Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Taip ir įsivaizdavau, kad Ristinos kašmyriukinis yra ploniukas švelniukas ♥, labai noriu tokio plono, tik ne tokių spalvų ir fasono :). Ar iš Wooly kašmyrai?  Gaila, kad nieko doro (kaip aš įsivaizdavau) sau tuo metu neradau.

Klientė atsiuntė iš savų užtaupytų siūlų :rolleyes: rausvus ir baltus - 9gijos aprūpino.

Iš Wūlio pirkau tamsiai mėlyną tokio plonumo. Bet dar rankos neatėjo išbandyt.

Gaila neturiu foto mano vyrų kojinių :D dar trumpesnės kaip Nuoširduko MB. Bet nešioja tik po namus.

Atsakyti

Ristina, tai greičiau jau tapkės, o ne kojinės gaunasi :D

Atsakyti

Klientė ne kuri nors iš mūsų? :).

Ristina, tu jam irgi tokias trumpas mezgei? 

Atsakyti

Aš tai sau esu nusimezgus tokias visai kaip pėdutes. Iš kojininio 3 gijų siūlo. Mano kai kojos storos, kaip ir visa kitą, tai jei apsimauti kojines, tai jokie batai neužsisegs, o tokias kaip pėdutes apsimauni į rudeninius batus ir šilta. Tusiu dar kitas iš farerų salų vilnos, ar kokios ten iš MZ nusimezgus, bet jei  su jomis pabūnu darbe, pradeda durt, nes sukaista koja, o  ta vilna tokia ilgais šeriais.

Čia tos iš farerų salų vilnos. Tų nešiojamų matys nenufotografavus.

P1140035_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 vasario 2019 - 13:49

Restar aš visai neprieštaraučiau žinok pagal tavo įsivaizdavimą apsirengti ale bet tačiau kiaulės metai atitinkamai prasidėjo, turiu po 5 cm ant klubu ir po kokius 4 ant liaškų, nu ir be abejo nebeturiu nei vienų siaurų džinsų į kuriuos įlendu,batus tai nusipirksiu kada nors,džinsus irgi o va minkštąją teks nudietint :), o kol nudietinsiu tai ir  gilus pavasaris ateis, alpakos megztuko neapsivilksi...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 vasario 2019 - 13:51

Klientė ne kuri nors iš mūsų? :).

Nea :D

Kojinių aš nemezgu, ne mano kantrybei  :laugh:  :blush-anim-cl: mezga močiutės.
Kai kada mašina numezgu iš ploniukų margiukų, kai užsinoriu pasigerint :lol:
Mažasis tai miega su jom. Kojos žmogui šąla :rolleyes:

Atsakyti

Lace - gal visgi nereikia tau tos mezgtos suknelės.... Labai ryškiai yra įstrigę, kokios jos tau nesusipratimai yra. Kad net aš patikėjau kartą ir visiems laikams :) (kalbu tik apie vasarines). Vasarai viskas siūta daug praktiškiau, patogiau ir t.t. Nebent megztukas :). Buvai gi jau vieną mezgusi, pasižiūrėk į foto ir gal praeis tas noras....

Tai aš į tas foto pažiūrėjus ir užsimaniau  :D 

ramiai - nebeatkalbinėkit, nemegsiu aš tos suknelės   :D o jei sugalvosiu megzti, leidimo neklausiu  :rolleyes: 

Atsakyti

Tai aš į tas foto pažiūrėjus ir užsimaniau  :D

ramiai - nebeatkalbinėkit, nemegsiu aš tos suknelės   :D o jei sugalvosiu megzti, leidimo neklausiu  :rolleyes:

tai taip ir pagalvojau, ale gi tik duok progą tom moteriškom padiskutuot kokiais tai klausimais, visada savo nuomonę pareikš

Atsakyti

Nu, iš geranoriškumo gi, Katuk :). Gaila gero žmogaus laiko. Mes gi netokios, kaip dabar kur FB "pagyrų puoduose", kur tik sakom, kaip gražu, kaip faina, kaip tinka, megzk :). Bet iš tiesų, gi Lace nuomonės neklausė, reikia pripažinti...

Atsakyti

Labuka,

Ristinos plonybinis kašmyriukas per ekraną vilioja net, labai dailus, prabanga kalba pati už save :wub: :wub: :wub:

Qqčiuk, atiduok ką man savo užvalkaliuką, koks man jis fainas :wub: :wub: :wub:, iš kokių siūlų mezgei? Nesikandžioja siūliukas? Nes ant kaklo negaliu nė menkiausios graužimo žymės jausti  :)

Kojinių aš nemezgu, ne mano kantrybei  :laugh:  :blush-anim-cl: mezga močiutės.

Nu ačiū, Ristina :D :D :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 26 vasario 2019 - 14:13

Ristina turėjo momney gal, kad asmeniškai jos giminės močiutės tas kojines gamina, kurias jos vyrai nešioja :D  o ne apskritai

Atsakyti

Nu ačiū, Ristina :D :D :D

Prašom :D

Būsi močiutė, dar ne tiek kojinių primegsi.

O ir šiaip, močiutės kantrybės turi daugiau nei mamos :D

Nors mano močiutės sako, kad nenori nieko kito megzt, tik kojines.

Atsakyti