Sveikos, kai kalbat apie ilgaaulius, tai čia kokie skaitosi - kur virš kelių? Nes aš ilgaauliais laikau ir tuos, kurie tiesiog ne aulinukai. Tai tokius gi kiekviena turim, ar ne? Na, kad prie suknelės, sijono būtų. Žieminių kitokių ir neturėjau, va tik Rygoj dabar trumpaaulius įsigijau, kad ir kelnes žiemą galėčiau į darbą apsivilkt. Šiandien tą ir planavau daryt, bet apknisau visas įmanomas vietas - neradau tų vienintelių kelnių, kurias dar galiu nešiot... Susinervinau ir streso apturėjau, kad spėčiau į renginį. Reiks verst spintos lentynas ir pasidaryt tvarką, pralaisvint, nes nieko iš ten beveik nenešioju.
Lace - gal visgi nereikia tau tos mezgtos suknelės.... Labai ryškiai yra įstrigę, kokios jos tau nesusipratimai yra. Kad net aš patikėjau kartą ir visiems laikams (kalbu tik apie vasarines). Vasarai viskas siūta daug praktiškiau, patogiau ir t.t. Nebent megztukas . Buvai gi jau vieną mezgusi, pasižiūrėk į foto ir gal praeis tas noras....
Taip ir įsivaizdavau, kad Ristinos kašmyriukinis yra ploniukas švelniukas ♥, labai noriu tokio plono, tik ne tokių spalvų ir fasono . Ar iš Wooly kašmyrai? Gaila, kad nieko doro (kaip aš įsivaizdavau) sau tuo metu neradau.
Nuoširduko vyriškis stiliaga . Net nepagalvojau apie megztas kojines tokias trumpas, bet kodėl gi ne, jeigu tokios tinka ir patinka, tai tik mažiau megzt .
Vakar baigiau penktą porą pirštinių, ta skirtinga - iš Šarangės kažkada atiduotos pereinamos pilkos Teksrenos vilnos, storesnės tokios, kaip tik žiemai, kuri baigiasi , tai reikia dar ir plonesne pora aprūpint vyriškį. Ir dar sau kito spalviteto reikia. Ir dar didžioji mergička pilkų nori. O aš vis dar noriu megztinio saaaaaaaaaaaaaau . Ir tas teksrenos siūlas patiko, hm, reikia užsukt šiandien pakeliui iš darbo į Sagų pasaulį apsidairyt.