai .
Prikepiau grybukų, bandysiu puošt Kaziukui, bet realiai tai nemoku, nes glajų tik vaikystėj su močiutė gerą padarydavom. Pačiai kažkada tik orinis trupantis gavosi...
100gpūkiukas dailus!!!
Qqtės užvalkaliukas gražus, pati dailiai pasiryškinus!!!
Kartais visai gerai iš šono pasižiūrėti ;) Man tai reikia dažniau viso ūgio veidrodį vartoti.
Vilmak, uj. Man mama iki šiol sako, negirk tu vaikų. 89 procentai mano šarkizmo gal iš to, kad mama gražia nevadino. Man mano dukrytė labai daili
Kol kas siūlų neprisipirkau, o ir nemezgiau dorai nuo savaitgalio.
Prikepiau grybukų, bandysiu puošt Kaziukui, bet realiai tai nemoku, nes glajų tik vaikystėj su močiutė gerą padarydavom. Pačiai kažkada tik orinis trupantis gavosi...
Kaip kepi?
Turiu tą spešl keptuvę, bet kiek kartų bandžiau - amžinai fiasko
Man megztų kojinių gali nebūti. Negaliu pakęst jų ant kojų pati mezginio faktūra erzina pėdas ištvirkimas kažkokio tai pobūdžio Bet turiu keletą porų "kolekcinių" nes vis mama pasigerina tai jas laikau dėl smagumo, kad kažkas manim pasirūpino.
Apie kojines parduotuvines, medvilnines.
Niekaip nesuprantu kaip čia yra.
Nusiperku kaip ir savo dydžio, išskalbus keletą kartų jos pasidaro kokio 38 dydžio ar čia tik mano tokie nerealūs gabumai??
Nes bernų kojines kiek beskalbčiau, nepamažėja.
Tad jau keliskart sau pirkau vyriškas kojines ne kiek dėl dydžio, bet ir dėl gražumo gražių dizainų prigalvoja vyriškoms kojinėms.
Nu ir pripliurpėt per dieną, kol perskaičiau.
Qqte, nu labai fainas užvalkaliukas gavosi. Ir tau tinka.
taip , labai labai labai Qqutės užvalkaliukas ir Ristinos kačmyras.
Kojinės irgi gražios, bet , kaip sakiau, kai man jos -daiktas be paskirties , tai mažiau fainios.
Ne, Restar, nereik pasiteisinimo. Visi skirtingi gi esam. Esu ir aš autobusais važinėjus, ir atstumus nemažus vaikščiojusi, ir labai vėsiam bute gyvenau kažkada , bet man vis tiek vilnonių nereikėjo.. Ir kumštinių pirštinių nesu turbūt turėjusi, gal vaikystėje...
Kaip kepi?
Turiu tą spešl keptuvę, bet kiek kartų bandžiau - amžinai fiasko
Man megztų kojinių gali nebūti. Negaliu pakęst jų ant kojų pati mezginio faktūra erzina pėdas ištvirkimas kažkokio tai pobūdžio Bet turiu keletą porų "kolekcinių" nes vis mama pasigerina tai jas laikau dėl smagumo, kad kažkas manim pasirūpino.
Aš ir siūlų neperku. Beveik du mėnesius vaistus pirkau. Va šiandien atsiminiau, kad vaikų mokslai turi būti apmokėti iki kovo 01. Vėl ramu.
Kašmyrai vėl savo eilės laukia. Rygą planuojam? Kokį balandį?
Vilmak - aš nesiteisinu . Kaip ir aš bandau kitokius suprasti, taip ir jums bandau atskleisti šalčmirių jausenos ypatumus . Man ir šiltam bute reikia kartais vilninių kojinių, kad užmigčiau. O ilgiau pasėdėjus bemezgant ar prie kompo dirbant - galiu suledėt .
Niuma, o kokie tavo vaikų mokslai - būrelius turėjai omeny, ar jie kokioj special mokykloje mokosi? Mūsų jėzuito mokslai irgi tuoj pareikalaus sumelės už pusę metų....
Ristina, na, kaip tau paaiškint, kaip kepu . Gal būtų aiškiau, jeigu suprasčiau, kas tau nesigauna? Paimu su šaukšteliu tešlos, bele kaip įdrebiu, iškart apverčiu keptuvę, kepdama pavartau, po kurio laiko atidarau pažiūrėti, kai jau atrodo, kad iškepę, išverčiu į bliūdą ir vėl iš pradžių. O tau prilimpa, ar perplyšta, ar formuoji iš kietesnės tešlos grybukus? Seniai buvau bekepusi (pamenu, tik kai didysis buvo mažas, bet įtariu, kad visgi ir dar kol dvyniai maži buvo būsiu kepusi, prie mažosios - ryškiai pirmą kartą ) bet ir vėl gavosi . Va, su tuo dažymu tai niekada neužsiimu, kai kepu sau suvalgyt. O pardavimui reikia ir išvaizdos .
Tai va, ri nutko mane mezginio neturėjimas. Neapsisprendžiu, ar baktusą pradėt kam nors, ar pirštines irgi kam nors . Sau noriu tinkamų prie pavasarinės striukės. Nesu tikra, ar užteks turimų siūlų, kurių spalva tiktų. Reikia dar pamedituot. Gal visgi baktusas nugalės, nors ir tamsus...
..
Ristina, na, kaip tau paaiškint, kaip kepu . Gal būtų aiškiau, jeigu suprasčiau, kas tau nesigauna?
nuu... viskas prilimpa ir išsimauroja, apie iškritimą iš keptuvės nėr nei kalbos
Neaišku kas kaltas kepėja, keptuvė ar receptas.
Restar, už mokyklą. Kažkada sakiau, kad krikščioniška, privati, bet jie vis akcentuoja, kaip tik simbolinį mokestį ima. Na, dar plius už Gyčio dailę sumokėjau, vakar už Viliaus tenisą, už telefono taisymą pagal garantinį. Taip sąskaita ir ištuštėjo. Ūmai.
Hmm, tai receptą kitą tikrai išbandyti verta. Gerai įkaitinti keptuvę, ją prieš tai riebalais ištepti. Per anksti neatidaryti. Turėtų būti gerai. Nors, prisiminiau dabar, kad kažkada ir mums panašiai buvo. Po poros sugadintų keptuvių ... išėjo nuostabus meduolis . Suvertėm į skardą ir buvo kažkas fantastinio. Aš turiu įtarimą, kad tada mes perplakėm tešlą su mikseriu, tai gavosi labai puri ir viskas putojo keptuvėj. Gal ir tau tas pats? Išplakus kiaušinius su cukrumi +sviestas+grietinė, turbūt nebereikia mikserio naudoti toliau, tik miltus įmaišyti šaukštu, nes kitaip tešla gauna perdaug oro. Mano tokia versija, iš patirties .
Niuma, kas mėnesį mokat? Net smalsu, kokia čia ta simbolinė kaina. Mūsų irgi "simbolinė", palyginus su kitom privačiom, bet mums nėra labai jau simbolinė.
Baktusą turiu omeny vyrui, bet toks gražus gaunasi, kad gaila bus atiduoti. Gal dalinsimės .
Kas pusmetį po 50 vienam.