a kai su stiliaus nuovoka esi susipykus, tai kaip tada derinti kojines ir batus ir kitus rūbus
man rodos viskas yra sava vieta ir laikas. vienas rūbas einant čiuožinėti ir grybauti, o visai kitas į kokį nors pasitarimą su miesto valdžia
Ujjj, kaip skaudžiai ką ten taip sulaužei
Dėl suknelės tai manau, kad tau jos nereik (ir mano galva, tokio daikto apskritai niekam nereik )
Aš nelabai išmanau apie sukneles, tiksliau visai neišmanau, bet čia nesueina man galai
Logika sako: megzta tiesi/siaura suknelė - pamušalas būtinas, o lininė suknelė reiškia vasarą ir karštį - ir kam tada dar vienas papildomas sluoksnis, t.y. pamušalas Bet ne man megzt, ne man nešiot
mano logika ta pati sako apie megztas sukneles vasarai . net megztos bliuskikes jei kiauresnes ir tos ta pacia logika su vasaros karsciais man nesiderina.. reik maikutes. o karsta
Aš šiandien pirmą kartą išbandžiau Taxify - likau maloniai nustebinta reikia tik telefoną turėti, viskas labai aiškiai matosi, kur tavo šoferiukas, kada atvažiuos, kiek preliminariai kainuos, net vardą iš anksto žinai nereikia jokių grynų pinigų, nekyla su tuo susijusių problemų
žodžiu - labai užskaitau ir džiaugiuosi nauju “pirmu kartu”
debatai...
man ant manęs viskas megzta negražu. ( taip jau išauklėta - su krūva kompleksų ir žema saviverte... ...Va, skaitau, Kerpena irgi vis save rūgoja, o man atrodo-ko ...moteris, kaip moteris., yra n+k labiau storų ir nedailių, bet vistiek juk matai,žmogus, save matai per savo akį )
Bet ant kitų mezginiai - net labai gražu. Net ant didesnės kompleksijos , nei mano.Suknelės- taip pat
Ir vasaros pas mus dažnai tokios, kad net ir su suknute su pamušalu per šilta nebus.
Bet tas šilta- šalta vėl individualus dalykas. Man labiau visur vėsu, draugei- ten pat- karšta. Bet man ( ir visai mūsų šeimynai) vis tiek visiškai nereikia vilnonių kojinių. Nes žiemą batai vis tiek su pašiltinimu, laukt autobuso nereikia , o, kai eini, nestovi, tai kojom nešalta.
Kepurių nereikia. Ir, pagalvojau, net neturiu jokios turbūt.
Ir pirštinių nelabai reikia. Na, man dar gal ir reikia. Bet vyrui ir bernams tai visai minimaliai.Turi vyras vienas odines, su šiokiu tokiu pašiltinimu, ir viskas, ir tų - per žiemą gal 2-3 savaitėms. Tai tiesiog mano exell'is neapima tokio pirštinių kiekio , kokį jau numezgė Restar. O kad jis dar nešiotų megztas ...
Tai atkrenta bet koks poreikis išmokti megzti kojines ir pirštines Užtat galiu skaityti...
Tikrai, kokie visi skirtingi esam. Dėl to tik įdomiau gyventi..
Močiutės...Kadangi sūnaus klasiokė pagimdė, būdama 12-os , tai jau senų seniausiai galėjau būti močiute. Ir jūs visos - irgi( su nedidelėm išimtim, ar ne ) Tai , kai 6-tokei dėmesį rodo 8-tokas, nieko jau keisto šiais laikais. Jau darželyje mergaitės laiškelius berniukams rašydavo.. Maniškis darželyje ėjo su tėvu panai žiedo pirkti, nes ta prašė... Bet į mokyklą išėjo į skirtingas klases, ir romanas baigėsi.