Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kai likau viena, prieš n metų, man baisus stresas buvo vyriški reikalai, tokie kaip servisas ir pan, o dabar kaip tik man geriau sekasi susitart su servizistais negu MB, nors jis kai ne vietinis tai nelabai ir gali, o aš visai nebejaučiu jokio diskomforto  :rolleyes:

Skalbiu  užuolaidas, ko ne pavasaris... jeigu dar kas ir langus nuvalytų, kurių pas mus  n+1... išvis būtų šventė lygi kalėdom :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 26 vasario 2019 - 09:23

Labas rytas  :4u: 

Lace, kokio tipo suknės nori?

Dar nežinau, bet siluetas turi būti tiesus, sijonas gal net siaurėjantis.

Niuuuu :hmm: jei esi gražumo kaip trys kašmyrai ir "bijai" mašiną, kurią pati ir vairuoji, nuvaryt į servisą, tai megzta lininė suknelė kaip tik tau :B

Tai toks aš patarėjas grožio ir garderobo kl

Nite, aš nebijau  :D aš tiesiog nenoriu.  :ax:  

gavau žinią - reikia nusiteikti 900 eur nuskausminimui   :oh: 

Atsakyti

Skalbiu  užuolaidas, ko ne pavasaris... jeigu dar kas ir langus nuvalytų, kurių pas mus  n+1... išvis būtų šventė lygi kalėdom :D

Saulė kai išlindo ir pamačiau, kaip labai reikia viską valyt, ko per žiemą nejudinau  :rolleyes:  ir  romanetes skalbt irgi reikia :D

Atsakyti

Pagal mano tą ženkliuką- arba tik žvakės, arba ir 600 pinigo galiu palikt. 

Atsakyti

Saulė kai išlindo ir pamačiau, kaip labai reikia viską valyt, ko per žiemą nejudinau  :rolleyes:  ir  romanetes skalbt irgi reikia :D

Išvada- dieną reikia būt lauke, kvėpuot grynu oru. Namie- vakare, kai saulė nebešviečia :D 

Atsakyti

Nite, aš nebijau  :D aš tiesiog nenoriu.  :ax:

gavau žinią - reikia nusiteikti 900 eur nuskausminimui   :oh:

Ujjj, kaip skaudžiai :mega_shok: ką ten taip sulaužei  :blink: 

Dėl suknelės tai manau, kad tau jos nereik :huh2:  (ir mano galva, tokio daikto apskritai niekam nereik :P )

Aš nelabai išmanau apie sukneles, tiksliau visai neišmanau, bet čia nesueina man galai  :D 

Logika sako: megzta  tiesi/siaura suknelė - pamušalas būtinas, o lininė suknelė reiškia vasarą ir karštį - ir kam tada dar vienas papildomas sluoksnis, t.y. pamušalas :hmm: Bet ne man megzt, ne man nešiot  :D 

Atsakyti

87486799e9cd0c8067724193be10bfea.jpg?b=t

fcaf6500fec1ba1d5df12368fa8cf33e.jpg?b=t

797443a057af85c82264707f9fba63b4.jpg?b=t

6c864b6c8f978733ca75bc9615687347.jpg?b=t

6ecd7f53030b3fb1f1839469f1b196fb.jpg

Atsakyti

Išvada- dieną reikia būt lauke, kvėpuot grynu oru. Namie- vakare, kai saulė nebešviečia :D

Pas mane taip langai susukti, kad vakarop, leidžiantis saulei, pasimato visi "didieji didžiųjų langų nešvarumai" :oh: O dieną saulė visai kitur šviečia  :D 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 26 vasario 2019 - 09:41

Šarange, čia Lu ieškai megztinių? :D  nes visi tokio trumpumo.....

Aš gal šįkart Nitei pritarčiau dėl suknelės, nors dar vieną priežastį galiu paminėt: tiesi siaura lininė megzta po poros valandų sėdėjimo bus su burbulu vienoj dalį ir pasikėlusiu priekiu. tai nebent planuoji su ja tik stovėti ir vaikščioti. nu linas gi visai nelaiko formos

Atsakyti

Mano lininė suknelė tai dar žiauriai ilgį keičia :D . Kai išsiskalbiu būna maždaug su keliais, o paskui nutįsta pusėn blauzdų

Atsakyti

Aš vasarą savo nertą suknelę nešiodavau su pasijoniu. (Į kurią dabar neįlendu :D ), bet man šlaunų vidinė pusė prakaituoja be proto, jei be pėdkelnių. Tai man ta pati problema ar megztos-nertos, ar siūtos. 

Paaugliuk(i)ų mamoms:

https://www.facebook.com/watch/?v=774016389642438 

Atsakyti

nerta ir megzta truputuką skiriasi. nėrinys labiau formą laiko

Atsakyti