Geras! smagu girdėt gerus atsiliepimus dabar jau aišku man moteriškai smalsu, kas tavo vyras
na kam tenka susidurti su neonatologu? ginekologui, budinčiam gimdykloje.
tiksliai! Logiška
Abelo, o tau pakeista cepelinų data tiks? Nemačiau ar pasisakei.
Man taisymo periodas. Rankoves done. Dabar moherinio švarkelio apnėrimą išardžiau ir iš naujo gaminu. Tiksliau, apačią, nes šonai geri, o apčioj gavosi daugiau nėrinio, nei mezginio.
Deja nea netinka niekaip cepelinai - dirbu pati
O ta ten jau ta žymioji naujoji estakada matosi? Su mergičkom keliavot ar draugų kompanija?
Taip, estakada jau stovi, tik dar neasfaltuota, žvyro papilta, bet žmonės šniūrais eina ant jos pasivaikščioti.
mergičkos su mumis keliaut nenori, mieliau su seneliais pasilieka. vieni važiavom, mes patys sau - geriausia kompanija
Neramia širdim laukiu rytojaus - vyras užrašė mano mašiną į servisą, o pats į komandiruotę pasiplovė. Negana to, kad man reiks tokiais nemoteriškais reikalais užsiimti, tai dar sąskaitą turėsiu pati apmokėti, kuri turbūt bus dar gražesnė nei trys kašmyrai.
Niuma, va dabar jau gražiai megztukas atrodo kai pirmą kartą rodei, nepraleidau progos patylėti, bet labai jau tos suchaltūrintos rankovės akis badė labai gerai, kad pasiryžai perdaryti
o aš žaliąjį megztuką baigiau gerai, kad mano kašmyrinis pradėtukas kantriai manęs laukė, o tai būtų mane vidury mezgiminio vakaro “neturiukąmegzti” krizė ištikusi.
dar su manim darosi kažkoks keistas dalykas noriu nusimegzti lininę suknelę! ir net gi norėčiau ją vilkėti. Gal reikia skubiai su Nite susitikti, kad mane į doros kelią pargrąžintų.
Labas rytas!
Net panorėjau į Tauragę!
viskas ok, aš kritiką priimu, kai ji vietoj. Pati mačiau, kad blogai. Teoriškai mezgiau pagal nuošiojamą bliuskutę, bet faktiškai siūlai kitaip sugula.
Lace, nesijausk vieniša, aš šiandien buvau užsiregistravus mašiną į servisą, bet nukėliau kitam antradieniui- rytais į šildymus vaikštau, tai pagalvojau, kad per sudėtinga bus likt be auto. Plius, ji pati nežino ar nori būt remontuojama- toks ženkliukas degė, dabar vėl nedega...
Labas rytas,
Lace, kokio tipo suknės nori?
aš kažkaip esu išnorėjusi megztų suknių. tiesiog jos praranda prekinę išvaizdą pas mane panešiojus nebent tai yra kokia nors platėjanti. bet tokią megzti labai ilgai tenka
Tauragė nuo rudens nusimato būt lankoma bent pravažiuojant gan dažnai. tai visas maitinimo įstaigas susikonspektavau
Niuma, viskas stojo į savo vietas
Nuoširdžios kojinytės
dar su manim darosi kažkoks keistas dalykas noriu nusimegzti lininę suknelę! ir net gi norėčiau ją vilkėti. Gal reikia skubiai su Nite susitikti, kad mane į doros kelią pargrąžintų.
Niuuuu jei esi gražumo kaip trys kašmyrai ir "bijai" mašiną, kurią pati ir vairuoji, nuvaryt į servisą, tai megzta lininė suknelė kaip tik tau
Tai toks aš patarėjas grožio ir garderobo klausimais
Labas rytas,
Abelo, smaguma, bet iš šono žiūrint užjaučiu, kiek tu pravažinėji....
Gyvenime nesu buvus Tauragėj...
Aš esu praradus norėjimą ne tik suknelių, bet ir megztinių... Šiemet t.y.rudens-žiemos sezonu suknelės jokios nei karto nebuvau apsivilkus, o megztinius tik kelis pagrindinius pranešiojus... Jaučiu reiks pavasarį daryt reviziją. Jaučiu imsiu Lace pvz ir megsiu Lu, Dž tai irgi nereik megztinių