Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bet tai šiuolaikinės močiutės, jei tokias trumpas mezga.

Manasis tai tokias nešioja, kad iš batų neišlįstų, tada jau jam "kaimas" nu žodžiu, o nešioja kai reikia ilgiau lauke būti, tada kojos neprakaituoja ir nešąla. Įvertina maniškis kojinytes :rolleyes: :P

p.S. aš dar per jauna būti močiute :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 26 vasario 2019 - 14:25

p.S. aš dar per jauna būti močiute :B

bet šansų tai kaip suprantu, nemažai :mirksiukas:

Atsakyti

bet šansų tai kaip suprantu, nemažai :mirksiukas:

Šansų visada yra :rolleyes: :D

Atsakyti

Nuoširduk ta pati vernitinė alpakėlė čia :)

NEATIDUOSIU, man pačiai patinka, kas ką besakytų va :)

apie močiučių amžių, kaip tik neseniai skaičiavom su tėčiu kad mano prosenelė 38 metų būdama jau močiute patapo ( nu tai už mane jaunesnė)

Atsakyti

bet tai klausykit kokios plonos tos kojinės bebūt tai vistiek bent dydžiu batai per dideli turi būt kad su megzta kojine koja tilptų ar ne?

Atsakyti

Naujausias bajeris, kai per FB mano šeštokei aštuntokas siūlė draugauti. Žvengiau kokią valandą :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 26 vasario 2019 - 14:36

Mano vyriausiam sūnui praeitą vasarą suėjo tiek metų, kiek buvo mums su vyru, kai jis gimė.  Tai jei būtų ėjęs mūsų pėdom, būčiau jau močiutė. :D

Atsakyti

bet tai klausykit kokios plonos tos kojinės bebūt tai vistiek bent dydžiu batai per dideli turi būt kad su megzta kojine koja tilptų ar ne?

Ne, jos super plonytės, tikrai tinka į batus, va jei jau storesnės būtų, tai nežinau kaip, bet storesnių vyras nenešioja, o aš jei nešioju tai tik po namus, jau nekišu į batus :)

Vernitinė alpakėlė,  kur aš pledukus mezgu?

Atsakyti

Kojininis siūlas puikus dalykas kojinėms. Aišku, jeigu kas įpratę tik su nailonke lįsti į batus, tai vis tiek storiau. Turiu ir tokių, ir tokių. Man pačiai tai gražu, kai megztos spalvotos kojinės biškį kyšo, jeigu su džinsais esu :). Bet aš tik gražias ir mezgu  :rolleyes:  :D . T.y., ateina laikas, kai nebebaisu atrodyti kaip "kaimas" :). Nors man niekada ir nebuvo, nes jeigu esi, tai ir esi, kvailiau yra apsimetinėti. Beveik visi mes LT nuo žagrės, tikrųjų kelių kartų miesto inteligentų ne tiek ir daug...

Atsakyti

Nuoširduk ta pati

nu mano žieminiai batai ko gero mažoki tai aš net ir tokių plonyčiu neįsivaizduoju kaip įkiščiau

Atsakyti

o man simpatiškas tas "kaimo" stilius ką norit tą sakykit :D

kažkada seniai viena kolegė sužinojus kad mezgu suknelę klausė ar nebijau atrodyt bobutiškai :) nu ir ką jei ir atrodau tai kas blogo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 vasario 2019 - 14:41

Nuoširdukai, Vernito alpaka apsikabinėk ir žinosi, ar galėtum nešiot :D 

Dabar blaškausi abejonėse, kurį mezginį sau pradėt - ar juostuotą iš blizgių ir moheros, ar Natsumi iš Vernito alpakos.

Atsakyti