Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai pirma, aš iki madam netraukiu. greičiau iki kaimietės :D

turiu momeny, kad mano stilius ne itin elegantiškas

nu ir miniakai jau nebelabai spintoj veisiasi

ir dar ta mada, spėju, kad kitais metais jau nebebus madoj :D  atrodysiu senamadiška :D

na ir dar vienas dalykas jau minėtas - nėr gražių

esu turėjus jaunystėj :rolleyes: kai miniakus nešiojau. tiksliau vien tik miniakus :D

Atsakyti

Kažkokį EGR keis.  :unsure:

turbūt nuo mašinos priklauso, nes tas pats daiktas man apie 600 kainuotų, jei pasirodys, kad jį reikia keist. Bet, kaip sakiau, dar ne patvirtinta, dėl ko ten žibėjo kelias dienas, tik blogiausią variantą supasakojo.

Atsakyti

O man iskilo klausimas, kas pagal Katuka yra ilgi batai, kad taip suabejota?

Atsakyti

Aš suprantu - iki kelių? Na, kad jau blauzdą dengtų.

Pati turiu, gal dvejus. Tik laukia, kol vėl susisegs per blauzdą :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 26 vasario 2019 - 13:04

aš kažko manau kad jau ko ko o ilgų batų prie miniako nereikėtų, ne tik kad vulgaroka bet ir kojas vizualiai sukapoja

aš irgi ilgų batų norėjau visą žiemą, taip ir nenusipirkau nei ilgų nei trumpų, anei jokių

o kai batų viršus po sijono apačia pasislepia man tai visai simpatiškai atrodo

aišku batai tur būt atitinkami, ir sijonas, ir kojos

katuk tavo kojos gražios tau tiktų

Atsakyti

Pati sedziu su ilgaauliais, per sprindi zemesniais nei keliai, ir net minciu nekyla, kad jie kazkodel galetu netikti.  Pradejau galvot, kad Katukas virs keliu noretu, o va tada pagal koju ilgi.....

Atsakyti

Sveikos, kai kalbat apie ilgaaulius, tai čia kokie skaitosi - kur virš kelių? Nes aš ilgaauliais laikau ir tuos, kurie tiesiog ne aulinukai. Tai tokius gi kiekviena turim, ar ne? Na, kad prie suknelės, sijono būtų. Žieminių kitokių ir neturėjau, va tik Rygoj dabar trumpaaulius įsigijau, kad ir kelnes žiemą galėčiau į darbą apsivilkt. Šiandien tą ir planavau daryt, bet apknisau visas įmanomas vietas - neradau tų vienintelių kelnių, kurias dar galiu nešiot...  Susinervinau ir streso apturėjau, kad spėčiau į renginį. Reiks verst spintos lentynas ir pasidaryt tvarką, pralaisvint, nes nieko iš ten beveik nenešioju.

Lace - gal visgi nereikia tau tos mezgtos suknelės.... Labai ryškiai yra įstrigę, kokios jos tau nesusipratimai yra. Kad net aš patikėjau kartą ir visiems laikams :) (kalbu tik apie vasarines). Vasarai viskas siūta daug praktiškiau, patogiau ir t.t. Nebent megztukas :). Buvai gi jau vieną mezgusi, pasižiūrėk į foto ir gal praeis tas noras....

Taip ir įsivaizdavau, kad Ristinos kašmyriukinis yra ploniukas švelniukas ♥, labai noriu tokio plono, tik ne tokių spalvų ir fasono :). Ar iš Wooly kašmyrai?  Gaila, kad nieko doro (kaip aš įsivaizdavau) sau tuo metu neradau.

Nuoširduko vyriškis stiliaga :).  Net nepagalvojau apie megztas kojines tokias trumpas, bet kodėl gi ne, jeigu tokios tinka ir patinka, tai tik mažiau megzt :).

Vakar baigiau penktą porą pirštinių, ta skirtinga - iš Šarangės kažkada atiduotos pereinamos pilkos Teksrenos vilnos, storesnės tokios, kaip tik žiemai, kuri baigiasi :), tai reikia dar ir plonesne pora aprūpint vyriškį. Ir dar sau kito spalviteto reikia. Ir dar didžioji mergička pilkų nori. O aš vis dar noriu megztinio saaaaaaaaaaaaaau :). Ir tas teksrenos siūlas patiko, hm, reikia užsukt šiandien pakeliui iš darbo į Sagų pasaulį apsidairyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 vasario 2019 - 13:11

iš manęs mama žvengia, sako kam tu dabar tas pirštines mezgei, gi jau žiema baigiasi :) lyg aš tokias pirštuotas plonas būčiau galėjus žiemą nešiot

:D

Restar žinok neturiu tokių batų, nors ir pasigedau bet taip ir neįsigijau šiemet neišsirinkau, pravaikščiojau visą žiemą su tokiais iki kauliukų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 vasario 2019 - 13:10

Nu va, o kai aš pasirinkimo batuose neturiu, tai perku, kokius randu ir nešioju vienus visą žiemą, negalvodama labai apie stilių... Kiti - tiesiog kerziniai, hikingo batai, tik juos prie džinsų turėjau. Kai dvyniai buvo maži ir reikėdavo lauke su jais pastovėt, tada nusipirkau juos storu padu, ir į darbą eidavau su jais, persiaudavau. Nes pasiimdama iš darželio bent kiek pastovėjus, greit sušaldavau su kitokiais.

Qqute, tai gi tavo užvalkaliuko dar nepagyriau, buvo jausmas, kad kažką praleidau, tai net atgal grįžau. Nu, puikiai numegztas, puikus kritimas.  Jaučiu, kad tobuliausiai jis man atrodytų ant tavęs ant siaurų džinsų ir batų kuo aukštesnių :) (aš - stilistė, cha, cha, cha...).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 vasario 2019 - 13:20

taigi pažiūrėkit paskutines Šarangės fotkes, ir bus aišku, apie kokius aš ilgus batus.

virš kelių.

gal botfortai jie vadinasi :hmm:

klasikinius ilgaaulius turiu. net dvejus- rudus ir juodus. bet kažko jie man nebelabai jau - nusibodo :D

Atsakyti

Katuk, užtat ir pasitikslinau :). Eik su dukrom ir pasimatuok parduotuvėj, jos tau tiesą pasakys :). Kas čia dabar gali žinot, kaip tu atrodysi, gi priklauso, kaip nešiosi ir t.t.  O kadangi mezginių tema, tai ir žiūrėjau į mezginiu, ne batus. Kai grįžau, tai ir basų pamačiau :).

Atsakyti

vat kažkas panašaus, tik gal tų šniūrų nenorėčiau

bet kai pir minėjau - dar neradau gražių

2220945490003_01_mt.jpg

Atsakyti