Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ristina, apie ką aš ir kalbu....

Qqute, kažkada šaukiau, kad ieškau Uvės, prašiau parduoti man, kam nepatiko. Nei viena nepasiūlė :). Dabar perleido, tai pilna.

Atsakyti

Lace, o mane ištinka šokas, kai atvykstam į didelį miestą :D ir jei norim pavalgyt ne savo įsidėto maisto.
Ai, nesijausk vieniša, aš sostinėje gyvenu, į restoranus neretai tenka užsukti, bet ir mane tos kainos vis dar šokiruoja   :oh:  o dar labiau šokiruoja tai, kad į kokį mandresnį restoraną šiokiadienio vakarą be išankstinės rezervacijos dar ir nepapulsi.  :blink:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 23 vasario 2019 - 21:22

Retkarciais tenka apsilankyti Taurageje,bet dar neatradau,kur smagiai papietaut....Lace,kur taip smagiai vakarojot ?

Atsakyti

Nu jau grįžom į LT. Dar 1,5 val ir namie.

Kelionė parą laiko gavosi. Vaikai super gerai atlaikė. Vis tik 14 km nupėdinom. Pavargę, kojas skauda, bet be zyzimų ir su įspūdžiais :) 

Atsakyti

mezgu ir žiūriu kažkokį filmą per lrt su jaunu J.Depu :) taaaaip noriu tą nugarą nunarplioti,sunerti pečius ir pasimatuoti...

Atsakyti

LR :)​ ,

ir aš vakar naktį pažiūrėjau tą filmą. :) Neblogas. 

O šiandien ryte- "Žaliąją knygą". Geras. 

smagu pabusti, kai jau šviesu  :wub: 

Atsakyti

LR :)​ ,

ir aš vakar naktį pažiūrėjau tą filmą. :) Neblogas. 

O šiandien ryte- "Žaliąją knygą". Geras. 

smagu pabusti, kai jau šviesu  :wub:

po jo dar Kuždesių salą rodė,tai man tik dabar labas rytas :) bet numezgiau ir nugarą,ir kaklo atnarą pradėjau,liux :)

Atsakyti

Retkarciais tenka apsilankyti Taurageje,bet dar neatradau,kur smagiai papietaut....Lace,kur taip smagiai vakarojot ?

Mes buvome “Star pica”  :rolleyes: 

Atsakyti

Mes buvome “Star pica”  :rolleyes:

čia dar neteko būti. Apsilankysim :)

Atsakyti

Mes šiandien visą dieną meistravom. Sugalvojom išsidažyt vieną kambarį, nes jau gamina lentynas, o mūsų meistras tik vasarai laiko ras. Nu ką aš galiu pasakyt - pynes megzt lengviau :D​ 

Atsakyti

Aš dar šiandien pusiau mieganti. Plius mažių procedūrinu, nes sausai kosti. Akunktūra(Ristina, su tavo megztinuku)

Priedas  received_309186149615510.jpeg   165,26KB   0 Parsiųsta kartų

Burbuliai Priedas  received_652762445183373.jpeg   224,81KB   0 Parsiųsta kartų Piešia mane: Priedas  received_2223699941273410.jpeg   154,64KB   0 Parsiųsta kartų Mina su skeletu: Priedas  received_265032724392992.jpeg   214,9KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 24 vasario 2019 - 17:37

Liniuka, jei išdažytum tiek, kambarių, kiek pynių numezgei, tai gal kitaip atrodytų. :D

Niuma, panašu, kad tu procedūrinais, o ne tavo mažius. :hihihi:

O aš nusikirpau, beveik po metų. :) Jau buvo pradėję susirišt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 24 vasario 2019 - 20:15