O dviem vaikams nuvest reik dviejų suaugusių?
Nes ant bilieto kaip ir neparašyta, kad būtinai reik prie jo suaugusio žmogaus parašyta vaikui iki 14m. Tai kaip ir vaikas 12 m. pats sau vienas galėtų nueit ...
parašyta. skaityt smulkų tekstą
Sveikos,
Nu ką, namų režimas dar pratęstas. Situacija gerėja, bet dar ne tiek, kad skraidyčiau...arba dirbčiau. O bet tačiau megzt galima ir neskraidant.
Koks fainas šiandien oras... Gaivus, nešaltas nors su šaltuku ir saule...
Mezgu Luknei raupsuotajį tiksliau kūną jau turiu. Bjau,kad rankovėm siūlo gali nelabai užtekt, teks suktis kažkaip iš padėties...
Čia iš serijos norėjau sumegzt likučius
Kainos kavinių tai ir pas mus kai kur šokiruoja, nereik ir didmiesčių, nu bet mes gi ne čiaip kaimas, o madingas kaimas O bet tačiau tinklinių picerijų kainos/kokybė/aptarnavimas verčia apsukt aplink jas kuo didesnį lanką
Labuka
Šarangė kad gražiai primezgusi, vienas už kitą gražesni, tikrai žinau, kad atimčiau viską, nes jau taip mano skonio, ryžo tai net labai norėčiau, tokia jau mano spalva), o ir tvidinis su ta razinka labai skoningai ir subtiliai atrodo
Ir pati labai graži, mergyt
Olaivos malūnėlių megztuką taip pat į savo spintą priglausčiau, labai dailus
Sveikatos
Mes buvome “Star pica”
Kokiais reikalais į mano miestą?
Picerinės tai man nea, nepatinka.
Nr 1 kol kas pas mus restoranas Prezidento 50, dar "Skonio džiazas" na ir dar kelios vietos. Va ten ramiai galima pabūti, tik kainos jau didesnės.
Pradėjau skaityti šią knygą, įtraukė nuo pirmo puslapio, ne veltui daug kas rekomendavo.
Sveikos,
taigi pašnekėjom apie kainas ir ... vakar nusprendėm išbandyti . Tiksliau, buvo noras nesėdėti namie, o pasikultūrinti šiek tiek, ir, išėjus iš namų, ištiko badas . Kadangi ėjom per Užupį, tai aplankėm rekomenduotą "Šeimos restoranėlį" - pilnas. Tada ėjom ieškoti Grill London Vilniaus gatvėj. Neradom . Bet visos užeigos knibždėte žmonių knibždėjo. Nuėjom iki Downtown food hall - pilnutėlis. Rimtai būtume ėję į Cancan, bet kad mano piniginė su nuolaidų kortele liko namie.... Tai vyriškis nusivedė į Bernelių užeigą, kur pats dažnai pietauja . Aplinka apgailėtina, bet vietos buvo, kainos irgi nešokiruojančios, na, ir gana greit ir sočiai pavalgėm. Paskui pagaliau MO aplankėm. Nereikėjo nei Varšuvos - virš 10000 žingsnių paprasčiausiai suvaikščiojau su naujais batais. Atgal grįžom visuomeniniu - dėl tų naujų batų .
Liko 4 pirštai ir būsiu numezgus 5 poras pirštuotųjų . Dar lyg ir reikėtų, bet noras jau mažėja . Na, gal įveiksiu dar vienas, bet jau norisi ko kito.
Nr 1 kol kas pas mus restoranas Prezidento 50, dar "Skonio džiazas" na ir dar kelios vietos. Va ten ramiai galima pabūti, tik kainos jau didesnės.
"Skonio džiazas" išbandytas,bet,kai użsukam tik dienos pietu,tai man labai šiaip sau pasirodė-labai jau mažytės porcijos už padoria pietu kaina...
Restar, faktas, kad visos įstaigos pilnos. mes jeigu einam centre į kokią nors, o ypač savaitgalį, tai rezervuojam iš anksto
ir man irgi šokas, kai tikrai ne mažom kainom, net ne visada skaniai ir daug, o pilna žmonių. čia gal tik didieji miestai taip, bet nepasakysi , kad labai jau vargingai gyvenam
ir tos Restar masinės pirštinės, tai kažkaip kraupiai skamba kiek krapštalynės, gerai, kad yra kas nešioja...
mano mezginys yr pasistūmėjes. bet savaitės bėgyje mažai tenka prisėst, tai pabaiga dar toli. tikiuosi, spėsiu panešiot šiam sezone
"Skonio džiazas" išbandytas,bet,kai użsukam tik dienos pietu,tai man labai šiaip sau pasirodė-labai jau mažytės porcijos už padoria pietu kaina...
Dienos pietų niekada nebuvau, tai negaliu atsakyti. Mes dažnai užsisakom staliuką keliems, tai tada padaro ir šaltų įdomesnių ir kitokių užkandžių, bet kaina ten išpūsta, tik tiek kad man iš ramesnių vietų vakare pabūti, ypač kai būna muzikiniai vakarai.
Boulinge irgi galima skaniai papietauti, bet labai priklauso nuo virėjų pamainos, jei užtaikai pas gerą, tai ir lėkštėje gražiai patiekta ir labai skanu, o priešingu atveju nelabai.
Dar yra "Ridikai" daug kas giria, aš nelabai ten lankausi, tai nepasakysiu kaip iš tiesų