Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ta suknelė man regis tikrai virbalais megzta..nu galiu ir klyst

Bent jau schema ten tikrai virbalinė. Daugiau neskaičiau, nesigilinau. :)

qqte, tai čia tas užvalkaliukas? gražiai ant tavęs atrodo.

Ristinos lengvasis labai gražių spalvų.

Atsakyti

Sveikos. Mezginius apziurejau, patiktukus sukroviau, nes isties dailus: Ristinos spalviskai, QQtes formomis. Smagu ir apie maza Lietuva paskaityt. Nemezgu nei akies, net isardyt jau numestu mezginiu rankos nekyla....

Atsakyti

Kerpena aha tas pats

Atsakyti

Ristina pražiopsojau tavo pūkelį

gražus labai, ir spalvos ir modeliukas

bet tai kaip aš gana laisvai megztama į neoversaizinį megztuką beveik 200 gr kašmyro sumezgiau :hmm:

Atsakyti

Ristiną ir aš pamiršau :D  nors apžiūrėjau ir pasidžiaugiau. minkštumas per ekraną muša.... ir spalvos gražios....

Atsakyti

Bent jau schema ten tikrai virbalinė. Daugiau neskaičiau, nesigilinau. :)

qqte, tai čia tas užvalkaliukas? gražiai ant tavęs atrodo.

Ristinos lengvasis labai gražių spalvų.

tai aišku, kad virbalinė

tiesiog juokinga pasirodė. ar tiksliau, nepatikima.

kažkada kažką panašaus mezgiau, tai kažkas panašaus ir gavosi :D  paveiksliuką turėjau vienos suknelės, o schemos kažkokios visai kitokios. mezgu mezgu ir nesuprantu, kodėl man vaizdas visai kitoks :D

beje, turiu gal tris megztas linines sukneles. vieną - bordo- nešiojau ilgai ir nuobodžiai, buvo smagi, gal kiek ir prasitampydavo, bet tuo metu nelabai nervavo. buvo tiesi, bet neapgludusi, su rezervu

kita - tamsiai mėlyna, vis nepataikau su ja į sezoną ir kūno proporcijas :D arba per maža, arba per šalta :D

trečia- su megztu pas Lace pamušalu. tai tos net nebuvau apsivilkusi, nes net ir su pamušalu dar reikia pamušalo :D

Atsakyti

kai kurie tai visai gražūs :D

prisiminiau, kad neseniai norėjau, gal dar ir noriu, nors sezonas jau tuoj baigsis - ilgų batų. kaip manot, moteriškė virš 40 mano konsistencijos normaliai atrodytų su tokiais :hmm: 

bet esmė tame, kad gražių tai ir neradau dar :D

Aš kai niekad nemezgu paraidžiuj, tai ir nežiūriu paraidžiuj... :D kai kur gražus raštas, kai kur spalva, o kai kur ir modelis :D

O prie ko čia amžius ir kuo bloga tavo konsistencija? Aišku tiktų, tik tiek, kad dabar gal iš mados išėjo ilgi, o prieš keletą metų visos save gerbiančios bet kokio amžiaus ir bet kokios konsistencijos turėjo ilgaaulius :D

Šiandien šalta, nesigavo pasiganyt maloniai.

Atsakyti

Šarange, bet tą ir sakau, kad vaikšto su ilgaaliaus. Ir tokios madam, kad atsisukt norisi praeinant :D Kailinukai, ilgaauliai, siauras sijonukas, amžius virš 50, blondynkos, bet stilingos. Na, dirbu pastate, kur bankai ir šiaip naujas verslo centras, tai būna ką pažiūrėt dalykinių moterų :) 

Atsakyti

Ujjj, kaip skaudžiai :mega_shok: ką ten taip sulaužei  :blink: 

Dėl suknelės tai manau, kad tau jos nereik :huh2:  (ir mano galva, tokio daikto apskritai niekam nereik :P )

Aš nelabai išmanau apie sukneles, tiksliau visai neišmanau, bet čia nesueina man galai  :D 

Logika sako: megzta  tiesi/siaura suknelė - pamušalas būtinas, o lininė suknelė reiškia vasarą ir karštį - ir kam tada dar vienas papildomas sluoksnis, t.y. pamušalas :hmm: Bet ne man megzt, ne man nešiot  :D 

Kažkokį EGR keis.  :unsure: 

katuk, bile ieškau, bet jo, mano Lu tokius maišus  mielai nešiotų  :B

Lace, pritariu dėl suknelės, man regis tau ir net netinka tiesaus modelio suknelės  :hmm:  Ir šiaip apskritai pagal save sprendžiu, kad megztos suknelės parodo kiekvieną linkį ir iškilumą (kišenėta tik išimtis), nertos dar kažkaip labiau laiko formą, o linas tai išvis pliurė  :B

Man tik tiesios pieštuko formos suknelės/sijonai ir tinka  :rolleyes: bent kiek platėjančios iš manęs padaro didelę matriošką  :oh: 

ech, nukapojot negailestingai besikalančius sparnus  :cray: mano proto balsas man tuos pačius argumentus kalbėjo - ir apie tempimąsi, išsisėdėjimą, ir apie pasuknes, ir apie karštumą...  :oh: bet vis tiek norėjau...

Atsakyti

kiek turiu megstų, nertų lininių suknelių niekas ten neišsisėdi, gi nereikia megzt aptrėkštų

Atsakyti

Lace nugi numegzk, kaip aš skarą numezgiau :) į muziejų :)

Atsakyti

Šiaip į kašmyrinius megztukus kaip ir daugiau gramų nei 100 susimezga :)
Bet šį megztuką mezgiau iš vieno plono siūliuko ~600m/100gr.
Tai ir lengvumas jau vien iš plonumo :D

Apie ilgus batus nieko negaliu pasisakyt. Ne mano kojoms, tai ir kitų nematau :D bet manau, kad amžius tam ne riba. Nuuuu jei prie super minimini sijonuko, tai gal jau nereikėtų :rolleyes: bet ne batų, o to sijonuko.

Atsakyti