Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

:D Kerpena, aš vakar procedūrinaus. Mažas - šiandien.

Sėdės vėl bent savaitę namie. Tokiu atveju gerai, kai vyras po pietų dirba. Pasidalinam namų laiką.

Diena baigiasi, o kažkaip nžnau ką nuveikiau. Tai valgio gamyba, tai miegojau. Einu prisiūt pyniuočio rankoves. Nuardžiau galvas- viskas stojo į vietas. Ir ilgiai, ir pločiai.

Atsakyti

Oj geras, FB yra video, 'kaip plinta gandai imonej': stovi uzsisuke zmones vorele. pirmas zmogus antram parodo judesius ir kaip paskutinis visiskai kitaip juos atkartoja. Kiek interpretaciju mes pridedam savo. Prisijuokiau.

Atsakyti

Tai yra kažkokia pasaka apie arklius. Irgi šita tema, apie interpretacijas. Visiškai neprisimenu siužeto. Kažką žmogelis padarė susijusio su arkliu, tik neprisimenu, ką, bet tikrai nepavogė. Žmona papasakojo kaimynei, ta kitai ir t.t. Kažkuriuo metu gandas virto, kad tas žmogus pavogė arklį, o kai apėjęs kaimą gandas sugrįžo žmonai, tai jau buvo, kad jos vyras pavogė visą kaimenę arklių.

Labas rytas.

Atsakyti

Labas rytas

gal prieš metus turėjom tokį kolektyvo renginuką-seminarą. Komandinius įgūdžius tobulinom. Tai viena treniruotė buvo panaši.visi užrištom akim, susikibę į grandinę ne rankomis, o virvėmis. ir tam tikrais ženklais turėjom perduoti tekstą nuo vieno galo prie kito. esantis gale užrašinėjo ženklus, buvom išmokę abėcėlę ir turėjom iššifruot. turėjo gautis frazė.... nu tai nesigavo... interpretacijos ne tik žodžių, bet ir judesių. Kaip pristatė vedantysis, tai yra realus reikalas, kai naras panėręs vandeny, o ant kranto esantis jam turi perduoti informaciją virve ir atvirkščiai

bet tokie suvokimai tik rodo, kokie mes skirtingi ir kam reikalingos taisyklės

Atsakyti

Labas, mezgiau!

Susiskaičiavau, kad siūlų pritrūksiu :(

Komandiniai dalykai svarbūs, o taip.

Atsakyti

Niumos procedūroje graži pati gulėjimo poza undinėliška tokia.

Olaiva ir malūnai  :wub: 

Apie kainas - aš tai nuo robotų parodos kainos švelniai žagtelějau: 19.50 suaugusiam, 13.50 vaikui. Nėjau.

Atsakyti

turiu vieną vaikišką bilietą dovanų tiem robotam. bet jis galioja tik su suaugusiu :rolleyes:

Atsakyti

gadget3, 25 Vas 2019 - 06:42, parašė:

Apie kainas - aš tai nuo robotų parodos kainos švelniai žagtelějau: 19.50 suaugusiam, 13.50 vaikui. Nėjau.

Vaikiškus dalina nemokamai vos ne ant kiekvieno kampo :rolleyes: Vaikas mokykloj gavo, o man Vagos knygyne (pirkau papildomas pratybas mažiui) įbruko du :D galėjau ir pilną saują pasiimt :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 25 vasario 2019 - 08:51

Niumos procedūroje graži pati gulėjimo poza undinėliška tokia.

MB sakė, jis ne Putino fotografas, kuris iš 1,5 m ūgio padaro 2 metrų ūgio žmogų, kai pakomentavau, jog galėjo biiiifffkį kitaip nufotkint :D Žmonių daug visur buvo iš tikro :) 

Atsakyti

katuks, 25 Vas 2019 - 06:47, parašė:

katuks, 25 Vas 2019 - 06:47, parašė:

turiu vieną vaikišką bilietą dovanų tiem robotam. bet jis galioja tik su suaugusiu :rolleyes:

Du vaikus nuvest "nemokamai" anyway kainuoja 2*19.50 :)

Turiu aš tų "nemokamų" vaikiškų, bet kad realiai nori tik vienas žmogelis nueiti ;)

Atsakyti

tai ekonomija tokia :D  vedi tą vieną žmogelį, ir realiai sukainuoja tau 10, žmogeliui 9,5 , na arba galima ir tau 11 žmogeliui - 8.5

Atsakyti

gadget3, 25 Vas 2019 - 07:11, parašė:

gadget3, 25 Vas 2019 - 07:11, parašė:

Du vaikus nuvest "nemokamai" anyway kainuoja 2*19.50 :)

O dviem vaikams nuvest reik dviejų suaugusių?

Nes ant bilieto kaip ir neparašyta, kad būtinai reik prie jo suaugusio žmogaus :blink: parašyta vaikui iki 14m. Tai kaip ir vaikas 12 m. pats sau vienas galėtų nueit ... 

Atsakyti