o, Abelo - kaip įdomu.
aš minėjau, kad mano puikiji reumatologė išeina į dekretą?
Abelo, darbo kruvio nemazini, o tik didini.....
Tai kad neaišku ar čia kas išeis kol kas suplanuota viena darbo diena per mėnesį. Matysim, ar atsipirks kelionė ir ar bus norinčių konsultuotis. Tai darbo krūvis nepasieks nė pilno etato. Va, kas vaikštot į darbą nuo 8 iki 17val., tai pagal valandas aš dirbu mažiau per mėnesį. Tik lokalizacijos labai išsimėtę ir kelionės į darbą kartais erzina.... Bet prie visko žmogus pripranti o dar ir darbo aplinka daug ką lemia.
Pvz., ši klinika perka naują echoskopą ir atskirai man (arba ateity kitiems vaikų kardiologams) suorganizuos vaikišką daviklį leliukams, kuriuo daugiau niekas nesinaudos. Tai vadinasi investicija į mano darbo vietą kaip ir? Nu valstybinėj įstaigoj taip būna tik per laimingą atsitiktinumą o čia viskas derimama, planuojama, diskutuojama, kaip padaryt sąlygas darbui. Pradedant darbo įrankiais, baigiant pačiu grafiko derinimu ir organizavimu. Toks geras pirmas įspūdis. Matysim, kuo baigsis
ne iškart susigaudžiau, kaip čia tie nauji puikūs žmonės užaugs
gal man ne taip bus sunku, nes kol kas esu pas ją tik stebėjimui, bet kurie rimtai lankosi, tai bus išbandymas
paskutinė kartą kai buvau, matyt jos seselė irgi buvo tik sužinojusi, tai visaip kaip ten komentavo ir pergyveno, kas jai bus, su kuo ji dirbs ir kaip reikės iš naujo priprasti prie naujo gydytojo...
Kaip čia šiandien visi apie Tauragę prakalbo, nu smagu net skaityti
Dar yra "Ridikai" daug kas giria, aš nelabai ten lankausi, tai nepasakysiu kaip iš tiesų
O ką, gražus miestas Pakalbėkim dar... Kur tie "Ridikai"? net Google man vietos neišduoda.
Sveikos gyvos ;) Nu va, Tauragėj kur pavalgyt žinau, gal reik dirbt pradėt
nepolitinė, bet kaip ir reklama... ;)
Abelo. gal tavo vyras kartais pabudi Šiaulių Moters ir vaiko klinikose?
O ką, gražus miestas Pakalbėkim dar... Kur tie "Ridikai"? net Google man vietos neišduoda.
Čia Taurų parke esantis restoranas. Iš pradžių buvo "Pasaga", paskui "Burokai", paskui "Ridikai", dabar, pasirodo, vėl "Burokai"
FB puslapis - Beetroots - Burokai.
Brolis 40-mečiui buvo užsakęs tą restoranėlį, tai visai nieko.
Po korekcijų:
received_1995026867263382.jpeg 212,82KB 0 Parsiųsta kartų
received_300706440627166.jpeg 134,2KB 0 Parsiųsta kartų